Cidden böyle kızlar kaldı mı Siz olsaydınız bu kızla evlenmeyi düşünür müydünüz?

Abi annemin bir arkadaşı var Onun kızı çarşaflı Ve ben o kızı gördüğüm anda hayatı sorguladım resmen Neden dicek olursanızda Şimdi şöyle Annemin o arkadaşının kızıyla hiçbir düşüncemiz uyuşmuyor Kızla sohbet etmeye başladığımda Kızın bana ilk sorusu kapanmayı düşünüyor musun oldu Ben tabi biraz yargıladım Ve sert bir tonla Bu seni niye ilgilendiriyor dedim Ve kız bana yanlış anlama Sadece merakımdan sordum Yani eğer kapanmak istiyorsan Sana yardım edebilirim Sonuçta bende eskiden senin gibi açık birisiydim Zaten annemi görmüşsündür Oda yarı açık yarı kapalı Kız kardeşimde senin gibi açık birisi Hatta açık kıyafetler giyiniyor dedi Ben şaşırdım Ne yani sen eskiden çarşaflı değil miydin dedim Ah bu cahillik Neyse kızda bana hayır ben umreye gitmeden önce açıktım Umreye gideceğimi duyduğumda kapandım Ve umreye gitmeye az vakit kaldığı anda da feraceye girdim Sen umreye mi gittin dedim Oda evet 25 günlük umreye gittiğinide söyledi Ben şok üstüne şok geçiriyordum Peki bu çarşafa nasıl girdin dedim Oda bana umrede onlara rehberlik eden bir çarşaflı abla varmış Onun sayesinde çarşafa merakı olmuş En sonda da çarşafı dua ile girmiş Ben ona aslında ferace ile durabilirdin Çarşafa bence gerek yok dedim Oda bana evet ama peygamber eşlerininde çarşafı şerif giydiğini söyledi Benimde dinle ilgili aram olmadığı için Sen öyle diyorsan doğrudur diye konuyu kapattım Sonra kız bana kapanmadan önce de kapandığı zamana kadar hiç erkeklerle muhabbet etmediğini söyledi Ben tabi inanmadım Ve ona illaki muhabbet etmişsindir Ama sen hatırlamıyorsundur dedim Oda bana emin gözlerle baktı Ve buna inanıp inanmamak sana kalmış bir şey Kendimi kanıtlayacak değilim Beni allah biliyor zaten dedi Bende lafı çok fazla uzatmadım Sonra bana sohbet kursuna gidip gitmediğimi sordu Ben hayır gitmiyorum dedim Oda bana benim gittiğim iki tane sohbet kursu var Ve orada hocanın izniyle hoca sohbet ettiğinde sonra sırayı bana veriyor Bende bir konu seçip 1 hafta öncesinde bir deftere yazıp Sonra o konuyu ezberleyip O gün geldiğinde anlatıyorum Tabi defterimi her daim yanımda taşıyorum Sonuçta insanlık hali Karıştırdığım zaman Unuttuğum zaman hemen deftere bakıyorum dedi Ben ise onu tebrik ettim Bu yaptıklarına bakılırsa sohbet hocası olmak için çabalıyor Ve ona inşallah istediğin hocalığı olursun dedim Oda bana teşekkür etti Böyle düşündüğüm için sevindiğini söyledi Ona o zaman kuran okumanda iyidir senin dedim Oda bana yani kendimi geliştirmeye çalışıyorum cevabı verdi Ve hocalarına her daim kuran okumayı bitirdiğinde onları nasıl okuduğunu sorarmış Onlarda çok güzel okuduğunu biraz daha geliştirmen lazım olduğunu söylermiş Neyse bayağı bir uzun oldu Ama hiçbir yeri atlamadan anlatmak istedim Cevabınızı merak ediyorum

Cidden böyle kızlar kaldı mı Siz olsaydınız bu kızla evlenmeyi düşünür müydünüz?