Var böyle bir şey.. :D Bir anda diğer karşı cinslerin dikkatini çekmeye başlıyorsun. Bununla ilgili bir ara bence yazacağım zaten.
Sevgilimiz olunca çevremizde bize ilgi duyan karşı cinslerin sayısı neden artmaya başlıyor?

Var böyle bir şey.. :D Bir anda diğer karşı cinslerin dikkatini çekmeye başlıyorsun. Bununla ilgili bir ara bence yazacağım zaten.
Sevgilimiz olunca çevremizde bize ilgi duyan karşı cinslerin sayısı neden artmaya başlıyor?
Bende anlayamadım bunu..
Acaba sevgilimiz olunca kendimize daha mı fazla bakıyoruz?
Ya da daha mı enerjik, daha mı canlı görünüyoruz anlamadım..
Benzer sey yeni ayrildiginda oluyor birde. Belki zor bir iliskiden çıktın, kafan darma duman, artik iliski istemiyorsun, karsi cins gormek istemiyorsun, biraz yorulmus yıpranmışsın o iliskide. Sonra bir bakiyorsun etrafta bir sürü kisi, sana yuruyor iletisim kuruyor falan. Benzer sey ayriliklardan sonra da oluyor. Sonra ikilemde kaliyorsun. Hayir ben bir sure iliski istemiyorumun yaninda ya acaba firsatlari mi kaciriyorum, ilerdeki esim, en iyi hayat yoldasimi eski iliskim yüzünden elimin tersiyle mi itiyorum diye ikilemde kaliyorsun.
Bu sadece sevgililikte değil her konu için böyle bence. Bir şeyi akışa bırakıp vazgeçince gerçekleşiyor. Ne kadar çok olmasını isteyince de olmuyor.
Bence ilgisi yok.. benim sevgilim olsun olmasın bana gelen ilgi sıfır. daha çok şans veya tesadüf meselesi. . gerçi sapık her zaman sapıktır.. sevgilisi olduğunu bildiği halde yürürler.. bunlardan da uzak durmak lazım
Cevap
6Cevap
Yanlış zaman kavramı tam da böyle bir şey sanırım :)
Cesaretlerini toplamak için geç kalıyorlar, o zamana da sen kendi yolunu çizmiş oluyorsun zaten.
Sevgilim hiç olmadı, ben görücü usulü evlilik yaşayacağım evlenince de öyle bir şey oluyor mu acaba 😂🤔
Umarım olmaz
Bir nevi sınav gibi 😬 içinden hakkıyla çıka biliyor musun diye sınıyor yaradan.
Bilmiyorum vallah ya sevgilim yokken kimse yok varken hepsi sırada
Boştayken kimse gelmez zaten kardeş keyfine bak derim 😉
Birinciyi bulmadan ikinci gelmiyor döngü gibi
Geçmişte bu benim de başıma gelmişti tuhaf gerçekten.
Aynen bu ben de oluyor enerjisel birsey heralde etrafa yaydigimiz mutluluk hormonu çekiyor olabilir
Sanki artıyor
Bence çok güzel bir şey ya.
Erkeksen normal rekabete açık oluyorsun
Ters tepki olayı galiba
İlişkiler dikkat cekebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?