Millet 25 yaşında evlenip yuva kuruyor babam bile 22 yaşında evlenmiş bende tık yok Bazısı olmaması gerekiyordu zaten olmadı, bazısı beni istemedi, bazısını ben istemedim yani olmadı olmadı. Kimin bedduasını yedim kime beddua ettim bilmiyorum kötü biri miyim ben bilmiyorum kime yanlış ettim hiç bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de olmuyor. Artık vazgeçtim. Neredeyse 1 aya yakın mı oldu hatırlamıyorum. Birisi ile konuştum. Hani belki ısınırım diye konuştum kaç zaman. İçim ısınmadı. Dedim en sonunda bu akşam daha fazla benim yüzümden vakit kaybetmesin dedim. Size iyi davranmamak gerekiyor vs vs diye bir başladı. Direk engel attım. Abi kalbim ısınmıyor yediğim ihanet yüzünden artık kimseye yanaşamaz oldum. Yapamıyorum. Olmuyor artık. Ben kime ne günah ettim de zamanında ihanete uğradım onu düşünüyorum. Bende senin gibi evlenemiyorum.
07 Yorumla
Soran+1 yılÖzele kaçmazsa bu zamana kadar olan bütün ilişkin en fazla ne kadar ilerledi öpüşme cinsel ilişki vs. filan oldu mu yoksa flörtten ileriye gitmedi mi?
Cevap sahibi+1 yılGitmedi ileriye sonda dediğin gibi. Saldım artık. Evlilik demek ki alnımda yazılı değil. En iyisi vazgeçmek
Soran+1 yılEvlenmeden temas ettiysen işte öpüşme ilişki vs. o bile iyi diye düşünüyorum ben ona bile gidemedim şahsen. Evlenene kadar da kendimi gönülsüz de olsa korudum.
Cevap sahibi+1 yılBulursun inşallah
Soran+1 yılCiddi misin daha da ileriye gitmedi mi😮?
Soran+1 yılAllah hak eden herkese bir yastıkta kocatacağı kişiyi buldursun.
Soran+1 yılOrası önemli hak eden herkese. Şimdi içlerinde evlenmeden ilkini yaşamış var. Belki de sen de ilkini yaşadığın için evlenemiyorsun belki de gerçekten kafan uyuşmuyordur bilemiyorum ama umarım sen de mutlu olursun🤲🏻.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yıl25 yasindasin ve 60 olmussun gibi tribe giriyosun. Evlenmek zorunda da degilsin ayrica. Bu hayata evlenmek amaciyla gelmiyoruz. Mutlu bi hayat gecirmek onemli olan sey. 35inde evlensen bile gec olmayacak merak etme
211 Yorumla
Soran+1 yılElbette geç olmayacak doğru söylüyorsun ancak 35 ine kadar kendini korumuş biri kalacak mı dersin?
Evlilik dediğin zaten orantılı olması gerekmez mi?
Soran+1 yılBu sadece bekarete alakalı bile değil buna öpülmeli sevilmeli kısımlar da dahil. Şimdi ben öyle geri kafalı biri değilim ama ben korumuşsam kendimi o kız da kendini koruyabilmeli diye düşünüyorum.
Soran+1 yılBir anda nutkun kesildi değil mi😂😂😂? Ben boşuna mı kaygılandım akıllı?
Cevap sahibi+1 yılBoyle seyleri dert etmek yerine anlasabilecegin, gercekten sevebilecegin ve guvenebilecegin birini bulmak daha onemli degil mi? Evlilik 2 bireyin ilk cinsel birlikteliklerini birbiriyle yasamasi demek midir? Bu kadar basit mi? Bence yanlis seylere odaklaniyorsunuz. Bu kadar yuzeysel olmayin. Bi insan biriyle daha once bi seyler yasamissa bu onu kotu veya evlenilmeye layik olmayan biri yapmaz. Onemli olan anlasabilmektir. Hayvanlar da ciftlesiyo ona bakarsak. Hayatiniza alacaginiz kiside belirli ozelliklerin olmasini isteminizi anliyorum ama bunu merkeze koyup en buyuk sorun buymus gibi yapmaniz yanlis. Bu sekilde soylediginiz icin oyle anlasiliyo ve ona gore yorum yapiyorum
Soran+1 yıl1) Bu şekilde söylediğiniz için öyle anlaşılıyor dedin ya ne öyle anlaşılıyor anlamadım?
2) En büyük sorun tabiki de bu değil ama dediğim gibi orantı sağlanabilmeli. Eskiden evlenmeden ilişkiye girenlerin sayısı bu kadar fazla mıydı? Z kuşağı geldi evlenmeden fingirdeyenler bile var. Evlilik pahalıysa çalış birikim yap evlen yani kısa bir nikahla.
3) Ayrıca biz hayvan değiliz insanız hayvanlar çiftleşmese zaten o nesil devam etmezdi. Bu biraz basit bir düşünce oldu kb. Hayvanlar insanoğlundan daha anlayışlıdır. Misal sen hiç anal oral yapan bir tane hayvana rastladın mı? Bazen keşke hayvan olarak dünyaya gelseydim diye demiyor değilim.
Cevap sahibi+1 yılBenim soyledigim seylerle sizin yazdiginiz cevap arasinda gram alaka yok. Aslinda yapmak istedigim olaya farkli bi bakis acisiyla bakmanizi saglamakti ama anlamadiniz veya anlatamadim sanirim. Neyse dert degil. Merak etmeyin dunyada 8 milyar insan var ve illaki istediginiz gibi birilerini bulursunuz
Soran+1 yıl1 de zaten ilk söylediğinizden ne demek istediğinizi anlamamıştım ondan sormuştum. Bu şekilde söylediğiniz için öyle anlaşılıyor dedim ya ne öyle anlaşılıyor anlamadım? Onu anlamaya çalıştım.
Teşekkür ederim sanırım kendimi ifade edemedim ondan da iletişim tam olarak net sağlanamadı Allah (ilişkiniz var mı oldu mu ya da bilmiyorum ama) size mutlu mesut bir hayat nasip etsin. Çok teşekkür ederim önemseyip yardımcı oldunuz yine🤲🏻.
Soran+1 yılBir dakika 8 milyar insan derken 8 milyar kadın yok ki nereden baksan 4 milyar ben kadınlardan hoşlanıyorum erkeklerden değil.
Soran+1 yılBelki de 4 milyardan az
Cevap sahibi+1 yılBelki yonelimini sorgularsin kendine uygun bi kadin bulamadigin icin :))
Soran+1 yılNeden yönelimimi sorgulayım heteroseksüelim? Lütfen aklıma kötü kötü şeyler getirmeyin yav.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasip diye bir şey var. İnançlı birisiysen nasipten öte yol yok. Vakti zamanı gelince senin olan seni bulur
11 Yorumla
Soran+1 yılKoyu inançlı olmasam da yine bir inancım var. Lakin ümidim kalmadı zamanla. Çünkü bunu üniversite hayatına başladığım günden beri bir kız ile ilkimi yaşamayı içtenlikle diliyordum ama olmadı.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki de zamanı gelene kadar sabretmen gerekiyordur. Kimse ne zaman olacağını bilemiyor ki
126 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın beklemek lazım sen evli misin? Ya da ilişkin oldu mu ya da?
Cevap sahibi+1 yılYok bes bekarım 😀
Soran+1 yılCiddi misin? Ayıptır sorması yaşın kaç? Neden olmadı sence?
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşındayim. Bilmiyorum ben farklı biriyim belki erkeklerin işine gelmemiştir bilemiyorum
Soran+1 yılYanlış anlama ama kapalı mısın ya da uğraştın mı olması için?
Cevap sahibi+1 yılTesettürlüyüm. Uğraştım da kafama uyan biri olmadı denemedim değil yani
Soran+1 yılMisal ben geçmişte hangi kıza açılıp muhabbete kalkıştıysam soğuk yaptı ben de bu işleri bırakalı nereden baksan 2 - 3 yıl oldu. Aşırı esmerim bir de sanırım ondan. İki ilişkim oldu o da flörtten daha öteye gidemedi öyle olunca da tabi bıraktım bu işleri. Bu saatten sonra ciddi düşünsem bile istediğim gibi olmaz hiçbir kız o da beni zaten beğenmez doyuma ulaşmış olur.
Soran+1 yılTesettürlüler zaten evlilik için ideal diyorlar. Seni tanımıyorum gerçi ama tesettürlülerden bile iyilere rastladım. Hele dininde namazında niyazında biriyse kalbimde ona geniş yer açarım.
Cevap sahibi+1 yılDışarıdan kimin ne olduğu maalesef anlasilamiyor bazı insanlar çok iyi gözükür iken kötü çıkabiliyor tabi tam tersi de oluyor. Umudunu kesersen olacağı varsa da olmaz. Nasip işleri bunlar elbet doğru zaman doğru kişi vardır ama bu işte sabır ile gerceklesebiliyor
Soran+1 yılAynen dedim ya her yerin iyisi de var kötüsü de. Umudunu kesersen olacağı varsa da olmaz imzamı atarım bu sözüne ama şimdiki gidişat bu umudu da bırakmıyor.
Şimdiki şartlar malum çok kötü kızlar tanışmak konuşmak arkadaş olmak bile istemiyor. Bazılarına bakıyorum önceden ilişki geçmişi olmuş oluyor. Bu ilişki dediğin böyle benim önceden yaptığım gibi flörtleşmeden daha fazlası öpüşme cinsel ilişki vs. düzeylerinde oluyor. Bunu 15 yaşında yapanların sayısı da çok fazla. Herkes senin benim gibi değil maalesef. Bir taraftan da içime doğuyor 2 yıl önce son kozumu oynadım mı diye vesvese oluşuyor bende.
Cevap sahibi+1 yılAma bunları düşünen bir sen değilsin ki durum biz kızlar içinde aynı. Sen nasıl düzgün temiz bir kız olamayacağını dusunuyorsan aynısı bizde de var
Soran+1 yılBu düşüncelerin sebebi de genellikle hemcinslerim oluyor misal sosyal mekanlara katılan biriyse işte arkadaşının oyununa düşüp işini halledebiliyor. Karşıt cinslerden de böyle tiplemeler var evet ancak hemcinslerimde bu oran çok daha fazla olabilir diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılO kişinin içinde öyle biri olmasa yapmaz zaten. Demek ki o kişilerde diğerlerinden farksız
Soran+1 yılO kız bu oyuna gelse şimdi cerrahi yollarla da bunu maskelemesi mümkün olabilir. Objektif te bakmaya çalışıyorum cinsel saldırıya da uğramış olabilir (Allah kimseye göstermesin). Hayır da diyemem evet te diyemem.
Lakin ben şahsen bunu da istemiyorum çünkü kendimi bak evleneceğim güne kadar saklamışım ilkimi yaşamış olsam eyvallah. Ben ondan aradığım sevgiyi gördükten sonra dış görünüşü özrü sakatlığı vs. kusuru bile olsa kusurunu gideririm daha ne diyeyim. Değil mi ama?
Soran+1 yılBen ondan aradığım sevgiyi de gördükten sonra olacaktı.
Cevap sahibi+1 yılİnancın var mı bilmiyorum ama dengi dengini bulurmus sen temiz isen seni de öyle biri bulacaktır bunun için dertlenme bence
Soran+1 yılİnancım var her ne kadar namaz kılıp oruç tutmamış olsam da Allah'a her gün dua ediyorum. Mümkün mertebe günah işlememeye çalışıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBelki oruç tutup namaz kılsan hayatın daha da düzene girecektir
Soran+1 yılAynen doğru söylüyor olabilirsin lisede her cuma ne kadar çok namaza giderdim. En son gitmeyi bıraktığımda ramazan ayı teravihe gitmiştik hoca Kur'an a bir şeyler karaladı bu da toz biber oldu bir daha da gitmemiştim.
Cevap sahibi+1 yılUfaktan kendini tekrardan alıstirsan belli daha hayırlı olacak bilemezsin
Soran+1 yılE kız için de namaz kılıp oruç tutmak olur mu sence?
