Erkek arkadasımı engelledim sonrasında o da beni engelledi engel kalkar mı ya da pişman olur mu?

arkadaşlar lütfen bana yardım edin kafam da cok karısık🥹 5 aydır görüştüğüm biri vardı ne oldugumuz bile dogru düzgün belli değildi bi konuşuyorduk sonrasında tartısıp konusmayı kesiyorduk ya da nedensizce kesiyorduk sonrasında yine buluşuyorduk sorunları halledip konusmaya devam ediyorduk son zamanlarda artık duygumu belli ettim söyledim barıstık gibi oldu derken bu sefer bana bi tık ilgisiz gibi geldi yani mesajlarıma geç cevap veriyordu arıyordum sonrasında neden sen bana dogru düzgün yazmıyosun diye sordugumdada çalışıyorum farkında mısın yeni geldim eve diyordu bak istemiyorsan uzatma bitirelim diyordum ne sacma sacma konusuyosun sen diyodu en sonda bu şeyden tartıstık aksamı konuyu halledip arkadaslarımızla bulustuk o sırada telefonunda birkac birsey görünce sinirlendim sonrasındada beni de eski sevgilim baska numaradan aradı üst üste acmadım o da bunu gördü tabiki o kim dedi söylemedim bilmiyorum dedim o da ona sinirlendi ve aramızda tatsızlık oldu ve bende dedimki arkadasları da bırakınca yanıma gel konusalım dedim o da tamam dedi sonrasında aradım aradım acmadı yazdım cevap vermedi gelmedi bende o sinirle engelledim sonrasında hic muhattap olmadım onunla o da sonrasında 1hafta sonra beni engelledi. 15 gün falan oldu instagramada hiç umursamıyormus gibi eglenme şeyleri atıyor daha aktif kullanıyor ve bir kaç kız eklemiş yani bu ne yapmaya çalışıyor lütfen yardımcı olun bana 🥹❤️

Erkek arkadasımı engelledim sonrasında o da beni engelledi engel kalkar mı ya da pişman olur mu?