• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Empati kuruyor musunuz? Sevdiğiniz birinin duygularını anlayabiliyor musunuz?

La_llorona
La_llorona Takip Et
Guru Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

https://m.youtube.com/watch?v=F-VDtLKtkNg&pp=ygUSYXlrdXQgZWxtYXMgZW1wYXRp

Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Empati yönüm çok kuvvetlidir ….

ama şunu da fark ediyorum Erkeklerde bu nadir olan bir durum…

bende var diye de hiç faydasını görmedim …. Empati yapan erkek duygusal erkek sanılıyor 😂

1
    33 Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Ne güzel... evet erkeklerde nadir bir durum... başta kibar bir aslan olarak düşündüğüm birisi, empati yoksunu bir dağ ayısı çıkabiliyor... hahaha
      Kimine fayda kimine zarar işte... Bende faydasını görmedim...
      Duygusal sanılmıyordur bence. Empati yönü kuvvetli insan iyidir. İçinde insanlık vardır yani :d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Türkiye’de manipülatif insan çok….

İş hayatında da çok şu var hallederiz abi diyenler acayip efendi adam diyorsun dolandırıcı çıkıyor tam zıt karakter çıkıyor…

Aşkta da erkekler taktik icabi değişik roller yapabiliyor… hatta bunu birbirine öğreten erkek arkadaşlar bile var…
      Ama kadınlara değer vermiyorlar …

Çünkü erkekler dünyasında kadınlara değer vermek apatllkk…. Kadına araba gibi bakıp arabama ne kadar değer verirsen o kadar vermen gerekiyor….

Araban değişebilir aynanda başla arabaya binrbiltiisn gibi bakılıyor…
      Erkeklerim kadınlara bakış açısın tamamen bozuk..

Tabi şuda var seven erkekler … gerçekten seven erkekler bu tipler yanında daha az cool kalıyor
      Veya öyle sanılıyor….

Badboyluk daha makbül…

Halbuki odaklanan gerçekten değer veren erkek o kadını hem ruhen hem bedenen gerçekten mutlu ederZzz

Kaygılar gitgeller cezb edici bir tarafıyla insanları çeksede sahte kısa mutluluklardır…

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Evet haklısın kesinlikle çok...

çok doğru...

aynen birbirine öğreten var evet hahah taktikmiş :d her kadın aynı değil ya... ben çok değer verdim. canımı bile verecek kadar. Onu öyle benimsemiştim ki...
      ben herşeye sahiptim zaten... diğer kadınlar kadınlar gibi paracı ya da çıkarcı olmadım... şükürler olsun ki görmedik değilim zaten... ve dediğim gibi istediğim herşeye sahibim... ve kimsenin bir şeyinde gözüm olmadı. bir yere gittiğimizde ya da bir şey aldığımızda kendi hesabımı kendim ödedim. asla ödettirmedim. çünkü borçlu ve kötü hissederim... ve çok şükür ki kimseye muhtaç değilim dediğim gibi. kendim çalışıp paramı kazabiliyorum. ailemden dahi para almıyorum. çabalıyorum yani kendim için...
      ve para yiyen şımaran kadınlar daha mutlu oluyor...
      ben sadece bir erkekten beklediğim sevgi ve sadakat bu çok mu zor ya? anlamıyorum...
      onun en üzgün zamanında, en mutlu anında, parasız olduğunda her zaman yanındaydım... onu o olduğu için seviyordum... ona hayrandım. onun için deli oluyordum ya. her gün daha fazla seviyordum. ve tek istediğim adam oydu... yaa sadece beni sevsin , gözü benden başkasını görmesin istedim... ona yetemedim mi? ne isterse sahipti... onu üzmemeye çalıştım... ona kıyamadım... illa kötü mü olmalıydım...

kadınlar dünyasında bu nasıl peki? aptal ve kıskanç kadınlar kaybeder mi? hahah
      kadınlar bir araba değil ya da bir nesne değil...

evet erkeklerin kadınlara bakış açısı bozuk... hepsi olmasıda genel olarak öyle...

gerçekten seven erkekler vardır elbet... ama ben rastlamadım... ilk defa aşık oldum... ve sevildiğimi sandım ama ne kadar aptalım... ne sevmeyi ne de sevilmeyi becerebildim...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

onu çok benimsedim çok... o benim sevgilim değildi sadece ailemdi, babamdı, abimdi, kardeşim, sevgilim, arkadaşım , can dostumdu... herşeyimdi o benim ya... onunla herşeye vardım herşeye. sorgusuz , sualsiz herşeye... zorluğa , mücadeleye herşeye...