Soran+1 yılBunu Allah için yapıyorum zaten ben orada ibadetlerimi yerine getirip Allah a yalvarıp yakarıyordum.
Cevap sahibi+1 yılKız için yap demedim ki kendin için yap dedim
Soran+1 yılE yani😂. Bir kız için çizgimi değiştirmeyi hiç sevmem.
Cevap sahibi+1 yılBir kız için değil kimse için değiştirme zaten
Soran+1 yılAynen😂.
- Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim sende diyorsun olmaması gerekti, olmadı. Bazen böyle durumlar olur rahat ol ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılE tamam da bir tane kızlarla dair iyi bir işaret almadım. Bilmiyorum bende ne sorun var tanışmaya konuşmaya gelen dahil olmuyor artık.
Evlilik yasi artik cok ileride yani o yuzden sorun sende diil
06 Yorumla
Soran+1 yılKaç mesela yaş aralığı?
Soran+1 yılBu yüzden de evlenmeden önce cinsel ilişkiye girenler var lakin daha kafama uyan tek bir kişi bile yok ki cinsel ilişkiye gireyim? Kafama uyanlar da beni reddetti kafama uymayanları ben reddettim herkes sanacak ki ben de diğerleri gibi cinsel amaçlı evleneceğim öyle kolay mı bu tarz şeyler kafamın yatması da önemli.
Soran+1 yılAllah sabır verdiği gibi tez zamanda herkese nasibi konusunda hakkı neyse onu da versin.
En önemlisi herkese mağduriyet yaşamayacağı bir gelecek nasip etsin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle konularda burdan tavsiye alma derm çok şey yazamıyorum anla sen
01 Yorumla
Soran+1 yılVallaha anlamadım neden? Nereden tavsiye alayım?
Gizli Üye(25-29)+1 yılO sırada 27 yaşında olan ve 30 gibi evlenirim diyen ben şaşkın 🤣🤣
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden hayatında kimse olmadı? Hangi kıza sorsam hemen hemen hiçbir kız ilişkim olmadı dedi. Ne kadar doğru bilemem.
Cevap sahibi+1 yılValla benim en son 2018 -2019 arası bir sevgilim oldu sanaldan. Diğer konuştuklarım güvenilmez tipler çıktı yüzyüze görüşmedik bile. Çok şart değil sevgili. Seçici olmak da iyi değil de işte.
Soran+1 yılKimse de kendi özelini anlatmak istemez gerçi anlatmak zorunda da değil. Saygı duyarım sonuçta seven her haliyle sevmeli diye düşünüyorum. (Üzerine alınma ortaya söyledim)
Cevap sahibi+1 yılSorun yok senin için de hayırlısını diliyorum çünkü bugünlerde çok hayırsız evlilik mevcut
Soran+1 yılTeşekkürler🤲🏻😔.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeminle ben bu
128 Yorumla
Soran+1 yılSen yine küçüksün daha hayırlısıyla senin de olur😂😂😂. Seninle tanışmak isteyen muhakkak vardır ama benimle tanışmak isteyen bir Allah ın kulu kölesi yok. Beni de herkes gibi abazan mı sanıyorlar onu da bilmiyorum😂.
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın kaç ki normalde
Cevap sahibi+1 yılBizimle tanışmak isteyen çoğu kişi niyeti farklı oluyor ama
Soran+1 yıl24 işte 1 - 2 aya yaşım 25 oluyor.
Cevap sahibi+1 yılAynı yastayiz işte neredeyse sdgs çok değişen bişey y
Soran+1 yılOrada 23 yazıyor ama?
Cevap sahibi+1 yılEvet 23 üm ama aynı sayılırız neredeyse
Soran+1 yılGerçi bir yaş fark eder mi😂? Takipleşelim mi tabi senin için de bir maruzatı olmazsa?
Soran+1 yılDur bir dakika e senin erkek arkadaşın ya da konuştuğun da mı yok?
Cevap sahibi+1 yılYok
Soran+1 yılTakibe de mi yok diyorsun?
