Aşk İlişkileri Eski sevgiliniz helallik istese hakkınızı helal eder miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Eski sevgiliniz helallik istese hakkınızı helal eder miydiniz? Eski sevgiliniz helallik istese hakkınızı helal eder miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok olsa da helal etmem.. ne hakkımız varsa öderiz ölünce.. 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Ederdim öbür dünyada karşılaşmayayım diye :D ahahah 1 0 Yorumla
Ay_mir Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Etmem kabusu olayım bilmediğim neleri çıkar kim bilir. Benimleyken yaptigi herseyi dev ekranda izlemeden helal etmem kinci yapım var evet 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En iyisi Yorumla
Mudex Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Zaten ayrılırken birbirimizden helallik almıştık yolu açık olsun umarım mutlu bir hayat sürüyordur🥲 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok isteyen oldu. Hiç birine de helal etmedim. Sürünsünler 1 0 Yorumla
Sertmerthakan3 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Ederim , bir de öbür tarafta karşılaşmak istemem 1 0 Yorumla
Kırıkhayaller95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Geçmişte nasıl davrandığı önemli. Eğer aldatma vs varsa hakkımı helal etmem 1 0 Yorumla
Eliffs_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eski sevgilim istese ederim. Ama "o" istese helal etmem. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eski sevgili değil ama canını bile isteye acıtan ve pişman olmayan sonradan helallik istese edilir mi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hakkım helalli hoş olsun daima inşallah yolu bahtı hayatı istekleri güzel olur 2 0 Yorumla
Sevooo05 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Obur dunya da yakami biraksin diye ederim allah zaten belasini verir 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Yok ki ama olsaydi ederdim tabii 1 0 Yorumla
amok_koşucusu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Onu da dinsiz yapmıştım inanmıyo ki 1 0 Yorumla
aliavlanmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bir saat önce helallik istedi helal ettim 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Aynı şey yaşandı Yorumla aliavlanmaz +1 yıl Helal et gitsin uzanmaya gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Öyle yaptım Yorumla aliavlanmaz +1 yıl Retro mu var acaba çok kişi yaşadı aynı şeyi aynı saatte 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki üzücü ama orası kesin Yorumla aliavlanmaz +1 yıl Düşman olmayalım ne gerek var ya arada hal hatır da olur Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir şey olmasın yarın öbür gün evlendiğinde düğününe git bir çeyrek de tak Yorumla aliavlanmaz +1 yıl Çeyrek çok olur da tebrik ederim çünkü soğudum ya onu silecek kadar sevmiyorum insan sevdiğini siler Yorumla Soran +1 yıl Tebrik edecek kadar geniş bir insan olmayı düşünmüyorum. Yorumla aliavlanmaz +1 yıl Artık sevmiyorum ya napayım Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Asla helal etmezdim. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. S.. gitsin şerefsiz. 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ederdim ettim de 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eski sevgilim yok olsa da helal etmem.. ne hakkımız varsa öderiz ölünce..
Ederdim öbür dünyada karşılaşmayayım diye :D ahahah
Etmem kabusu olayım bilmediğim neleri çıkar kim bilir. Benimleyken yaptigi herseyi dev ekranda izlemeden helal etmem kinci yapım var evet
En iyisi
Zaten ayrılırken birbirimizden helallik almıştık yolu açık olsun umarım mutlu bir hayat sürüyordur🥲
Çok isteyen oldu. Hiç birine de helal etmedim. Sürünsünler
Ederim , bir de öbür tarafta karşılaşmak istemem
Geçmişte nasıl davrandığı önemli. Eğer aldatma vs varsa hakkımı helal etmem
Eski sevgilim istese ederim. Ama "o" istese helal etmem.
Eski sevgili değil ama canını bile isteye acıtan ve pişman olmayan sonradan helallik istese edilir mi
Hakkım helalli hoş olsun daima inşallah yolu bahtı hayatı istekleri güzel olur
Obur dunya da yakami biraksin diye ederim allah zaten belasini verir
Hayır etmezdim
Yok ki ama olsaydi ederdim tabii
Onu da dinsiz yapmıştım inanmıyo ki
Bir saat önce helallik istedi helal ettim
Aynı şey yaşandı
Helal et gitsin uzanmaya gerek yok
Öyle yaptım
Retro mu var acaba çok kişi yaşadı aynı şeyi aynı saatte 😂
Bilmiyorum ki üzücü ama orası kesin
Düşman olmayalım ne gerek var ya arada hal hatır da olur
Hiçbir şey olmasın yarın öbür gün evlendiğinde düğününe git bir çeyrek de tak
Çeyrek çok olur da tebrik ederim çünkü soğudum ya onu silecek kadar sevmiyorum insan sevdiğini siler
Tebrik edecek kadar geniş bir insan olmayı düşünmüyorum.
Artık sevmiyorum ya napayım
Bazı insanlara hak helal edilmez, etmedim
Etmem 🙂
Ederim
Asla helal etmezdim.
S.. gitsin şerefsiz.
Ederdim ettim de