Arkadaşlar merhaba. 4 yıl önce 3. evre meme kanserinden annemi kaybettim. Uzun süre kendime gelemedim okulumu bırakmak zorunda kaldım. Sonra hayatıma mükemmel bir insan girdi. Okula devam etmemi ve mezun olmamı sağladı. Yarın 2. yılına gireceğimiz çok güzel bir ilişkimiz var. Kendimi her zaman yanında melek gibi hissediyorum. Çok kibar ve tatlı bir çocuk. Bana vaat ettiği her şeyi yerine getirmeye çalışıyor. Annesiz kalmış bir kıza ne kadar sahip çıkılırsa o kadar çıkıyor koruyup kolluyor beni. Bana da ne kadar bağlı olduğunu biliyorum. Onu çok seviyorum. Ama 2 aydır maalesef kendisi yurt dışında. Proje için gitti. O kadar tatlı ki her gün Türkiye saatiyle uyandığım vakitte beni arıyor gün içinde kendisi için geç de olsa benimle konuşmaya çalışıyor. Buraya gelen birilerini buldukça bana hediyeler yolluyor olmadı yemek söylüyor. Yani bir şekilde unutmadan değer veriyor. Onu çok özledim. Bu kadar şeyi de anlattım ki biraz da olsa nasıl güzel bi insan olduğunu anlayın.
Konuya gelicek olursam 1 hafta önce annemin bana bi miras bıraktığını öğrendim. Ben de 2. evre ile bu illete kapıldım. Daha çok gencim ve çok korkuyorum. Ailem dışında kimseye söyleyemedim. Yani sadece babam ve teyzemler biliyor. Küçük kardeşim var ona bile söylemedik. Arkadaşlarım ne olduğunu soracak diye evden çıkmıyorum zaten. Ama artık şüphelenmeye başladılar. Özellikle de erkek arkadaşım. Çünkü elimde olmadan ona soğuk davranıyorum ve duygusal olarak dalgalanmalar yaşıyorum. Dönmesine neredeyse 1 ay var. Eğer söylemezsem o 1 ay ona zehir olucak. Beni bırakacağını düşünmüyorum ama önümde ameliyatlar ve kemoterapi süreci var. Geldiğinde onu elimde saçlarımla karşılayacağım. Ve orada olduğu sürece sevmediğimi düşünücek kalbi kırılacak. Kafasında farklı bi olay yaratsın istemiyorum. Ama eğer söylersem de onun için çok önemli bir projeden vazgeçip buraya geleceğine eminim. Kesinlikle Türkiyeye dönecektir. Bundan sonraki yolda yanında ben olmayabilirim. Ama kariyeri hep yanında olacak ve geleceği onu bekliyor. Ama Bu kötülüğü ona nasıl yapıcam? Gerçekten çok ikilemde kaldım buraya yazılacak şey miydi bilmiyorum ama nolursunuz bir tavsiye verin. Hiçbir şey söylemeden ayrılmayı bile düşündüm ama berbat bir karar çok üzülür ve buna hakkım yok. Ama bana bir şey olursa daha çok üzülecek. Beni toparlayan oydu ama onu kim toparlıcak bilemiyorum ve delirmek üzereyim :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer