Çoģu şeyi biliyor bilgi olarakta yemek olarakta elişi olarakta girdigi ortamda konusmasi iyi ama tek bir sorunu var vucudunda cok fazla kıl ve tüy var onceden bazı bolgeleri jiletle aldigi icin agdaya kesinlikle dayanamiyor jilet vurmadigi yerlerdede dayanamıyor eldivenede aynı şekilde lazere gitmeye sevgilisi ve ailesi kesinlikle izin vermiyor gizli git demeyin evet bu kiz benim 2.5 yıllık iliskim var sevgilime bastan actim konuyu boyleyim diye heryerimde var kıl ya da tüy kalçamda yuzumde heryerimde kabul edermisin diye kalbin kötü olmasın diyor kil tuy icin birakacak degilim cok seviyorum diyor ama birkere şaka yollu söyledi kollarin erkek kolu gibi diye ben bu konuyu kafama cok takiyorum onunla paylasinca olmasa daha iyi olur ama olursada yine seni severim evlenirim diyor yakinda sözlenecegiz ailelerimizde biliyor ciddiyiz guveniyorum ona ama evlendigimizde kıllar yuzunden benden igrenirmi iliskiye girmek istemezmi çok yöntem denedim doģal yollardan ama işe yarayan olmadi simdi zirnik otu kullaniyorum o da killari alinca pürüzsüz olmuyor ucundan görunüyor kil yinede o hayatimda yokkende kendimden rahatsız oluyordum bu konuda ama nişan sonra hemen evlilik yaklasınca aklima takilmaya basladi iyice ya sogursa igrenirse doktorada gittim tahliller hep normal cikti bildiginiz maddi boyutu cok olmayan isime yarayan bir cozum var mı birde erkekler siz boyle herseyi iyi ama sadece kil cok olan bir kizla evlenmek istermiydiniz evlenseniz sogurmuydunuz ama cok sevdiginiz biri
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar