Sevgilim üniversiteye gidince değişti, beni merak etmiyor gibi hissediyorum. Bu konu hakkında tartıştığımızda tek hayatım sen değilsin demeye başladı, ne yapmalıyım?

Sevgilim ilk tanıştığımız zamanlarda arkadaşlık dönemimizde ve ilişkimizin başlarında baya ilgi gösteriyordu. Sen benim hayatımsın herşeyimsin gibisinden öyle söylemeye devam ettikçe başta bana aşırı gelen ilgisine alışmaya başladım zaten ondan başka arkadaşım da yoktu sadece onunla konuşup onunla eğleniyordum. sonralarda üniversiteye gitti yeni arkadaşlar yeni çevreler edindi ve eskisi kadar benimle ilgilenmemeye başladı. Evet bazı günler 4-5 saat konuştuğumuz oluyor ama bazı günler belki 40 dakikayı geçmiyor. Uzakta olduğu için merakta ediyorum ama beni hiç aramıyor yazmıyor hep ben arayıp yazıyorum. Beni hiç merak etmiyor gibi hissediyorum. Bu konu hakkında tartıştığımızda tek hayatım sen değilsin demeye başladı ne yapmalıyım
Sevgilim üniversiteye gidince değişti, beni merak etmiyor gibi hissediyorum. Bu konu hakkında tartıştığımızda tek hayatım sen değilsin demeye başladı, ne yapmalıyım?