Yaş 30
Boy 1.90
15bin maaş
Lojman da kalıyorum kira yok
İstanbul da yaşiyorum
Aday yok para konusunda endişeliyim kızların istekleri çok ne dersiniz?
Boy 1.90
15bin maaş
Lojman da kalıyorum kira yok
İstanbul da yaşiyorum
Aday yok para konusunda endişeliyim kızların istekleri çok ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Para konusunda endişe etmenin sonu yok. Ayrıca sana gerçekten arzu duyan bir kadın direkt para ile ilgilenmez. Arzunun pazarlığı yoktur.
Arzulu beni isteyen yormayan birini bulsam alıcam hemen
Arzulu demedim sana arzu duyan dedim. Kadının arzusu erkeğe göre oluşur.
Beni seven evine bağlı biri arzulancak kadar yakışıklıyım aslında
Arzu sadece tiple olmaz. Mental anlamda kadında saygi ve güven uyandirman lazım.
Ya o konularda kendime güveniyorum da para konusunda endişelerim var sonuçta ihtiyacı nı Karşılamak isterim yeter mi düşündürüyor
kazancın hep sabit kalmayacak merak etme
Tabiki 1ay sonra 25 olur inşaallah böyle bi kadın hayatım da olur yalnızlık artık sıkıcı geliyor
ailene iyi bir hayat vermek istiyorsun. Bu senin maskulen bir erkek olduğunu gösterir ve bunu düşünmen bile kadının sana saygısını artırır
Yani zaten bunu düşünüyorum sonuçta iyi bi hayat veremezsem kendimi de kötü hissederim
tebrik ederim. sıra bunu hakedecek yüksek değer bir kız bulmakta.
En zor kısmı geldi şimdi 😢😢
merak etme biraz uyanık ol ve düşük değerli kızların seni manipule etmesine izin verme. o zaman sıkıntı olmaz
Ya ne bilim bide İstanbul da yaşıyorum aklı başında hür iradeli birini bulmak zor şansımı drniyorum pes etmiyorum
merak etme biraz bilinçli ol gerisi gelir
Teşekkür ederim cesaret verdiğin için 🙏🙏🙏🙏
rica ederim. başarı ve güç seninle olsun...
Ya çok sağol senin de çok başırılı ve mutluluk dolu bi hayatın olsun
Amin teşekkürler
🌹🌹😊😊
Para konusunu hallet bu enflasyonda karınla lojmanda mı kalcan çocuk nasıl büyütcen mahvettiler bizi ya bakma sen
Kank işte 1 ay sonra 22 falan olur evet ekmek olmuş 10 tl valla artık evlenmeye korku yoruz sevgili bile yapamıyoz mahvetti ler haklısın
Kanka maaşını al altın yap al döviz yap ezdirme enflasyona bir süre böyle git sonra evlen
Yatırım yaptım o tamm işte düğün yapamam düğün istemeyen birini bulsam hemen alcam😅😅
Yalnız yaşiyorum kank sıkıldım artık
Kanka anlayışlı birini bul ne diyim
Bilmiyorum yaa artık eskisi gibi değil kank nasip diyelim teşekkür ederim 🙏🙏
Bu dönemde evlenmek çok zor valla ben olsam düğün bile yapmazdim kendi aramizda öyle bişiler sonra geç yani abi çok masrafli be
Valla kank senin gibi düşünen birini bulsam alıcam düğün isterler kesin bana saçma geliyor boşa para
Yani bi aday yok ta bu şartlar da olur mu?
Vallaha gerek yok bos mos akraba cart cırt geliyor sırf incelemek için napim mk ben bunlari kendi aramizda yapariz yani ona vereceğin parayi ayiracağina sevgilinle gezmelere gidersin yurtdışına gidersin
Ben de böyle diyom da inş ilerde düğün müsün zorlamazlar ha öyle saçmaliklara gelemem ben ilerde nolcaği belli olmaz susiyim😂😂
Olmaz
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum git karınla kocanla ye o parayı tatile git birikim yap
😢😢😢😢
En iyisi tek takılmak
Bulursun ya dert etme etraf kiz dolu tabi iyisine gelmek lazim
Yani kız çokta evlenilcek lazım dengime göre