Aşkın fazlası zarar mıdır? Belki biz doğuştan böyle Rönesans tablosunda sürekli aşıkmış gibi bakan kadınlardan biriyiz olamaz mıııı hee olamaz mııı🥳🥳Nolcak benim şu halim..

Aşkın fazlası zarar mıdır? Belki biz doğuştan böyle Rönesans tablosunda sürekli aşıkmış gibi bakan kadınlardan biriyiz olamaz mıııı hee olamaz mııı🥳🥳Nolcak benim şu halim..

Aşırı ilgi ve sevgi her insan için zarardır bunun ayarını bilmeli insan yoksa terk edilen taraf olur çünkü fazla sevgi ve ilgi insanları sıkıyor.
Cevap
14Cevap
Kesinlikle zarar. Cepte görünürsün, her şeyi sen yapmak zorunda kalırsın, tek taraflı ilerler ve yorulursun.
Evet aşkın fazlası zararlı terk edilme durumunda olursan büyük bir depresyona girebilirsin o yüzden eşit şekilde olması makul. :)
Her zaman derim aşk tek taraflı ise ağır yaradır, iki taraflı ise şifadır. Tabi her iki durumda da aşırısı zarardır.
Kimseyi göklere çıkarmamak lazım. İnsan nihayetinde. Ölçülü olmak tüm hayal kırıklıklarının önüne geçer.
Karşılıklı ve anlayışlı olduğu sürece bir zararı olmaz gibi geliyor bana, aksine aşık olmak ruhu ve bedeni güzelleştirir.
Aşk ilk sıradan dahil hatta😄
İnsanın kimyasını madden ve manen bozan bir durum.
Aşkın fazlası da zehirdir. İnsanı içten içe çürütür
Acı seven insanlara aşk olmazsa olmazdır ama ki. Bence o dahil değil.
Aşkın fazlası aşkın asıl sahibine olmadıkça evet zarardır.
Tek taraflı çok aşk zarardır.
Aşkın fazlası zarar değil hiç pişman değilim
Duygu yoğunluğu çoğu kez zararla sonuçlanır.
Zarar kişinin kendisinedir.
Sevginin fazlası takıntılı olmaktır, ona da aşk diyorsunuz işte. Zarar.
Aşkın kendisi zarar insana kendi gibi olmayı unuturuyor
Aşk değilde fazla sevgi insanı soğutabilir
Evet, aşkın fazlası zehirdir.
Evet dahil. Ying and yang. Hayat bir dengedir.
Evet fazla aşk can yakar
Aşk bu konuda başı çekiyor
Kişilere göre değişir ama bu
herşeyin diyoz işte :)
Dahildir
Evet dahil
Dahil
Dahildir
aşk da dahil elbet
yok o hariç
Kesinlikle boğar
Evet.