badboylar... hahah daha mı makul hahahah

gerçekten değer veren erkeğe rastlamadım... bilmiyorum... sevilen kadınlar nasıl seviliyor bilmiyorum... ben sadece gerçek bir şey istedim... sonuna kadar çabaladım... ona bana "olgunlaşmamış ve akıllı olmayan " demesine rağmen giderken bile onu kırmadım... bana öyle ağır konuştu ki... o benim aşık olduğum adam değildi... yerine bir canavar gelmişti sanki... ondan korkuyordum ve sustum. gittim , bittim. bizi bitirdi sözleriyle... kalbim yaralandı... öyle acıyor ki fiziksel acıdan bile derin... ruhum darılıyor... kalbim çok acıyor, kanıyor...

evet çok haklısın... sahte mutluluklar kısa mutluluklardır... sevmek herkesin harcı değil... ya da ben sevmeyi bilmiyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

orada bir detay var …. Sen hesabı ödemek isteyebilirsin
      Pata beklentin olmadığı için… ama bir erkek asla bir kadına hesab ödetmeli….

Senin böyle olman çok iyi ama onun da karşılık olarak
      Senin için para harcaması sağlıklı bir durum olmalıydı… sen istemesende bir şekilde hesabı erkek öder…

Neden biliyor musun…. Bugün senim için harcıyacakki yarın evlilikte yuvası için para kazansın …

Çocuklarına harcasın…. Babalar yuvası için kazanır parayı onun gibi bunun hazırlığıdır ama

İnan erkekler parasına harcamıyorsa bu bir sorundur

Ya dışardan şöyle gözüküyor bide ….

Okul sonrası evlilik süreci olacak diye planlanmış… sonra okul bitmeye yakın son senesinde ayrılıp barışmalar… okul biterken ayrılış 😅…

Bence evlilik tarihi 2 sene sonra olsaydı bu süreci 2 sene sonra yaşayacaktın….

Tipik başarılı oyalayan erkek mühendisliği😅

Sevenler neden mutsuz 🤔…. Belki seni çok seven yüreğiyle seven biri olsa sen sevmicektin….

Bu çok evlenmelik biri değil gibi… memur ailesi de değil gibi daha çok marjinal işte badboya daha yakın….

Bak ne yapabilirsin biliyor musun eğer hala bit ihtimalde şunu yap çok net ol….

Hiç o konulara girmeden son bir şey yapabilirsin….
      Müslüman olsun sünnet olsun ve gelsin seni istesin…
      Hayatını da seni üzmememeye adasın… böyle yaparsa ailenin kabul edeceğini… söyle…

Yeşil gözlü kız bak ben seni anlıyorum erdemlisin ama o
      Hesabı ödemiyorsa sorun vardır

Öyle veya böyle yabancı olan eli için müslğman hatta sünnet olanda çok ve bu gerçek aşk….

Ama sen onu da idare eder sen bende değilim dersen olmaz….

Erkeğe yaptıracaksın anlıyor musun… erkek fedakarlık yapacak yürek koyacak… kısacası sünnet olursa senindir olmazsa hiç senin olmamıştır 😅

Dene gelirse sevenler kavuşur… gelmezse kurtuldum dersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Para ödetmemeli *

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Valla bilmiyorum ya ikili ilişkilerde hiç şansım yok sanırım. öyle tipi olsun parası olsunda demiyorum... hangisi doğru hangisi yanlış bilmiyorum. ama dediğim gibi onların ödemesini ben zaten istemem, kendimi kötü hissederim...
      Gerçekten ne doğru bilmiyorum...

arkadaşlarım genelde nerede tipsiz onları beğendiğimi söylüyor zaten :d
      ama ne yapayım benim gözüme güzel geliyor. beni çeken bir şey oluyor ki seviyorum , beğeniyorum. zekasına , karakterine daha çok değer veriyorum...

bundan 3 yıl öncesi bana sorsan evlilik bile düşünmeyen kızdım. korkuyordum evlilikten hemde çok... her sene beynimi yedi. benim gibi bir adamla evlenir miydin diye vs vs. sonra bir baktım bende onunla hayal kuruyorum son bir senedir hahha ne kadar aptalım...

bilmiyorum belkide dediğin gibidir. erkek olduğun için erkekleri benden daha iyi bilirsin...

evet okul biterken ayrıl barış hahah şubatta tamamen bitiyor ve kendi işimi yapacağım her şey hemen hemen hazır. ama o ayrılmadı. ve beni suçladı üstelik. şakalaşıyormuş. bende aynı şakayı başka erkeğe yapacağım diyince kuduruyor. ve en yakın erkek arkadaşımı kıskanıyor. sürekli onun kavgasını yapıyordu. ben suçluydum hep. o her zamaan haklı gerçekten bıktım, boğuluyorum... bende sonunda tiksindim ya gittim...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

evet 2 sene sonrada olsa 3 sene sonrada olsa bunu yaşayacaktık... bir de bana diyor ki biz evlenecektik. hahah b*k evleniriz. seni boşuyorum dedim. sinirlendim. git o koca kafalı zenci kadınla evlen dedim. deli oldu. kırıcıymışım. kırıl ya kırıl. beter ol...3 sene diyor birde utanmadan...3 seneye sen böyle davrandın...

Eveet güzel oyaladı ama helal olsun. artık o eski canım yok. duygularıma yenik olmayacağım... kalbim kanadı ve sonra taşlaştı... hissizim...

sevenler sevdiği için ve yanlış kişiye enerjisini harcadığı için mutsuz... beni gerçekten seven biri olsaydı ve ona yürekten güvenseydim... sevgisine saygı duyar ve severdim...
      ne kadar acı ki erkekler benim sadece görünüşümü seviyor... karakterimi ve kalbimi değil... bu acıtıyor... çok acıtıyor...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

evlenmelik biri değilmiş evet... bunu yakın zamanda daha net gösterdi davranışlarıyla...
      o memur çocuğu değil zaten...
      ailelerimiz bile o kadar farklı ki... kültür olarakta... benim ailemin kabul edeceği tarzdan değil... ama yinede ben ailemle ilk tanıştıracağım erkek oydu... ona çok aşıktım, öyle kördüm ki...
      bak benim annem ve babam öğretmen... büyükbabalarım , dayılarım vs diğer aile üyelerimde yüksek iyi kariyerlerde...
      onu hiç bir zaman küçümsemedim. ne ailesini ne de onu...
      o üniversite terk biri... ticaretle uğraşıyor... ve aileside öyle... minik bir aile şirketi var. ve o yönetici.
      ben üniversiteyi bitereceğim ve ailemden para almıyorum 18 yaşımdan beri... hep çalıştım kendi paramı kendim kazandım. . ailemde dahil çok şükür ki kimseye muhtaç olmadım... şimdi mezun olunca bende kendi işimi yapacağım.
      ama bu farklılıklar umrumda değildi... yani ben onun kendi olmasını insanlığını sevdim...
      harika bir adamdı ya. bana hiç yalan söylemezdi. saygılıydı... ta ki son dedikleri... bana "akıllı olmayan ve olgunlaşmamış" kadın diyene kadar...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

o meksikalıydı. müslüman değildi evet. sünnetli falanda değildi. ama bunlar zerre umrumda değildi... çünkü ben onu olduğu gibi seviyordum...
      ve bende müslüman değilim. ama ailem müslüman... tek dinsiz ve agnostiğim. ailemin tamamı ise müslüman...
      ben iranlı ve türk ailenin kızıyım... kültürlerimiz o kadar farklı ki... ama farklılıkları bile seviyordum...

ona bir kere şaka yaptım... senin şeyini tamamen kesecekler benimle evlenmen için dedim... hahah nasıl korkmuştu. kesip dağıtacaklar dedim...:d sünneti artık sadece yaşlılıklar yaptığını söyledi yani yurtdışında...:d

eskiden alkol alıyordu mesela... şimdi almıyor. discoya bara gitmiyor. sigara zaten içmiyor.
      ben domuz etinden rahatsız olduğum için yemeyeceğini söylüyor. yiye yiye sanırım o yüzden domuza dönüştü hahah

anneannem ve büyükbabam duysa zaten düşünemiyorum... çok komik olurdu... anneannem o sünnetsiz ve doğuştan müslüman değil derdi hahah

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

büyükbabam ise tipine laf ederdi kesin... şu saçlarına bak diye... onun uzun saçlarına ve kaş dudak piercinglerine takacaktı... hahah
      ama yüzüne demezdi tabiii.

ailem yabancıya çok karşı ama babamda yabancı... ama müslümandı tabii.
      o yüzden pekte bir şey diyebileceklerini sanmıyorum. hhaha

beni çok üzdü çok... aklım hala o koca kafalı zencide...
      kızgınlığım geçeceğiini sanmıyorum...

evet isterse müslüman olabilir buna karışmam tabii.
      ama bende müslüman değilim...

sünnet olursa benim midir hahahah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak seni çok iyi anlıyorum ve karakterin çok güzel …
      Ben de hayatım boyunca ailemden hiç harçlık almadım… aileme öğrenciyken bile destek oldum…

En üst seviyede eğitim gördüm ama kolej bebesi de olmamaya çalıştım …. Karakterime önem verdim… dünyanın her yerinde yaşayacak her şirketinde yer bulacak şekilde kendimi eğittim…

Ama şu kesin yeşil gözlü kız😂

Sen biraz şey yapmışsın… umursamadım diyorsun ya … umursa işte … o sorun😅

uzun saçlarına ve kaş dudak piercinglerine takacaktı.
      Böyle adamdan senin için sünnet olacak yürek koyacak seni sevecek biri çıkmazki …

Badboy toxik insan çıkar …. Farklı gelmiş sana ama olmaz….

