SS Teşekkürler
Hayatını zindana çevirmek isterdim dediğiniz birisi var mı 😈?
SS Teşekkürler

Başkasının hayatıyla uğraşacak kadar değersiz değil benim hayatım. Kim ne düşünür ne yapar vs inan hiiç umrumda değiller. Sadece hayatımın tadını çıkarmaya odaklıyım, her anımdan keyif almanın peşindeyim
Hayatı zindana dönsün diye beddua ettiğim birileri var şu anda. Kendisini bir zamanlar karşılıksız ama tertemiz duygularla sevmekten başka hiçbir kötülük yapmadığım birisi için beddua ediyorum. Karşılık alamadım diye kendisini kötülemediğim aksine daha çok saygı duyduğum birisi için beddua ediyorum.
Hala beni nefret objesi gibi, potansiyel suçlu, kötülük abidesi gibi gören birisi için beddua ediyorum. Allah'ıma havale ediyorum. Islahı kabilse ıslah etsin. Değilse bildiği akıbete sürüklesin onu.
👍👏
🤗
ohooo çok var
Cevap
21Cevap
Nefret edecek kadar önemsediğim kimse yok, değerli zamanımı böyle şeylerle harcayamam..
Kimseyle uğraşamam.. Gitsin başka biri zindana çevirsin.. Ben öyle şeylerle uğraşmam.. Benden uzak olsun.. 😅
Hayatini lunaparka çevirmek isterim. dedigim var 😂😂😂
😮😄
Kin, nefret insanın kalbini, düşüncelerini kirletir huzursuz bir kişiliğe sebep olur. Bu yüzden kimse umrumda değil.
Böyle bir söz etmem boş bir uğraş içine girmek olur. Hayatını zindana çevirirken ya o zindana biz düşersek gerek var mı riske 😃
Hayır hiçbir zaman öyle bir şey düşünmedim Allah'a havale ediyorum al ben zaten gerçek adalette mutlaka indir sonra da veriyor zaten
Yok kimseye o şekilde nefret duymamaya çalışıyorum. Siyasilerle ilgili ara ara dolduğum oluyor ama yapacak bir şey yok
Kimse için öyle bir temennim yok, bana bulaşmasınlar kâfi
Hayır öyle insanların benden uzak olması tercihim Allaha havale ediyorum.
Atom bombası olup birilerinin başına patlayasım var 😃
Böyle bir şans verilse kullanırım ama o istekle yanıp tutuşmuyorum
Barbara palvinin gocası, benim hatunu elimizden aldı
Var ya zindan ne inşAllah ceheneme giderrr aminnn yüzü gülmez
eşimin ilk eşi eşimin kızı eşimin anası eşimin kardeşi
Kimse için kötü düşünmem
Sırtımdan vuran şerefezi haysiyetsiz köpeğin
Olmazmi eltilerim 😁 elimden gelse bir kaşık suda boğarım
O kadar şeytanlık yapamam ki 😀 meleğim ben 👿
Yok hayır, zindan yerine aydınlıklara ✌🏻
Öyle birisi olsa bile ben kin tutmam kimseye ya
Yok be ara ara zindana ineriz zaten 🫢