Soran+1 yılE takip ettiğin birini takipten çıkardıysan bu senin ya kalbinde yeni birine yer açtığını gösterir ya da namus ayağı yaptığını gösterir. Bana ikinci seçenek daha baskın geliyor.
Cevap sahibi+1 yılKimseyi takip etmiyorum ki ne alaka
Soran+1 yılAz önce bir maviliyi takip ediyorsunuz yeni takipten çıktınız sırf bunu demek için. Tamam önemli değil takipleşmek zorunda değiliz.
(Ne de olsa bu konuda yalan söyleyen yarın bir gün başka bir konuda yalan söyler.)
Cevap sahibi+1 yılBen bazen birilerini takip ediyorum zaten geçen de iki kişiyi takip ediyordum bundan ne anlamaya çalışıyorsun bilmiyorum ama komik oluyorsun biraz
Soran+1 yılPeki takipleşiyor muyuz?
Cevap sahibi+1 yılHayır takipleşmiyoruz şu an bakarsan zaten kimseyi takip etmiyorum
Soran+1 yılDaha önce takipleştin ama? Sırf ben takip etmeyim diye değil mi? İyi takip etme o zaman numaracı. Benim için daha iyilerine layığım sen de öyle ol.
Cevap sahibi+1 yılTakipestigimi hatırlamıyorum madem biraz özgüvenli ol gizliden çık goruyim kim oldugunu takiplesmis olabilirim zaten bunu kabul ediyorum sanki yanlış bir şey yapmışım gibi konuşuyorsun amacın ne anlamadım yani adımı karalamak mi 😀takiplessem noluyo takipten çıksam noluyor yani ben gidip birşeyler çevirmiyorum en azından 😀
Soran+1 yılE şimdi gizliden nasıl çıkabilirim? adım hayatit... i takip isteği attım şimdi. Jokeri de verdim hayatı tesbih yapmış bir arkadaş.
Soran+1 yılProfil resminde futbol oynayan arkadaşlar var işte?
Cevap sahibi+1 yılSeninle hiç takiplestigimi hatırlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden bana garezin mi var onu da anlamis değilim
Soran+1 yılTamam işte takipleşelim diyorum takipleştin demedim nesini anlamadın?
Soran+1 yılSeni tanımıyorum ki garezim olsun?
Cevap sahibi+1 yılHadi takipleselim de bana bı yukseldin yani yorumlarda ne bu sinir öfke
Soran+1 yılTakipleşip tanışmak konuşmak arkadaş olmak istiyorum işte bunu mu anlamadın?
Soran+1 yılYav yükselmedim kızım ya Allah Allah sadece yalancı insanları sevmediğimi belirtmiştim tamam sorun yok.
maddi durumun varsa evlenirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumum olsa da olmuyor
Takma ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende oyle
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmadı sence? Eskiden kaç ex in oldu mesela? Konuştuğun muhabbet ettiğin seviştiğin öpüştüğün filan? (Kimse de kendi özelini anlatmak istemez gerçi ama)
Ben mesela geçmişte hangi kıza açılıp muhabbete kalkıştıysam soğuk yaptı ben de bu işleri bırakalı nereden baksan 2 - 3 yıl oldu. Aşırı esmerim bir de sanırım ondan. İki ilişkim oldu o da flörtten daha öteye gidemedi öyle olunca da tabi bıraktım bu işleri. Bu saatten sonra ciddi düşünsem bile istediğim gibi olmaz hiçbir kız o da beni zaten beğenmez doyuma ulaşmış olur.
Cevap sahibi+1 yılbi sevgili. opusme sevisme el ele tutusma yok
Soran+1 yılNeden olmadı sence?
Soran+1 yılNasip kısmet mi yoksa bir yerde hatan olduğunu düşünüyor musun? (Eleştirmek için söylemedim)
Cevap sahibi+1 yılo oevladiydi o yuzden
Soran+1 yılKim?
Soran+1 yılAz önce bunu deyip te şimdi neden bunu dedin?
bi sevgili. opusme sevisme el ele tutusma yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk yok olmak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı