Sorun yok Dexter izliyorum, oğlu geldi buldu babasını ve seri katil olduğunu biliyor😅 yaniiii nasıl yaşanır bilemedimki🤷♀️

Sorun yok Dexter izliyorum, oğlu geldi buldu babasını ve seri katil olduğunu biliyor😅 yaniiii nasıl yaşanır bilemedimki🤷♀️

Evet gayette yaşardım. Ama neden yaşardım canımın bir degeri olmadıgının farkındayım bu yüzden yaşardım. Normal birisi olsaydım yaşamazdım. Çünkü onların duyguları , hisleri yoktur. Acı hissetmezler, pişmanlık hissetmezler. Psikolojinin bir hastalık oldugunu düşünmüyorum. sen şimdi bir insana deli diyorsun? Düzgün davranışlar yapmadıgı için deli diyorsun. Doktor ona deli teşhisi koyuyor degil mi ? Bilerek deli taklidi yapıp, yapmadıgını bilemezsin. Kendini bize öyle gösteriyor olabilir. Uzun zaman önce Köye gittik adamın bir tanesinin deli oldugunu söylediler. Akşam vakti camiye gitti? Aklı yoksa camiye nasıl gitti? ya da camide namaz nasıl kıldı? Sonuçta dua ediyorsun bunları nasıl ezberledi, yolları nasıl bildi gitti? Ben bile çok uzun yolları bazen karıştırıyorum. O nasıl karıştırmadan direk tek başına gitti? Davranışları tuaf ve düzgün degil ama ben böyle şeylere inanmam. Otistik ya da down sendromlu birisi hasta kromozomla alakalı degil mi? O hastadır ona laf asla edemezsin. Çünkü kanıtsal bir hastalık.
Ama delilerin kalıtsal degil, yani beyin ile alakalı deli gibi rol yapıyorda olabilir. Belkide deli degil? Ben böyle saçmalıklara inanmam hadi geç bunları
Hayır yaşayamazdım çünkü güven duygusu olmadan aynı çatı altında durmak mümkün değil. Mizahı yapılabilir ama işin gerçeği insanın içini ürpertir. Sürekli tetikte olmak, huzursuz hissetmek kimseye iyi gelmez. Güvenin olmadığı yerde hayat değil sadece bekleyiş olur.
Valla seri katil değil ama tehlikeli biriyle yasadim baya uzun süre.. öyle ki 6 yaşından beri aile soyadını kullanmiyorum.. babamla dedemin soy adı yok ne bende ne sulalede.. bize karşı müthişti sevdiklerine karşıda kendi mesai saati içinde tehlikeliydi :))
O nasıl oluyor anlamadım hiç😅
Dedem tehlikeli bir adamdı korkulurdu sağolsun babamda aynı yolu tercih etti sonunda.. ailenin kararıyla babamı aforoz ettiler soy adimizi defistirdik biz.. komik olan herkes kafasına göre aldı amcamla soy adim aynı değil mesela.:))
Yaa çok ilginç , akraba oldığunuzu kanırlamak da zor 😅
Amaç zaten kanitlamamak olabilir mi sence bir düşün :))
Hayır ama yani nir şey olsa mesela miras falan😅
Oluyor.. hiç bir gram bile hakkımiz yokken babam hepsini yediği için yaşarken satıp haklarını.. ona rağmen babannemin evi satildiginda halamlar cagirip hakkımızı verdi.. dedik yokki babam yedi.. o babanla bizim sorunumuz biz sizin hakkınızı vericez dediler.. para ya da hak olayında baba tarafim innailmaz adaletli ve iyilerdir :))
İyi ohalde, nasılsın başka peki
Gayet iyiyim siz nasilsiniz efendim :))
İyim napiyim, sıkıılıyorum
Neden sıkılıyorsun yahu gayet aktif enerjik biriydin ne oldu
Bilmem🤷♀️
Hadi gel Monopoly oyniyacaz biz kuzen eşi benim kız esinide al gel eğlenceli olur.. hem aradacyeni insanlar yeneyim :))
😅😅
Seriyi bilmem ama cinayet işlemiş insanlarla çok bir arada bulundum. Seri katiller genellikle hiçbir kalıba uymaz ve psikiyatri bozukluğu olan insanlardır. Bir arada yaşama gibi bir imkanın olamaz olsa da kurbanı olman ihtimali çok yüksektir.
