Aşk İlişkileri Hamile olduğumu sevgilime nasıl söylemeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Arayıp söyledim az önce ve suratıma kapattı telefonu 😶 Hamile olduğumu sevgilime nasıl söylemeliyim? Cevapla Hamilelik Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. direk söylemelisiniz 1 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Söylemekten başka çare yok. Söylediğinde ne tepki vereceğini merak ediyorum bize de haber et 😌 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl Eyvah ciddi misin 🥲keşke yüz yüzeyken söyleseydin Yorumla Soran +1 yıl Sonra tekrar konuştuk sorun yok 😌 Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl Sevindi mi 🤩 Yorumla Soran +1 yıl Evett ☺️ Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Güle oynaya ha istemezse sizi kullanmış oluyor o çocuğu doğur kendin bak işte evlilik niye önemli anla ders al 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evleniriz zaten 🥺 Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Hayırlısı Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşkım sana bir iyi bir kötü haberim var ilk hangisini söylüyim kötü haber ailem bizi evlendirecek hamileyim iyi haber bedava seks yapicaz 2 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://youtu.be/psoRBqgQo8k?si=XGf_GzfPFxWt3cG1Nolur bu videoyu at 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Babacığımm sdjjshsjhahahhaha Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yaparken yapiyordun söylemek de zor olmamalı 1 0 Yorumla
berennn34 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl evine çağır ve söyle başka çaren yok söyleyince ne dedi bana yaz lütfwn 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bugün söyliycem, yazarım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çocuğu istiyor musun aldıracak mısın ikinizde işi gücü var mi çocuğa bakabilir misiniz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İstiyorum tabi ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl müsait misin peki şu anda Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada mısın Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biz bi tamam.. diye başla. Gerisi gelir. 1 0 Yorumla
Huzurun_Rengi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Baba olmak nasıl bir duygu diye sor 😂 1 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. İlişki esnasında söyle 1 0 Yorumla
pisagoremree Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben söylerim , numarasını ver 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha ne alakası var Yorumla pisagoremree +1 yıl Nasıl s*ktysen öyle bak derim Yorumla pisagoremree +1 yıl 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne biçim konuşuyorsun Yorumla
cermikli0006 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Bence hiç söyleme 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla cermikli0006 +1 yıl Bak gördün mü... annesini arayıp sürpriz yapmaliydin Yorumla Soran +1 yıl Konuştuk sonra sorun yok Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl aldıracak mısın? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki de Yorumla PATRON79 +1 yıl zengin galiba senin bu sevgili. tebrik edrim başarmışsın elinde güzel koz olmuş sağ ibineyi Yorumla Soran +1 yıl Koz mu 😶 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Ne değişecek sanki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Aşkım helal tek attın yaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun ya Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doğurmani ister mi 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Neden istemesin 😐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Henuz sevgili olduğunuz için olabilir mi :) ailelerin tepkisi sorumluluk vs vs dikkat et ayrılmasın senden genelde ayrilir erkekler boyle durumlarda Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya öyle biri değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açıklayınca anlarsin Yorumla Soran +1 yıl Herkes aynı değildir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes demedim ki geneli dedim Yorumla Soran +1 yıl Benim sevgilim öyle değil işte dhdh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu ancak açıklayınca anlarsin umarım yarın öbür gün sevgilim kabul etmedi ayrıldı hamileyim ne yapacağım demezsin Yorumla Soran +1 yıl 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzgünüm gerçekçiyimdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef sana daha sabah söylemiştim bana inanmamistin Yorumla Soran +1 yıl Hayır hayır konuştuk sonra sorun olmadı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Emin misin 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl Doktora gittin mi Soran +1 yıl Evet 🙂. Cevap sahibi +1 yıl Ne dedi Soran +1 yıl Ya hamileyim iştee 😄 Cevap sahibi +1 yıl Kocan biliyor mu Soran +1 yıl Evli değilim ki Cevap sahibi +1 yıl 👍 Soran +1 yıl Hayır
evrensell00 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Tabiki soylemelisin sonra pic iması çıkar ortaya 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Direkt soyle 4 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Yani tek başına yapmadığına gore Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. söylersen kaçabilir 1 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Direk söyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
direk söylemelisiniz
Söylemekten başka çare yok. Söylediğinde ne tepki vereceğini merak ediyorum bize de haber et 😌
Olur
Eyvah ciddi misin 🥲keşke yüz yüzeyken söyleseydin
Sonra tekrar konuştuk sorun yok 😌
Sevindi mi 🤩
Evett ☺️
Güle oynaya ha istemezse sizi kullanmış oluyor o çocuğu doğur kendin bak işte evlilik niye önemli anla ders al
Evleniriz zaten 🥺
Hayırlısı
Teşekkürler
Rica ederim
Aşkım sana bir iyi bir kötü haberim var ilk hangisini söylüyim kötü haber ailem bizi evlendirecek hamileyim iyi haber bedava seks yapicaz
https://youtu.be/psoRBqgQo8k?si=XGf_GzfPFxWt3cG1
Nolur bu videoyu at 😂😂
😄
Babacığımm sdjjshsjhahahhaha
Yaparken yapiyordun söylemek de zor olmamalı
evine çağır ve söyle başka çaren yok söyleyince ne dedi bana yaz lütfwn
Bugün söyliycem, yazarım
çocuğu istiyor musun aldıracak mısın ikinizde işi gücü var mi çocuğa bakabilir misiniz
İstiyorum tabi ki
müsait misin peki şu anda
Evet
orada mısın
Hediye alıp gelecek babalar gününü kutladığını belirt 😏
bez stoku yapmaya başla de :)
Biz bi tamam.. diye başla. Gerisi gelir.
İlişki girmiştik yaa de olmuş de
Baba olmak nasıl bir duygu diye sor 😂
İlişki esnasında söyle
Ben söylerim , numarasını ver
Ahaha ne alakası var
Nasıl s*ktysen öyle bak derim
🤣
Ya ne biçim konuşuyorsun
Bence hiç söyleme
Nasıl yani
Bak gördün mü... annesini arayıp sürpriz yapmaliydin
Konuştuk sonra sorun yok
aldıracak mısın?
Hayır tabiki de
zengin galiba senin bu sevgili. tebrik edrim başarmışsın elinde güzel koz olmuş sağ ibineyi
Koz mu 😶
Ne değişecek sanki
Nasıl yani
Aşkım helal tek attın yaz
Ne diyorsun ya
Doğurmani ister mi
Neden istemesin 😐
Henuz sevgili olduğunuz için olabilir mi :) ailelerin tepkisi sorumluluk vs vs dikkat et ayrılmasın senden genelde ayrilir erkekler boyle durumlarda
Hayır ya öyle biri değil
Açıklayınca anlarsin
Herkes aynı değildir
Herkes demedim ki geneli dedim
Benim sevgilim öyle değil işte dhdh
Onu ancak açıklayınca anlarsin umarım yarın öbür gün sevgilim kabul etmedi ayrıldı hamileyim ne yapacağım demezsin
🥺
Üzgünüm gerçekçiyimdir
Maalesef sana daha sabah söylemiştim bana inanmamistin
Hayır hayır konuştuk sonra sorun olmadı
Emin misin
Evet
Doktora gittin mi
Evet 🙂.
Ne dedi
Ya hamileyim iştee 😄
Kocan biliyor mu
Evli değilim ki