Ve ağzımdan çıkacak kötü bir kelimeyi bile haketmiyosun salk çok bile cümlesi. Bunları kız arkadaşınızdan duysnız ne hissedersiniz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öz güvenli ise kendini suçlamaz her şeyin farkında ise ama değilse suçlar ama çok sevmek lazım bunu için
Eski sevgilime söyledim bunları ama beni çok üzdü daha önce hiç kırıcı bir ley yapmadım nerdeyse 2 yıldır evlilik istediğini söylüyor ama sonra bırakıp gidiyor beni
İyiide neden istiyor sonra neden bıraktı
Karar veremiyormuş ben hakkında kendinden eminmiş benden emin değilmiş ama benim ondn emin olmama fırsat bile vermiyor her gelişinde şu kadar zaman sonra bir şeyler olsun diyor ailen ne der şöyle mi böyle bende net cevaplar istiyor daha kendine güven duymamı beklemeden her gelişinde ciddi şekilde geliyor güya ama instada bir sürü kız ekli vs instasını ekliyorum adım atıyorum beni çıkarıyor hesabını gizliyor
Boş birisi ya çocuk daha Zaman kaybetme onla bende önemli zannettim açıkça belli işte yalancı
Öyle de birqz takıntılı biride bu dediğimi anladı mı merk ediyorum beni mumla arasın istiyorum
Seni aramasın Bence boş ver böyle küçük şeylere takılma hayat bu değil. ki seni arasa ne aramasa ne kandırılıp hırsını almak istiyorsun ama valla faydası yok olsa bu sefer inan içinden gelmez salar gidersin
Bilmiyorum bunları haketmediğimi düşünüyorum küfürler savurarak kendimi küçük düşüremezdim böyle yazdım
Bence çok güzel yapmışsın daha da geri adım atma kımse kötü şeyi hak etmez istisnalar dışında bunlar olmasa da gelişmez insan imtahan
İnsanın kalitesi vedalaşırken ve sonrasında ortaya çıkar. Dert etme.
Bunları ben söyledim eski sevgilime beni çok üzdü çünkü
Yanlış bir şey Allah'a havale et bırak gitsin.
Daha önce hep öyle yaptım, nerdeyse 2 yıldır evlilik istediğini söyleyip geliyor sonra bırakıp gidiyor beni
Sende böyle insana bel bağlamamaliydin
Bel bağlamadım ki sadece geldiğinde bende denemek istiyorum sonrası olmuyor
Ağır konuşmuş aşkım kanka Teşekkür ederim yine de
Eski sevgilime ben söyledim
Çok ağır yapıştırmışsın İyi de olmuş o zaman
Tamamı böyleydi Çünkü rol yapıyosun bana seviyormuş gibi yapıyosun, hiç bir kötü huyum yok diyosun bana göre bir ilişkide en önemli şey güven vermektir almaktır hiçbirisi yok sende daha da kırıyosun, ama bu sondu senle hiçbir şey yaşamayacağım bencilsin bir kere daha iletişime geçemeyeceksin benimle anlık zevklerinle mutluluklar sen ağzımdan çıkacak kötü bir kelimeyi bile haketmiyosun salk çok bile anladın mı
Vay tek nefeste okudum süper yapıştırmışsın Demek ki hak etmiş sadece beden olarak görüyorsa seni
Bana evlilik için gelip instasına beni kabul etmiyor bir sürü kız var anlık zevki ondan dolayı yazdım
Harika olmuş nasıl evlenelim deseydin bu kizlarla
Sen benle dalga geçmiyorsun dimi
Yok valla doğrusunu dedim
Anladım teşekkür ederim o zaman
Kırıcı olduğu için üzülürdüm sonra da boşverirdim
Eski sevgilime dedim beni çok üzdü çünkü
Takmazlar komik çünkü
Nesi komik
Komik çünkü ergenlik zamanlarında kavgada laf sokmalı tartışmaya benzer cümleler yani ben olsam hiç takmam bile
Eski sevgilime söyledim bunları ama beni çok üzdü daha önce hiç kırıcı bir şey yapmadım nerdeyse 2 yıldır evlilik istediğini söylüyor ama sonra bırakıp gidiyor beni
Umrumda olmaz
Evlenmek istediğin birinden
Umrumda olmaz
Ok