Aşk İlişkileri Konustugum erkekten ozel foto istedim niye istedin diye soruyor bu sizce normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ve ozel foto ne diye sordu ne oldugunu da bilmiyormus. Niye boyle yapiyor sizce benden hoslanmiyor mu Güncellemeler+1 yıl Niye istedin dedi ne demeliyim birkac gundur konusuyoruz simdi ne diycem rezil oldum ya of Konustugum erkekten ozel foto istedim niye istedin diye soruyor bu sizce normal mi? Cevapla Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Merak ettim de, geç. "Altı üstü şeyini atıcan amma da nazlandın" diye üste çıkabilirsin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Banker_Bilo +1 yıl Gerçi "insanın başına ne gelirse ya meraktan, ya y*raktan gelir" derler 🤣
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kalırsın öyle mosmor, aslinda olay erkeklerde bitiyor da bakmaBi kadının erkeği rezil etmesiyle erkeğinki aynı şiddette olmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istiyorsun Yorumla problem_değil +1 yıl İyi olmuş diyorum Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ahahhha la kızlardani istiyomus boyle seyler 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. canım mi canin istemis yollamk ya da yollamamk kendi tercihi. nedeni neyapacak 0 0 Yorumla
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Salağa yatıyor olabilir. Direkt olarak ' özel resim' mi yazdın ona? 0 0 Yorumla
ebrarbetul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Genelde erkekler ister bunu kızlarda mi istiyormuş 2 16 Yorumla elifnypho +1 yıl Devir değişti demekki Yorumla ebrarbetul +1 yıl Baya değişmiş Yorumla elifnypho +1 yıl Şaşırtıcı hakikaten Yorumla mrttmrr07 +1 yıl Son dönemde kızlar daha çok isteyebiliyor. Yorumla ebrarbetul +1 yıl Baya şaşırtıcı ben şahsen böyle bir şey isteyrmem helal olsun kıza haha Yorumla elifnypho +1 yıl Atıyorsa demekki Yorumla ebrarbetul +1 yıl Senden mi istiyorlar @mrttmrr07 jajaja Yorumla ebrarbetul +1 yıl Valla demek ki atıyor istediğine göre jsjsjs Yorumla Soran +1 yıl Sag ol ebrar da Şu an cok utaniyorum pisman oldum adam niye istiyorsun bunu diyo 😂😂 Yorumla ebrarbetul +1 yıl Adam haklı 😂 Yorumla mrttmrr07 +1 yıl @ebrarbetul evet, isteyenler oluyor. erkekler kızlara, kızlar da erkeklere benziyor git gide 😄 Yorumla Soran +1 yıl Oda benden istedi o atarsa atcam da daha cevap veremedim Yorumla ebrarbetul +1 yıl Vay be daha neler duyucaz elif hdhdgf Yorumla ebrarbetul +1 yıl At at yarın bir gün tehdit amaçlı ifşa sayfalarına rezil olma da bsbzhs Yorumla Soran +1 yıl Kiz yuz gostermem ki Yorumla ebrarbetul +1 yıl Gostemesen bile hesabından sanki senin olduğun cikmayacak Yorumla
xFEDERALL Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çocuk saf temiz seviyor sen işin p1cligindesin 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Hhahah Yorumla Soran +1 yıl Ciddi iliski dusunmuyorum Şu an ya Yorumla Soran +1 yıl Ben ona oyle bir izlenim vermedim ki hem :/ Yorumla xFEDERALL +1 yıl Ozaman keyfine bak ama o çocukla bakamazsın Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla xFEDERALL +1 yıl Aradığın kafadan değil Yorumla Soran +1 yıl Bende duzgun cocuk diye istemistim oysski bana iyi davranir diye dunyadan haberi yok of ya napicam bilmiyorum. Yorumla xFEDERALL +1 yıl Yat uyu boş ver Yorumla Soran +1 yıl Ya ne uyumasi sonunda duzgun biri buldum diye seviniyorum o da boyle cikti gelde cildirma hsjdkd Yorumla xFEDERALL +1 yıl 😴😴😴😴😴😴😴 Yorumla Soran +1 yıl 😭😭😭 Yorumla xFEDERALL +1 yıl Uyuuu 😴😴😴😴😴😴😴 Yorumla Soran +1 yıl Az kaldi uyutcan beni harbiden Yorumla xFEDERALL +1 yıl Ozaman biraz daha atıyım 😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saf numarası yapmış herkes bilir 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Haydaa şimdide erkek masum çıktı iyi mi 0 0 Yorumla
осаменост Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Erkekler artık neden naza çekip trip atıyor ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Merak ettim atmak zorunda değilsin de kapat konuyu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ya peki atmazsa ben rezil oldugumla kalicam Yorumla Soran +1 yıl Atsada nude yo zor atan adamla nasil seks yapicazz konu nasil oraya gelcek ohoo Yorumla Soran +1 yıl 😂rezil oldum ya cok kotu hisseidyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver sana adam mı yok istesen bin tane bulursun anında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reelde yakın mısınız Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Garipsemiş kimse istemediyse önceden😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla Soran +1 yıl Kiz nude un ne oldugunu bilmiyormus normal mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyor gibi yapmış bence😂 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. roller değişmiş gibi :D 0 0 Yorumla
bilgeerkoderler Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çocuk kaç yaşında 0 16 Yorumla Soran +1 yıl 35. Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Oha aw sen kaç Yorumla Soran +1 yıl 25 Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Amacın ne? Yorumla Soran +1 yıl seks Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl O sana göre değil knk burada bile bulursun ama o adam belki iyi biri günaha sokma onu Yorumla Soran +1 yıl İyi biri evet o konuda sikinti yok ama eskorta falan gidiyormus ara sira yani oyle evlilik disi iliskiye karsi biri degil Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Haa bilmiyorum bir de 10 yaş var aranızda gençlere ne oldu? Yorumla Soran +1 yıl Onu guvenilir buldum simdiye kadar konustuklarim arasindan Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Reelde mi tanıştın Instagram falan mı Yorumla Soran +1 yıl İnsta Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Vay be ben kızlara güvenmiyorum erkek halimle sen 35 yaş instadan birine güveniyorsun garip Yorumla Soran +1 yıl 35 yasindaysa ne olmus Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl O yaştaki erkekler herşeyi yapabilir knk gözleri açıktır benim gibi tecrübesizler bir şey yapmaz ama Yorumla Soran +1 yıl Ne yapabilir mesela Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Yazsana bir abi var bunun gibi tanıdığım ondan bazı şeyler duydum anlatim sana Yorumla
Htmllll Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Nude mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Htmllll +1 yıl Genelde erkek ister şaşırmıştir Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Isteme sende 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstedim bile Yorumla Mkocbas +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Keşke birileri de benden istese 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana atabilir miyim ☹️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Merak ettim de, geç. "Altı üstü şeyini atıcan amma da nazlandın" diye üste çıkabilirsin.
