Aşk hayatında hiç tecrübesi olmamış biriyle sevgili olur muydunuz?

Aşk hayatında hiç tecrübesi olmamış biriyle sevgili olur muydunuz?
Şimdi hangi konuda tecrübe bu. Bir ilişkide nasıl davranılacağını bilmesini isterim bunun içinde illa sevgilisi olması gerekir geçmişte bu tecrübe okey, ama ilişki yaşama tecrübesini istemem açıkçası.
Genel olarak aşk ilişkisi diyelim yani duygusal bir ilişkisi olmamış biri diyelim. :D
Evet daha iyi oldu bu :D bütün özelimi herkes anladı benim yazış şeklimle düşünemedim bir an
Bir şey olmaz ya takma o kadar bu tarz şeyleri jdj
😂😂Takıyorum..
Başak... fddf
🥹🥹
Olurdum yalnız bir şartım var. Gereksiz yere utanmaması lazım. Japon veya kore dizisi çekmiyoruz. Benle sohbet etmekten, dışarıda bir yerde oturmaktan, elimi tutmaktan utanacaksa evde kalsın. Biz anamızın karnından sevgiliyle doğmadık. Olgunlaşmış insan utanmaz bu saydıklarımdan.
Evet ben geçmişine bakmıyorum sevdiğim kadının zaten.. yani aşık olduysam ve o kadın da bana aşık olduysa bunlar benim için oldukça yeterli gelen duygular olur zaten.. tecrübe deneyim zaten birlikte de yaşayabiliriz..
Ya bu konu kadar saçma bir konu daha olamaz ne demek tecrübe? Sevginin tecrübesi mi olurmuş? Tecrübesi olmasın daha çok hoşuma gider o tecrübeyi ben kazandırırım, öğretirim ona bana işlenmemiş odun lazım.
Cevap
9Cevap
Hayır, acemi birliği değilim nihayetinde az çok kadınları tanıyan biriyle olmak isterim.
Aşkı benimle tatması hoşuma giderdi..
Olurdum önemli olan benimle olan aşk tecrübesi nasıl
Daha önce böyle biriyle sevgili olmuştum ben açıkçası kimseye tavsiye etmiyorum çünkü en ufak şeyde hevesi kırılıyor veya ilişkiye dair duygusu tam olmadı için en ufak şeyde hiç ilişkisi olmamış birisi sizi çok rahat terk edebiliyor tavsiye etmem.
Olurum.. Çekirdekten yetişmesi daha iyi olurdu zaten..
Benim hiç aşk hayatım olmadı ilişkilere dair hiçbir deneyimim yok ben de aynı şekilde hiç ilişki deneyimi olmamış tecrübesiz bir kadınla sevgili olmak isterdim
İlk duygularını benimle yaşamış olması onore edici olurdu benim için. Bir insanın ilki olmak her zaman güzeldir.
Olurum tabi ki de zaten öyle birisini istiyorum bende
Hiç tecrübe etmedim desem yalan olur çok tecrübeliyim desem o da yalan. Denerdim yani neden olmasın.
Olmazdım galiba benim önceden sevgilim olduğu için
Önemli olan tecrübe vesaire değil ki kalplerin uyuşması. Bu insanların ilişki anlayışı ne hiç anlamıyorum. Sonuçta burada zanaat öğrenmiyoruz kalp bu kalp.
Birileri hiç aşk hayatı olmamış birisiyle birlikte olmazsa biryerden sonra herkes yanliz kalır.
Bence olmayın genelde ne yapacağını bilmiyor anlamıyor fazla da ilgi gösteremiyor deneyim lazım
Olurdum galiba eski sevgilisinde mi kaldı aklı gerginliği yaşamaktan iyidir
tam da benim gibi biri olduğu için evet olurdum :)
Oldum pişmanım
Asıl tecrübesiz isterim.
Kendini geliştirmiş biri ise tabikide.
olurdum
Olurum oldum da
olurdum
Mesela ben
Olurdum
Evet olurdum
Evet
Olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?