Dexter dizide tamam da, gerçek hayatta seri katil olduğunu bildiğin biriyle yaşamak bana fazla gerilimli olurdu 😅 Ekranda izlerken “karanlık ama karizmatik” geliyor ama iş ciddiye binince insanın psikolojisi kaldırmaz bence. Sürekli tetikte olmak, güven duyamamak… Aşk falan hikâye kalır. Dizi ayrı, gerçek hayat ayrı. Ben maksimum Netflix’te izler, sonra da kapatıp huzurlu bir kahve yaparım ☕️😂 Sen dayanabilir miydin gerçekten?
Cevap
35Cevap
Hayır yaşamam sonra A habere çıkmak istemiyorum bazıları gibi :D
* ya baban kardeşin falan olsa😅
Yaşamam polise şikayet ederim.
Hayır yaşamam derdim ne, eceline susamak değil bildiğin eceline acıkmak bu.
O kadar Deli değilsem imkansız:)
😅😅
Hepimizin irili ufaklı cinayetleri vardır.
Seri katiller tanıdıklarını ve çevrelerini hedef almazlar yani bir seri katilden en güvende olan kişi ona en yakın olanlardır
Evet
Vayy detay bilglere bak 🥳
Yaşayamazdım sanırım. Ama her gün bir katille yan yana geliyoruzdur. Otobüste, markette, sokakta yürürken.. Toplumca yaşıyoruz aslında.
Haklısın ya
Keşke haklı olmasaydım Levi hanım 🌸
Hayatta yaşayamam. Gece uyurken her an ölümle burun buruna olmak istemem. Ne olur ne olmaz belki kızgın yağ filan döken ben uyurken :D
😅😅
Doğru değil mi ama geceleri uyku haram olurdu her an tetikte beklemekten :D
Mouse dizisi aklıma geldi, tetiklendim 🤪. İstemem 😹.
İzlemedim hiç
Tavsiye ederim, acayip ters köşeli bir Kore dizisi. Beynini yakıyor 🤪.
Nedense bir çekici geldi çok saçma 😅 çok ürkütücü halbuki
Hey Allam ya😅
Yaşardım herhalde ya korkmam da gece koynumda silahla yatardım 😂😂
😅😅
Ooo severiz dexter gibi seri katil ülkeyi bir ayda temizler mesela ksjdjda
Hahaha çok iyi valla😅
Yaşayamam 🙄 beğendin mi diziyi? Bende izleyecektim bir fırsat yaratamadım.
İlk zamanki gibi değil bu. Tam bir fiyasko
Sıranın bana ne zaman geleceğini beklemek istemiyorum 🙂
😅😅
Evet cesediyle yaşarım (o beni öldürmeden ben onu öldürmüş olurum bildiğim için)
😅😅 ama baban falan olsa mesela
Allah korusun.. polis ararım, seri katilse benim yanımda işi ne 😅
Baban olsa meaela dizide öyle😅
Valla sürekli dizi ve film izleyen biri olarak kaç kere denedim Dexter izlemeyi bir türlü sarmadı 😀
İlk olanını nefesim kesilerek izlemiştim bu yeni olan çok kötü
Sen de bebişin olsa seri katil olsa yaşar mıydın😄
Bilmemki😅 başa grlmeden anlaşılmaz
Ha işte ondan empati kurdurmak istedim o senin bebişin ne de olsa atamazsın 😂😂😂
Hahaa illa benide katil edeceksin yaww
🤣
Bilmiyorum nasıl olur yaşayamam ama başa gelince nasıl olur bilemiyorum... Rabbim başa vermesin
Amin inşallah, dizi işte ya geröekte olmaz
Kimse yaşmayaız yaşarım diyen bol keseden atıyor yahu
Yani işte dizilerde izliyoruz anca
Dexter ile olurum.
Hajaaa bunda güzel valla😅
Adam hem yakışıklı hem de adalati sağlıyor.
Haha bu açıdanda bakmamıştım jiç olabilir becerikli biri🥳😅
En sevdiğim dizi ve kahraman 😀🎊
Bu ülkeye bir Dexter lazım 😃 Dexter Ile yaşardım bak sjsjzjjzjz
Spoiler verdin ama ya olmaz ki bende o diziye başlayacaktım 😬😬😬
Aranan kan bulundu derim. Bana da suç ortağı lazımdı zaten
Zehirleyerek öldürsün bari. Daha az acılı bi ölüm olur
İki kez tüm serilerini baştan aşağı bitirmiş biri olarak Dexter için iyi seyirler dilerim.
Dexter güzel dizi mi ya başlayacaktım da çok uzun diye izleyesim gelmiyo
Niye spoi veeiyorsun iyi misin , aylar sonra geri donucektim aferim ya
Masum değiliz hiçbirimiz
Diye bir dizi vardi 5. Bölümde kaldirdilar o geldi aklima
Bilirsem sorun yok hemen hayatımdan çıkarırım ve polise ihbar ederim . bilmezsem sorun var. yoksa o beni hayattan koparır.
Yaşayamam beni de keser
Dexter ise bu kişi olur, Hannibal ise cıkk
😅😅
Ne kadar seri olduguna gore degisir
😅😅😅
Ne yapalım eşlikçisi olalım bari
Hahaha olabilir😅
Onu da ben yok edeyim bari 😂
Birinin yapması lazımdı😅
Hep o mu yapacak 🤣
Canımı sokakta bulmadim hayır elbette sjjf
😅😅🤷♀️
Izlemem. negatif enerji veriyor
Orası doğru , bir negatifleniyor insan
Kimse yaşamak istemez herhalde:))
Babası ama geldi buldu nebileyim
Adı üstünde seri katil olmaz..
Oluyor işte belki baba mesleği alıt buda yüyür bı yoldan😅
Hayır korkarım
Bende😅
Hayır haberlere çıkmak istemiyorum djndb
Haha belkide çıkmazsın bulamazlarsa
O da bir ihtimal tabii ki djbdh
Seri katil benden korksun o yüzden yaşardım
😅😅 psikopatım diyorsun valla odaiyi
Evet öyleyim
Evet ula yaşardum heyecanlı olurdu
Demi bir aksiyorn bir hareketlilik lazım😅
Yaşarım ne olacak
Tabi vanım, her sabah uyanım her bir parçam yerliyerindemi kontorlü yapardın😅🥳
Hayır tabii ki aşko
Dizilerde anca işte
Seri katil olmadığını kesin bildiğin biriyle ille de yaşar mısın?
Yok ya yaşayamazdım herhalde ya da sebebini bilirdim ona göre bir karar verirdim herhalde
Beni öldürmeyeceğinin garantisini veriyorsa, işin ucu bana değmeyecekse evet. sjehsjssj
Ben yaşayamazdım ama bazen psikopata bağlıyorum benimle yaşıyorlar: ))
Neden yaşayalım ki rahatsızmıyız biz
Ölmek istersem evet😁
beni öldürmeyecekse sıkıntı yok
Yaşıyorum zaten
Yaşamak zorunda yım
Hayır. İhbar ederim..
Aşk dediğin nedir ki seri katilde sever
Yaşayamam daha neler
Allah korusun hayır
Kendisi de onun gibi çünkü
Kım olursa olsub ne kadar seversem seveyım bı baskasına yapan bana da yapar dusuncesıyle yanında kalamazdım
Yok ya
Kim isterki😅
Allah korusun
Amin inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?