Bak şöyle düşün :

Hayatına iyi aile çocuğu senin dinden uzaklaştıran değil ailen gibi müslümanım dedirten biri olsaydı … şu an gelinlik seçiyordun … normal sıradan insan çok az kaldı… herkes marjinal herkes ünlü herkes farklı ….

Hayır normal düzgün karakterli Müslüman cumasına giden çocuk olsaydı babaannende sen de çok mutlu olurdun ….

Biraz sonu belliymiş baştan ….

Ama bazen mucizeler mümkün ama bu adam o adam değil senin için sünnet de olmaz müslümanda ki

Seni Müslümanlıktan çıkarmış endirekt …
      Ama gözlerini açmışın

Bence de biri olsaydı belki sen karakter olarak o kadar iyisin ki karşılık verirdin

Bence ailen mutludur…. Senin iyiliğin için … ben senin yerinde olsam inadına Müslüman olurdum 😏

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Teşekkür ederim...
      ne güzel bu harika bir şey. kendi ayakları üzerinde duran ve okurken bile ailesinden harçlık almayan , hayatla mücadele eden insanları hep takdir etmişimdir...
      bu özelliğin takdire şayan...

kendini geliştirebilmen ve kendini eğitmen harika... güzel bir özellik. ve dediğim gibi karakter çok önemli... ve bu sende olması fazlasıyla iyi :)

umursasan suçlusun, umursamasan suçlusun hahah

uzun saçlarına ve piercinglerine göre o yorumu nerden çıkardın hahah evet yürek yok ama tipine göre öyle demen garip...:d

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

onunla beni ayıran bir özellik daha ben gözü kara ve herşeyi yapabilecek bir kadınım... o ise tam bir korkak... çok cesaretsiz...

badboy hahah belkide öyleydi. ben yakıştırmak istemedim. insan sevdiğine yakıştıramaz ya...

o beni dinden uzaklaştırmadı... ben çok önceleri zaten müslüman değildim... agnostiktim. bu bir anda oldu yani. ona bakarsan onun aileside dindar. yani hristiyan... ama o da benim gibi agnostik... ben onun için agnostik olmadım. tamamen kendiliğimden. dinden zaten uzaktım. ve bir şeyler kafamda net değildi... eğer her şey kafamda net olsaydı ve inancım olsaydı elbette müslüman olurdum, gönülden...

evet ya normal insan kalmadı... herkes gösterişi , ilgiyi seviyor... bense gösterişi seven , ilgi delisi erkekleri sevmiyorum...
      sadece kendileri olmasını istiyorum. bu zor mu ya?

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

müslüman diye cumaya gidiyor diye bir halt yemediği anlamına geliyor... benim babam müslümandı. cumalarada giderdi. ama bunlar göz boyamaydı... babam tüm kadınları severdi. ve annemi aldattı ve sonra ayrıldılar. soruyorum... müslümanlık bu mu? hahah çocukken ve büyüyene kadar hep şiddet gösterirdi ve kaba davranırdı... ben 18 yaşıma kadar... sonra onu bir daha görmedim zaten. canı cehenneme... bu mu müslümanlık... kadını ezmek... ayılarda müslüman gibi davranır... genellikle aşırı müslüman davranan erkekler ayı oluyor. benim gördüğüm hep öyleydi.

evet erkek arkadaş konusunda geçte olsa gözüm açıldı... dinli , dinsiz farketmiyor yani. domuz olan domuzdur...
      bak şöyle söyleyim. aşırı müslüman erkek arkadaşımda oldu. ben dinsiz olmama rağmen. ama aşırı kıskanç ve küfürcüydü. ayrıca çok özgüvensizdi... 1 hafta falan dayandım ana ona. sadıktı, dürüsttü. ama aşırı kıskançtı... şimdi engelli tabii.
      onu tipi için terk ettiğimi falan sanıyordu. ya da binlerce erkekle falan konuştuğumu... o kadar beyinsizdi...

açıkçası çok dindar erkeklerden korkuyorum ve tiksiniyorum... çoğu babama benziyor...

bu arada o dediğim babaanne değil anneannemdi hahah babaannem 5 yıl önce 100 yaşındayken öldü. ve onu hiç sevmiyorum... herneyse ya...

evet karakter olarak iyi biri olsaydı ve bana gerçek huzuru veren biri olsaydı şans verirdim. ama inan değmiyor. enerjime ve zamanıma yazık...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Ailemin Nathan'ın varlığından bile haberi yok hahah onu aileden kimseye anlatamadım... çünkü tepkileri biliyorum... bir anda elinden tutup karşılarına çıkaracaktım. ve süpriz hahaha
      ben seviyorum ya bu adamı diyecektim. karşı mı çıkıyorlar hadi evlenmeye... benim böyle bir delilik yapacağımı biliyorlar... bu yüzden karşı çıkacaklarını sanmıyorum. beni kaybetmeyi göze almazlar...

Ben inat için müslüman olmak değilde gerçekten inansaydım müslüman olurdum... Bunun için nathan ya da başkasının etkisi olmazdı...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok güzel bakıyorsun … ben bu bakış açısını çok az görüyorum… çok idralistsin bende hep böyleydim biliyor musun…. Aşırı idealist … ama şöyle bir sorun var yeşil gözlü kız… doğrular çok önemli….

Mesela tipine göre yorum yaptım ya … bana tepkin tam benim ortamımın tepkisi kolejden arkadaşlarım da öyle dersin tipine göre yorum yapman garip 😂

Ama hayat öyle değil gerçek şu ben de modern biriyim ama modernlik çukuruna düşmedim ( dedim ya kolejde okudum ama kolej bebesi olmadım…. )

O tarz bir tip çok sağlıklı bir durum değildir…. Bu tabiki tercih meselesi olarak bakılır ve saygı duyulur ama … esasında bilinç altı ve bilhassa bilinç dışı sıkıntılar olduğunu gösterir … ki bunu ailemde ifade eder babaannem mesela saçma bulur … aslında babaannen haklıdır ama arguman ve ifade şekli avam bir yerden gelince insanlar tatmin olmaz irite olur ….

Çünkü eski insanlar doğruları bilir ama anladıkları için değil örf adetten kopya çektikleri için…. Derinliği olmayınca sana yanlış gelir ama doğrudur ….

Müslümanlık olayında şunu kastettim … seni dinden soğuttunuz düşünmedim hiç ….

Sen hani dine soğudun ya öncesinde … hayatına giren kişi de seni ısındırsaydı mesela bir iyi aile çocuğu sana çok değer verdi ve dini bilinci de çok güzel insanın olarak biri olsaydı hani böyle tam damat adayı 😂

Ozman hem ailen bayılırdı hem babaannem ( ki biliyorum bunlar senin için bir şart değil ama inan önemli) sen çok mutlu olurdun…. Anlıyor musun aykırı olunca mutluluk zordur ki hala diyorum gelip müslğman olsa sünnet olsa bu aşk örneği çok var bu arada…. Almanyadada Türk kızıyla evlenen her alman sünnetli çevremde … aşk böyle birşey….

Babaanneni çok sevdim bu arada 😂

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

öyle olmak ve doğrulara göre göre hareket etmek güzel özelliktir... bu özelliğin harika bence :)

bende aynı senin gibiyim... bende kolejden mezunum. yani liseyi kolejde okudum... ama şımarık aptallardan olmadım :d

modern olman güzel. geri kafalı ayı değilsin en azından. bu harika :d

bilmiyorum dediğin gibi belkide sağlıklı bir durum değildir. ama benimde piercinglerim vardı. üniversite 1. sınıftayken... burnumda ve kulak kıkardağımda. o yüzden öyle şeyleri garipsemiyorum. ama artık takmıyorumda...:d

evet onlara yanlış gelen bana doğru gelebilir haklısın. bakış açıları farklı sonuçta hahah

şimdi anladım din olayını...:d yani dini yerinde biri olsaydı kendide idealdi anlamında diyorsun hahah ideal efendi damat adayı :d ben sıradışılığı seviyorum. acayip erkekleri. farklı olanları :d ailemle bu konuda çok ters düşüncedeyiz hahah

ailem bayılırdı tamamda. günün sonunda o adam tüm vaktini benimle geçirecek ve benimle yatacak. eşim hayat arkadaşım olacak... ailemin değil... hahah önemli olan hislerim ve mutluluğum...

Türk kızıyla evlendiği için elbette müslüman olan erkek vardır..
      daha önceden yabancı başka bir erkek arkadaşım daha olmuştu... o mesela müslüman olmaya ve sünnet olmaya ben demeden razıydı... ama ben onu sevmiyordum. anlaşamıyorduk :d ve bir yalanını yakalayınca soğudum...
      bilmiyorum aşk artık nasıl bir şeyse...:d

babaannem değil o. dedim ya. hahah anneannem bunu diyen hahah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hahah anneanne pardon … ha işte orada dedin ya acayip tipleri seviyorum orada sorun var 😅….. acaiplik niye seviyorsun?

