Sevgilimin amacı? aklı eski flörtünde miydi kız ona o anlamda yaklaşmayınca mı bana geldi yoksa her şey daha mı farklı?

Sevgilim arkadaş kalalım dediği ama çok fazla görüşmediği eski flörtüyle dışarıda buluşup kahve içmiş biz daha sevgili değilken ama flört etmeden bir hafta önce falan. biz sevgilimle uzun zamandır tanışıyorduk ve benden bahsetmemiş kıza.

kızın sürekli mesaj attığını aradığını kendini darlanmış hissettiğini söyledi ve daha fazla yazmasın diye buluşalım dediğini söyledi. bu tabi aramızda bi kavga sebebi oldu ve kızı telefonla aradım. sevgiline buluşalım diye yazdım evet, ama ondan önce o acil olarak yazdığı bi storysini hikayemde paylaştım diye gördükten 2 3 saat sonra inşallah anlamına gelen emoji bıraktı, eminim çok kişi paylaşmıştır benim gibi insanlığından, herkese bunu attı mı, direkt kendisiyle ilgili değildi o story. hadi onu da geçtim bunca zaman hiç yapmayıp tam da o günden 2 3 gün sonra benim bi storyme beğeni atmış. madem rahatsız ediyorum neden kendini hatırlattı bana böyle üst üste?1 hafta sonra da ben buluşalım yazınca müsait olmadığını söyledi ve ne zaman müsaitsen haberleşelim falan diye bana sordu istese sormayabilirdi dedi ve bundan da 20 gün sonra doğum günümü kutladı. ondan sonra ben müsait olduğumu haber ettim. daha sonra da o bana müsait olduğunu yazdı buluştuk ve ben hiç aramadım onu dedi. ne hikmetse tüm bunlar yaşanırken ben kendisine gayet arkadaşça yaklaşırken 2 ay sonra bişey sormak için aradığımda bi kız arkadaşını sevgilisi gibi konuşturttu ve o gün kendisine de daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim aradı bunun üstüne beni açmadım ve o zaman bile sevgilimin açması gayet doğal rahatızsan konuşmayalım falan dedi hala kaygandı hala yalancıydı dedi. o buluşmadan sonra sevgilin yön değiştirdi farkındaysan ve o buluşmada da bana sevgilimin olup olmadığını sordu ilk 5 dk da ben de vardı ayrıldım dedim ve o var diye bana yalan söyledi ve siz o dönem sevgili değildiniz o başka bi kızın adını bana verdi dedi ve hayali anılar anlattı bana o gece dedi.

Güncellemeler
+1 yıl
!!!
Sevgilimin amacı? aklı eski flörtünde miydi kız ona o anlamda yaklaşmayınca mı bana geldi yoksa her şey daha mı farklı?