AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Acmissa açmış alla alla
Basit bişi mi ne alaka bukadar yapıskan mısınız erkeklere naparsan yap gitmiyorlar verir belki diye kafanıza sçm
Düzgün konuş ml mısın engeli kaldiran o ben sana diyorum kafana takma diye
Gitmiyolar işte
Yazdi mi sana sende hala gitmis sayilmazsinn gördüğüne gore
Ben takip ediyorm da ikimiz de birbirinden uysalız. Ben bişi yapamam ben sildim zaten onu o engellemeye karar verince ok diyip o engellemeden önce engelleyen bendim. O açıyosa hareket o yapçak. Ben izlerim sadece. Çok emek verdim zaten.
Ahaha hem neden gitmiyorlar diyorsun hem engeli actiysa o yazacak diyorsun kafaya bak harbi kezban kafasi
ya gitmeme sebebi varsa yazmalı sebebi olan ben değilim yoksa gitsin zaten şaka mısn
Uln hem iliski bitti diyorsun hem yazacaksa o yazsin diyorsun hem sen hala takip ediyorsun engeli kaldirdigini goruyorsun kafaya bak pırıl pırıl
Ayrıca benm yazmamı bekleyen bir erkek varsa da o kişi benim kezbanlığın dışında ne olursa olsun yazacak biri egosuz bi kızolarak görüyor demektir. Ama böyle düşünmesini sağlayan da aşırı emek veren benim. Engeli açtıgını görüp mal gibi yazmıyorum diye kezban miyim hahahah. Asıl engelimi açıp ona benim azacağımı düşünen bir erkek varsa bu benim becerimdir. Ya da o erkek salktır ama büyük çoğunlukla benim sayemde bu olay oluyor. Kezbana sinyal bile vermezler merak etme. Sinyalleri ben gibi kızlara verirler. Ama çok geç olur çünkü kendileri erkeğin kezban haliydi önceden ben çok ugrasıp emek verirken 😂😂
Ahha sen gerçekten garipsin cidden daha ne dediğimi anlamıyorsun ki. Ben sana yazmadin diye kezbansin demiyorum ve yazmalısın da demiyorum lütfen iyi oku. Ben bitirmis oldugun bir iliskide cocuk engeli kaldirdi diye burada isyan ediyorsun ve yazmasini bekliyorsun ve takip ediyorsun bunlari anlatıyorum lutfen iyi oku
Ben sana mesaj at diye bir şey yazmadım kafandan uydurup boş yapma ben isyan ediyorsun hala yazacaksa o yazsın demene söylüyorum kafana takma takip bile etme biten bitmiş diyorum sana
Kanka zorlama tamam ben izlerim takip ederim çok normal bu. Gitmiyolar evet gitmeyip engel açmak da erkolara yakışır bunu sorgulayan kız kezban oluyo. Ama kız beklesin anında yazsın tepesine çıkın o zaman prenses olur sözde. Engeli kaldırmasına isyan etmiyorm xd engeli kaldırmasının sebebini merak ediyorum ve bukadar sessiz sinsi bir hareketi ancak erkekler yapardı. Ben açsam birinin engelini yazarım siz değilim. Bunu merak ediyorum diye kezban değilim. Yazmasını beklemiyorum haksızlık sevgiden üstündür bende. Takip eder izlerim sevsem de yanlış hareketi yapmam bunu anlamak zor değil. engel açıp yazmayan birisi gariptir asıl garip olan. Bunu merak eden değildir xd takip etmek o anlamda değil izliyorum yani ne yapacak diye. Mesaj at demiyorsun da niye bekliyorsun diyorsun aynı kapıya çıkıyot maalesef. Ne yapsak suç sana hatta görmem bile suç mk dkndnfjf
Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun boş ver
bence de boşver😂😂 sen kendinden şüphelenmeye başla bence artık. Çekemem delileri. Anlasam da anlamadın der deliler çünkü çürüttüm
Ahaha benlik durum yok
(Bitmiş ilişkide)(hem bekleyip )(hem laf atıyorsun ) diyerek anlatabilirsin ama anlatmayı da bilmiyorsun, ona rağmen her dediğine cevap verdim knk xd yok yazmak seni kezban yapıyor demedim vs diyerek çarptırmak ne kadar güzel çünkü onun yazmasını bekliyorsun dediğin sen yaz demişsin gibi de oluyor tamam o yanlış anlaşılmayı geçtik. Bu sefer diyorsun ki niye bekliyorsun yazmasını diyorsun SÖDMLMEMDMRKRKRKDKF ŞAKA GİBİ sus bence. Açıkladım çünkü bb
Ya he mk ya sonunda anladin
Aptl sen git yazışına bak sonra ona rağmen nasıl anlayıp yazmışım ona bak. Sonra da nasıl anlatman gerektiğini yazdığım yazıya bak ya
Hihi
Onu unuttuğunu düşğnerek açmış başka bi anlamı yok
Vay be zaten basit düz birisi bılıyon mu iyi tanıdım dediğin gibi olabilir 😀😀😀
Nası yani
Kötü bitirdik ama 4 ay sonra engeli açmış durumu be pp'si yoktu birden eski haline geldi 4 ay sonra
Geri eklemiş seni
Zarar verme ihtimali çok yüksek biriydim her yerden herkesten iş yeri aile arkadaşı her yerden tanıdıgı ve bilgilerini öğreniyordum o da korkuyodu. Gitti sonra korkup. Ama açmış özledi mi demek bu
Evli miydi karşı taraf
Hayır öyle şeylerden değil
Nası zarar vercen başka
İlişkiye gırıyoduk birilerine söylerim diye felan hheralde
Gel konuşalım mı