Bence ben seni anlıyorum… mesela ben de kesin alman kızıyla evlenirim diyordum….

Çünkü bakıyorsun ailenin dediği normal yoldan gidenler hepsi sahte yapmacık bir birliktelik oluyor ….
      Ben de diyordum ki seversem alman dalışa umrumda olmaz ben sevdamın arkasında dururum ben çim hayatım derdim

Ama bu karakter gelişimi için çok iyi ama sonrasında pratikte çok doğru değil ….

Doğru sağlıklısı senin ailenden uzak ve karakteri güçlü olduktan sonra şimdi tekrar ailene yanaşman anneannene biraz benzemen … acayip tiplerin sana çekici değil acayip gelmesi…..

Senin ğni dönemi piercing takmanla erkeğin piercing takması aynı şey değil yeşil gözlü kız….

Benim halalarımda takmıştır toka piercing bir dönem ergenlik diyelim ama ne amcam be dayım aslaaaaa😂

Bu inan bana normal değil ki bununla alakalı Asya dan çok güzel makaleler var ….

Sen öğretmen kızısın biraz oraya yanaş çok mutlu olursun inan …. Bakış açın çok güzel gerçek aşk istiyorsun mahalle baskısı değil gerçek olsun fikrin bakışın inancın olsun istiyorsun…. Öylesine olsun istemiyorsun süper … ama bence ailenin bakış açısını sahiplenme vakti onlar istiyor diye değil… sana çok iyi gelecek diye … hem doğru olduğu için…

Bak inan babaannenin pardon Anneannein beğendiği biriyle karakterli iyi birine bir aşık olsan var ya… Wow olur emin ol ….

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Acayip tipler derken... komik olmalı mesela , enerjilerimiz tutmalı ortak alanlarımız olmalı, sevdiğimiz şeyler ortak olmalı, eğlenmeyi falan sevmeli ama efendi , sadık olmalı tabii ki. bir şeyler konuşabilmeli , anlaşabilmeliyiz... deli dolu aşırı cesur tipler ilgimi çekiyor ve özgüvenli erkekler... tabii narsistlerden bahsetmiyorum.. onlar gerçekten yaka silktiriyor... hayattan soğuyor ya... hem suçluyor hemde gitme istiyor... tam toksik... bunu istemiyorum...
      ve en önemlisi o erkekte babamdaki herhangi bir özellik olmamalı... karakter ya da fiziksel olarak... anında soğuyorum hahah tiksiniyorum...

sen neden alman kızıyla evlenmedin ki? onlar çok sevimli oluyor. ve senin içinde müslüman olurdu yani :)

evet sevince öyle oluyor işte... sevdiğinin arkadaşında durman güzel bir şey işte... her erkek sen gibi değil maalesef. yürek istiyor...

artık ne sağlıklı bilmiyorum hahah en iyisi komple uzak durmak diyorum. :d

neden benim piercingle onunki farklı ki? :d

benim ki geçici toka piercing değil. deldirdim. bildiğin halkada takıyordum. taşlı olanda piercinglerde :d aynen ergenlik zamanı gibiydi ama... o zamanlar 18 19 dum. ailem sinirlenmişti hatta. annemin yüz ifadesini unutmuyorum. sinirlenmesi çok komikti. kulağımda 7 delik +1 kıkardak piercingi toplam sekiz kulak deliği. ve bir tane burun piercingi deliği... hahah sinir olmuştu. ama hoşuma gidiyordu zıtlaşmak...

benim ailedede yok piercing takan ya da seven. ben zıtlıkların insanıyım. bu yüzden seviyorum ya :d

annemde öyle diyor. sen öğretmen kızıısın ona göre davran serseri olmamaya çalış diye :d şu an piercing takmıyorum zaten kapandı.
      bilmiyorum belki iyi bir gelecek için yapıyorlar... belkide beni yönetebileceklerini sanıyorlar...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

anneannem babamıda beğeniyordu... karakterini seviyordu. ve tipini iyi buluyordu hahahah babam şer*fsizin tekiydi. dışarıdaki insanlara eli açık ve her zaman kibardı. ve tüm kadınlara kibardı. ve onların hepsini severdi. onları incelerdi. çocukta olsam yakalıyordum başkalarına bakışlarını... annem ve biz hariç herkese kibardı... o tam bir ayıydı. annemannemin seçimlerine bakarsak çok doğru hahah
      annemde zamanında onun yüzünden bir ayıyla evlenmiş. sevmeyerek... sırf ailesinin gönlü olsun diye. ikiside öğretmen ve birbirlerine denk olsunlar diye... zihniyet yanlışlığı işte... annem hiç sevmediği biriyle ağlayarak evlenmiş. öğretmen olmuş ve mezun olunca kendinden 6 yaş büyük bu ayıyla evlenmiş. ilk sevgilisi babamdı... sonra evlendiler. ama haketmedi annemi...

