Yok ya lütfen altında bir şey aramayın. Ben de unuturdum evliyken. Mesela evlilik yıldönümünü unutmadım hiç. Ama kadınların şu ilk el tutma, ilk öpüşme, çıkma günü, sevgili olma günü, gibi absürt olaylarını hiç takmadım alışmadım çevremdekilerin de adapte olmasını engelledim. Ama sanırım bir defa bir tarihi unuttum ya 14 Şubat ya da başka bir tarih. Öf ne linç edilmiştim. Sonrasında hiç yavşamadan telafi ettim. Sonra kendimi ifade ettim. Hiç ummadığım bir tepki aldım. HAKLISIN aslında demişti :) Unutabiliriz (cinsiyetsiz) bu değer vermediğimiz sevmediğimiz anlamına gelmemeli. Elbette hatırlanmak ve hatırlamak önemli ancak ANLAYIŞLI olmak da iyidir. Unutmayınız.
Yoo erkekler özel günleri hatırlar yani seviyorsa ilgileniyorsa her türlü özel anı aklına kazır. Nereden çıkıyor bu unutan lafı anlamıyorum. Bugünün şartlarında bir adam bunu unutuyor ya da umursamıyorsa zaten kariısındakine değer vermiyordur. İlla özel günlerde devasa hediyelere gerek yok ama öyle maddiyat odaklı olmuş ki herkes hemen hediye bekliyor ya da sosyal medya sağolsun ona böyle yapılmış aa bana olmadı muhabbeti çok sinirimi bozuyor.
Normal şartlarda unutmayız ama zor bir dönemden geçiyorsak ister istemez aklımızdan çıkabiliyor kasıtlı yaptığımız bişey değil her erkek sevdiği kadını mutlu etmek ister