😂😂
Gerçi "insanın başına ne gelirse ya meraktan, ya y*raktan gelir" derler 🤣
Kalırsın öyle mosmor, aslinda olay erkeklerde bitiyor da bakma
Bi kadının erkeği rezil etmesiyle erkeğinki aynı şiddette olmaz
Ne demek istiyorsun
İyi olmuş diyorum
Niye ki
Ahahhha la kızlardani istiyomus boyle seyler
canım mi canin istemis yollamk ya da yollamamk kendi tercihi. nedeni neyapacak
Salağa yatıyor olabilir. Direkt olarak ' özel resim' mi yazdın ona?
Ohhh iyi olmuş iste iste hep erkekler mi isticek 🤣🤣
Genelde erkekler ister bunu kızlarda mi istiyormuş
Devir değişti demekki
Baya değişmiş
Şaşırtıcı hakikaten
Son dönemde kızlar daha çok isteyebiliyor.
Baya şaşırtıcı ben şahsen böyle bir şey isteyrmem helal olsun kıza haha
Atıyorsa demekki
Senden mi istiyorlar @mrttmrr07 jajaja
Valla demek ki atıyor istediğine göre jsjsjs
Sag ol ebrar da Şu an cok utaniyorum pisman oldum adam niye istiyorsun bunu diyo 😂😂
Adam haklı 😂
@ebrarbetul evet, isteyenler oluyor. erkekler kızlara, kızlar da erkeklere benziyor git gide 😄
Oda benden istedi o atarsa atcam da daha cevap veremedim
Vay be daha neler duyucaz elif hdhdgf
At at yarın bir gün tehdit amaçlı ifşa sayfalarına rezil olma da bsbzhs
Kiz yuz gostermem ki
Gostemesen bile hesabından sanki senin olduğun cikmayacak
Çocuk saf temiz seviyor sen işin p1cligindesin
Hhahah
Ciddi iliski dusunmuyorum Şu an ya
Ben ona oyle bir izlenim vermedim ki hem :/
Ozaman keyfine bak ama o çocukla bakamazsın
Neden?
Aradığın kafadan değil
Bende duzgun cocuk diye istemistim oysski bana iyi davranir diye dunyadan haberi yok of ya napicam bilmiyorum.
Yat uyu boş ver
Ya ne uyumasi sonunda duzgun biri buldum diye seviniyorum o da boyle cikti gelde cildirma hsjdkd
😴😴😴😴😴😴😴
😭😭😭
Uyuuu 😴😴😴😴😴😴😴
Az kaldi uyutcan beni harbiden
Ozaman biraz daha atıyım 😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴
Saf numarası yapmış herkes bilir
Haydaa şimdide erkek masum çıktı iyi mi
Erkekler artık neden naza çekip trip atıyor ya
Merak ettim atmak zorunda değilsin de kapat konuyu
Ya peki atmazsa ben rezil oldugumla kalicam
Atsada nude yo zor atan adamla nasil seks yapicazz konu nasil oraya gelcek ohoo
😂rezil oldum ya cok kotu hisseidyorum
boş ver sana adam mı yok istesen bin tane bulursun anında
Reelde yakın mısınız
Garipsemiş kimse istemediyse önceden😂
Hahaha
Kiz nude un ne oldugunu bilmiyormus normal mi
Bilmiyor gibi yapmış bence😂
roller değişmiş gibi :D
Çocuk kaç yaşında
35.
Oha aw sen kaç
25
Amacın ne?
seks
O sana göre değil knk burada bile bulursun ama o adam belki iyi biri günaha sokma onu
İyi biri evet o konuda sikinti yok ama eskorta falan gidiyormus ara sira yani oyle evlilik disi iliskiye karsi biri degil
Haa bilmiyorum bir de 10 yaş var aranızda gençlere ne oldu?
Onu guvenilir buldum simdiye kadar konustuklarim arasindan
Reelde mi tanıştın Instagram falan mı
İnsta
Vay be ben kızlara güvenmiyorum erkek halimle sen 35 yaş instadan birine güveniyorsun garip
35 yasindaysa ne olmus
O yaştaki erkekler herşeyi yapabilir knk gözleri açıktır benim gibi tecrübesizler bir şey yapmaz ama
Ne yapabilir mesela
Yazsana bir abi var bunun gibi tanıdığım ondan bazı şeyler duydum anlatim sana
Nude mi
Evet
Genelde erkek ister şaşırmıştir
Isteme sende
İstedim bile
Peki
Sen attın mı
Ben atardım hemen 😂
Keşke birileri de benden istese
😂😂