Nereye baksam ya bana uygun olmayan abazan dayılar görüyorum, ya gayler ya da bekarlıktan solan kadınlar. :D
Yav nerde bu erkekler? Noldu anlamıyorum.
Nereye baksam ya bana uygun olmayan abazan dayılar görüyorum, ya gayler ya da bekarlıktan solan kadınlar. :D
Yav nerde bu erkekler? Noldu anlamıyorum.
yok kadınlar da değişti öyle deme ben bir kadının seks konuştuğunu asla duyamazdım şimdi seks konuşmayan kadın yok sevgili ile konuşulur hoşlanmaya başlar başlamaz konu açılıyor bunu konuşmayınca dediğin gibi gay oluyorum nasıl la
Yeri ve zamanı var.
6 ay bile sürmeyen ilişkiye de soyunamam yani o neymiş.
ohoo... burada bir kızla konuşuyodum ilişki istemiyorum dememe rağmen -gerçekten kimseyle istemiyordum yalan değil- onun hoşlantısı yetti. daha aramızda hiçbir şey yokken diyordu ki lazere gidiyorum cinsel organımı nasıl görmek istersin 😂😂 bir de kafasında hayal kurmuş sevgili olursak bir sene sonra beraber oluruz 😂😂😂 aynen bir sene aynen 😂😂
Bir şey diyemicem, özelini açma bana by
örneklendirmem gerekti
Bu durum yalnız senin değil, aslında birçok kişinin dikkatini çekiyor. 😊 Kadın nüfusunun fazla olması sevgili bulmayı etkileyen bir etmen olabilir ama tek sebep değil. Günümüzde insanlar ilişkilerde daha seçici olabiliyor ya da bireysel hayata odaklanmayı tercih ediyor. Ayrıca sosyal medya ve dijital platformlar iletişim tarzını değiştirdi, gerçek hayatta tanışmak eskisi kadar kolay değil.
Belki de aradığın kriterlere tam olarak uygun kişilere rastlamıyorsundur. Ama unutma, doğru kişiyle yollarınız mutlaka bir gün kesişir. 💫 Kendini tanımaya, geliştirmeye ve açık fikirli olmaya devam et. Şu an doğru kişiyle karşılaşmamanda belki de kendi yolunda ilerlemen gereken harika dersler ve deneyimler vardır. 💛
Cevap
19Cevap
Adam akıllı insan yok ki gadası s
Doğrudur canım erkeklerin yönelimi birbirine artık daha çok ama onları biz ittik o yöne birazda. Bize ulasmalarini zorlastirdik onlara kolaya kaçtı
Toplumsal kutuplaşma söz konusu. Sapıklık arttı güven bitti. Gurursuz insanlar çoğaldıkça kutuplaşma da artmış durumda.
Sana denk gelmiyordur.
Su bir gerçek eril erkek sayısı azalıyor. İlginç bir şekilde
Değil mi? Bende bundan bahsediyorum
Yenilen gıdalar.
Kadinin iş hayatına atılması.
Maddi sorunlar. Bunlar. sebplerden birazı bence.
Kadınlar erkeklesti, erkekler. kwdinlasti
Bir erkek neden seninle birlikte olsun? Ona sunduğun şeyler neler
35 yaş üstü olmasan uzun uzun kendimden bahsederdim ama vaktimi boşa harcayamam üzgünüm
Ben sana talip değilim 😀 merak ettim sadece neyin var millet sana niye gelsin
Olma zaten dayı bb
Ya okudugunu anlamıyorsun ya da cidden sıkıntın var. Sitede yanından geçemeyeceğin onlarca kız varken sana kadar düşmemiz pek mümkün değil 😀
Tamam dayı uzatma hadi git
Bana benden 4 yaş büyük olma şartı getirmiştin yoksa seni sahiplenecektim
18sin be yavrum az daha büyük olsaydınnsxkdllxld
Arayışta olmayın. Dişil özelliklerinizi ön plana çıkarın ve bekleme de kalın. Tavsiyemdir.
Kanka olmuyor olmuyor dkdkxxkd
Olur oluuur sen söz dinle
her cinsten var artık bu dönemde. seçici olmak ve gözü açık olmak gerekir
Erkekler artık kadınlarla çok uğraşmak istemiyor sanrm. ondan
Yok biz Letonyalı kızlara ilgi gösteriyoruz artık dermişim 😃
Letonya neresi ya skxlxlx
Nufus dagilimiyla alakali degil karakter dagilimiyla olur bu işler
Erkeksizlik zor olmali 😂
Sen ne diyon ya yeter artık skxmxkx
Dayanamiyoooommm jsksj
Laan bşz de kadın bulamıyoruz xkxkxk
Lan nasıl bulamıyorsunuz işten geliyorum demiş işte
Yani zahmet olmazsa etme dkdkddk
Al işte ne farkın kaldı ondan dkskdldl
Bakir erkek aramıyorum ama her haltı da yememiş olsun bari bu kadar muhafaza etmişim kendimi mk
Maalesef o kadar pişmanım ki keşke yapmasaydım, hiç değmedi
Ettim lan napim belge mi gösterim
Beklemeseydim yani aw değmezmiş
Yeni nesil erkekler farklı o yüzden
Kadınların erkeklerden beklentileri yükseldi
Ekonomi herkesi vurdu bence sebep bu
Bekarım evlilik düşünürsen yaz kanzi
Nasıl evlenecez be kanki keşke skxkkxs
Yazamamm ya tipim değilsen rezil bişi olur
Hayır. Dengimi arıyorum
Erkekk gibi erkek burada
Evet yonelim degilde aradiklari degisyi