İstediğim erkek benimle ciddi bir şey istemiyor ama ben ciddi bir ilişki istiyorum. Ne yapmalıyım?

Benim üniversitemde bitane Erkek var birlikte Ders calisyorduk, iyi anlasiyorduk. Hic yüz vermedim ona, bana iltifatlar veriyordu, ispanya kizlara benziyorum, gözlerim güzeldir filan diyordu hep. Ben umursamiyordum hic. Bide Tipimde degildi zaten. Zamanla Karakterini begendim, ona karsi ilgi gösterdim. Hata onun Sehirine gidigimde (Yarim saat bizden uzak) , ona sordum, "bugun senin Sehirindeyim, istersen gel görüselim", gelemedi cunku calisiyordu, ama sevindi hata bana hemen telefon acti ve sordu "Sen ne zamandan beri beni düsüniyorsun, cok tatlisin". Neyse öyle devam gitti, ilgi devami gösterdim, en son ne oldu? Erkegin amaci benimle ciddi olmak degildi :( Vallahi cok üzüldüm, kendi kendime dedim ki, iyi anlasiyorduk, beraber ders calisoyorduk neden böyle yapiyor, hala anlamaiyorum. Neden böyle oldu ya? Hata düsündüm, ona bi soriyim, "Senin aklinda hic ciddi bisey gecti mi benimle?" Cok üzgünüm, ne yapiyim? Neden bir sefer bir istedigim erkek bana karsi aynisini hiss etmiyor. 5 Aydan beri aklimda, her gün, Allahim neden böyle kader yasiyorum, BIR sefer bir dis görünüse bakmadik... hani bazen oluyor ya, o kisi güzel oldugu icin degil, fakat etkiliyeci biseysi vardir ondan hoslandik, iste bende öyle oldu...

İstediğim erkek benimle ciddi bir şey istemiyor ama ben ciddi bir ilişki istiyorum. Ne yapmalıyım?