Ciddi ilişki istemiyorum diyen erkek?

Yargılarınızı bir kenara bırakırsanız yazımın başında çok sevinirim; 1 seneye yakın zamandır görüşüyoruz birlikte inanılmaz mutluyuz gerçekten adımızın sevgili olmaması ve hesap vermeler dışında mükemmel bir bağ var aramızda zaman içerisinde de daha da arttı başta hiç duygular konuşulmuyorken zamanla (5,6ay) çok özlüyorum sensiz yapamıyorumlar söylenmeye başladı en son karşılıklı olarak birbirimize sevgimizi itiraf ettik fakat bu adamla görüştüğümüz süre boyunca belli periyotlarla tartışmalarımız oluyordu “artık ne olacaksa olsun ya tut elimden ya da ayıralım yollarımızı” türevlerinde onun cevabı hep çok net ve dürüst bir şekilde “ben ciddi ilişki yapamam” oluyordu belli sorumluluklardan belki adımızı sevgili yapmadan kaçıyor fakat artık 1 senedir görüşüyoruz neredeyse her gün birlikteyiz bazen canıma tak ediyor kafamda bitir diyorum ama seviyorum ayrı geçirdiğimiz süreçlerde oldu max 1 ay sürdü bu süreçler 2 kere yaşadık her dönüşü karşı taraf yaptı yani velhasıl kelam ne seninle ne sensiz gibi bir durumun içerisindeyim başlarda bana karşı olan ciddi ilişki istemiyorum sözlerine aldırış etmeyip büyük bir özgüvenle ben değiştiririm demiştim fakat pek başarılı olabildiğim söylenemez duygularından eminim o da benim duygularımdan emin ama bazen somut bişeyler olmalı artık elini tutup arkadaşlarımla tanıştırmak istiyorum örneğin anlatabilmişimdir umarım şimdi eğer sorumu buraya kadar okuduysanız sizlere soracağım ya da soracağım demeyeyim de fikir almak isteyeceğim konu bu erkeğin fikrini değiştiremedim duygularda girse işin içine değişmedi elbet değişir diyebilir misiniz mesela beyler böyle bir durumdasınız kızı seviyorsunuz ama bir yanınızda hala sorumluluktan korkuyor yaşınız evlilik yaşı denilen yaşlara yaklaşmış artık size biriyle ilişkiye başlamak evliliğe giden bir yol gibi geliyor ve bu sizi ürkütüyor fakat sevginiz var karşı tarafı kaybetmek istemiyorsunuz ve karşı tarafın da sizi sevdiğini biliyorsunuz görüşmeye devam etseniz bir yerde o içinizdeki korkular biter mi biraz fikir verin bana lüten tecrübeleriniz varsa aktarın umarım açık bir dille anlatabilmişimdir
Ciddi ilişki istemiyorum diyen erkek?