bu yüzden çokta emin olma...:d
      ailemin seçtiği biriyle değilde kendi seçtiğim biriyle evlenmeyi tercih ederim... doğru ya da yanlış... en azından bu benim hatam olur... ve en azından sevdiğim biriyle bunu yaparım...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bazı kısımları az önce atlamışım … baban olayını bilmiyordum….

Ben zaten şeyi diyorum senin böyl bakman doğru olan ama anneannen babanı niye sevdi iyi efendi normal sorunsuz insan diye …. Öyle görüntü vermiştir.. piskopat olacağını bilmemiştir… ve dedim ya farkındalık yok diye….

Sen de var o …. Ben seni çok iyi anlıyorum ayılar
      Hatta küfür bile kullanan insanlar dediğim kategoriye girmiyor zaten … söylediğin tüm vasıflar var ….

Ama bence anneni bir tık dinle yaaa….

Hani çok serseri olma … piercing olayı çok fark eder … kızda başka erkekte başka … neyse yeşil gözlü kız sen doğru kişi seçmeyi bilmiyorsun kusura bakma ….

Yeşil gözlerine layık birini bulman gerekir….

Ben annenin tarafındayım 😅….

Kendin seç ama biraz annene yaklaş….

Bir insan sevdiğinde sevdiğinden başkasını görmez….
      Bir insana odaklı olunca gerçek zirve tutku aşk sevgi ortaya çıkar….
      Bu ömür sevdiğim. Her saniyesinin zerresinin kelimesinin mimiğinin tadını çıkarmaya yetecek bir ömür değil anca balayıdır…

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Şimdi dediklerinde daha çok haklısın :d

serseri olmuyorum artık. durağanlaştım ve usluyum ya :d haklısınn...

evet ben doğru kişiyi seçemiyorum, bilmiyorum hahah

belki bulurum belki bulmam bilmiyorum. tamamen şans...:)

çok çok haklısın. insan sevdiğinde başkasını görmüyor ve bazen mantıklı olamıyor...
      son cümlelerindede haklısın. genel olarak tüm dediklerinde haklısın :d

yorumların gerçekçi ve mantıklı. teşekkür ederim. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim…. Senin güzel yüreğini anladım ve çok idealistsin inan öokiyi anlıyorum her kelimeni…. Bu bakış açısında biri tanımak bile artık çok zor …. Çünkü herkes popüler kültür insanı oldu…. Farkındalığı yüksek insanlarda bir havlar bir havalar 😂 halktan kopuk ayrı bir kafa oluyor….

Sen hem öğretmen kızı hem çok zeki güzel bakışlı birisin.

Yeşil gözlü olduğunu biliyordum ☺️😍🤭

Ama gözlerin kadar karakterim yüreğim kalbinde güzel ve özelmiş ….

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Senin bakış açında birinide tanımak zor. kibar ve hayata bakış açın harika... aynen ya bir havalar bir havalar. sanki dünyayı onlar yarattı. hepimiz insanız... kesinlikle farklı bir kafa hahah

Teşekkür ederim güzel ve nazik düşüncelerim için :) beni utandırıyorsun...:d

yeşil gözlü olduğumu her yorumda belirtiyorsun hahah ama sana bir sır vereyim mi... gözlerimi herkes beğenmesine rağmen hiç sevmiyorum... çünkü onlar yeşil...:d :)

çok teşekkür ederim... yüzüm kızarmaya başladı bak hahha utandım öyle diyince... çok naziksin...:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim

Gözleri yeşil bir kız olmak bence 5-0 önde olmaktır ☺️😍🤭

Diyorum ya herşeyin mükemmel ama bazı şeyleri yanlış biliyorsun

Yeşil göz olayı wow 😍 bir durum

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Bilmiyordum öylemiymiş hahah teşekkür ederim 😊❣️

Evet her insan gibi yanlışlarım var elbette. Kabul ediyorum yanlışlarımı. :d

Diyorsun hahah Peki öyle olsun...😅

Senin gözlerin ne renk çok merak ettim şimdi:d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Koyu kahve rengi

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

En güzel göz rengine sen sahipsin... şanslısın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok zarifsin en yaygın sıradan olan 😂

