Evli biriyle görüşüyorum ancak bir haftadır ilgisiz davranıyor mesaj atıyor ama görüşelim demiyor sizce neden?

Normalde her hafta mutlaka gelirdi yani iki defa benim için geldi on gün olacak oralı değil görüşmek istemiyorsan anlarım dedim ne ilgisi var görüşmek istemesem söylerdim ama yakın sayılmayız hep gelemediğim için mi böyle düşünüyorsun dedi. Benim anlamadığım neden beni hayatında tutuyor? Görüşmeyelim dese zaten birdaha yazmam gerçi hep o yazıyor ama günde bir iki kelime, sanırım en baştan yanlışti böyle biriyle görüşmek size sormak istediğim neden bu şekilde davranıyor en son sen gelmiyor musun ki bu tarafa dedi işinde mi yok uğramak diye demek ki gelmeyecek birdaha diye çıkarım yaptım siz ne düşünüyorsunuz? Hoş böyle dedikten sonra da oralı olmadı adam gün vermedi. İnsan buluşma gibi durum olursa bir gün önceden haber verir bu kişi aynı gün yazıyor birkere yoldayım geliyorum dedi acaba uzaklaşsam o da uzaklaşır mi ne diyorsunuz ve lütfen yargılamadan yazın

Evli biriyle görüşüyorum ancak bir haftadır ilgisiz davranıyor mesaj atıyor ama görüşelim demiyor sizce neden?