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

İltifat mı ettin gömdün mü anlamadım hahah Ama yinede teşekkür ederim😅😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sana teşekkür ettim iltifat ettim

Gözümü gömdüm sıradan ya😂

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Teşekkür ederim.😊😅. dünyanın en güzel göz rengine sahipsin... Bu konuda ciddiyim 😊

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Definitive
    Definitive Takip Et
    Yoda Yaş: 49 , eic 99%
    +1 yıl

İnsanlar neden böyle düşünüyor, neden böyle hareket ediyor, neden böyle söyledi gibi değerlendirmeler yaparken kendimi karşı tarafın rolüne sokmayı mutlaka denerim. Hem iş hayatımda hem de özel hayatımda empati yeteneğimi geliştirmek için çok çaba harcadım ve başarılı da olduğumu düşünüyorum.

Empatinin fazlası ise insanın kendi iç huzurunu ve mutluluğunu etkileyebiliyor. Kendisini ertelemesine ve kendi önceliklerini arka plana bırakmasına sebep olabiliyor.

Her konuda olduğu gibi empati konusunda da DENGE çok önemli diye düşünüyorum. Empati yapamayan bir insanla ilişki sürdürmenin (yaşamın her alanında) kolay olmadığını da biliyorum.

1
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Kuruyorum.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

10

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.

Evet her zaman empati kuruyorum hatta bazen aşırı empati kurduğum bile oluyor maalesef

1
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Evet fazlasıyla iyiyim bu konu da ve insanlar çözüm yolu bulduğum da hep şunu diyor "çok iyi düşünüyorsun" 😊

1
    0 Yorumla
  • Boğaalfa
    Boğaalfa Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl

Bunu yapmazsan nasıl bir sevdiğiniz olabilir sevdiğine saçma sapan düşünmeden cevaplar verip kırmış olmazmısınız

1
    0 Yorumla
  • yolcununbiri
    yolcununbiri Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Evet ama her zaman da yapmamak gerekiyor. Çünkü bazen sadece geçiştirmek ve anlamaya çalışmakla uğraşmamak gerekiyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Evet kurabiliyorum. Empati kurabildigin kadar da üzülürsün yalnız

1
    1 Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Çok doğru. Ne kadar çok düşünürsen ve anlamaya çalışırsan o kadar üzülürsün...

Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Sık sık empati kurmaya çalışırım birini anlamanın en iyi yolu bu bence

1
    0 Yorumla
  • fox_098
    fox_098 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

evet ama yeterince kuramadığım zamanlar oldu ve bazı arkadaşlarımı bu yüzden kaybettim

1
    0 Yorumla
  • Querencia7777
    Querencia7777 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Fazla empati kurup gerektiğinde ondan çok ağlarım : D

2
    1 Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Bende ağlıyordum. Ama artık ağlamıyorum. O köpek ağlasın... Ne ağlayacağım hahah

Yorumla
  • Gök-mavi
    Gök-mavi Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı.

insanlar dışında kuruyorum

1
    0 Yorumla
  • WinchesTR
    WinchesTR Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Empati kuruyorum elbette. İyi günler

1
    1 Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

İyi günler :)

Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

sıklıkla yapıyorum bunu

1
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Evet empati kurarım

1
    0 Yorumla
  • Taciiiii s
    Taciiiii Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Evet kurabiliyorum

1
    0 Yorumla
  • Okulzamanlari
    Okulzamanlari Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Yarı yarıya,

1
    0 Yorumla
  • pedrо
    pedrо Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

aşırı

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Empati kuruyor musunuz? Sevdiğiniz birinin duygularını anlayabiliyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Siz ilişkide karşınızdaki kişinin duygularını sorarak mı anlarsınız empati kurarak mı? 11 cevap verildi
Empati yapabiliyor musunuz, nasılsınız bu konuda? 13 cevap verildi
Sevmediğiniz insanlara karşı empati yönünüz çalışır mı? 23 cevap verildi
Empati yapabiliyor musunuz? 17 cevap verildi
Empati yapabiliyor musunuz? 17 cevap verildi
Empati yapabiliyor musunuz? 40 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Defne yaprağını en çok hangi yemeklerde kullanırsınız?
  • Hap mı şurup mu?
  • Yaz meyvelerinden 'Vişne' sever misiniz?
  • Aşk mı, tutku mu?
  • Çikolata rengini sever misiniz?
  • Araba sürmeyi biliyor musunuz?
  • Çilekli, kuru üzümlü kekimden ister misin?
  • Aşkın formülü nedir?
  • İdrar probleminiz var mı?
  • Minyon kadınların çekiciliği abartılıyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