Cevapları okuyorum ve nasıl vahşi bir toplum olduk bunu düşünüyorum. Aldır diyenler mi istersin, neredeyse cehennemde yanın diyenler mi istersin. Eğer sadece bir imza hamile kalınmasını haklı gösteriyorsa kimse anne olmasın arkadaş, yok böyle bir ikiyüzlülük. Evlilik imzası çocuk doğurma ve sevişme hakkı elde etmek için atılan bir imza değildir. Öyle yapılan evlilikten de hayır gelmez. O hamilelik ne şartlarda oluşmuş olursa olsun annelik kutsaldır. Azıcık hümanist olun, dini değerlere sığınmadan önce insani değerlere sığının gözünüzü seveyim ya. Herkes sizin dini değerlerinizi paylaşmak zorunda değil, Türkiye'de de olsanız herkes müslüman olmak zorunda değil. Ama herkesin insani içgüdüleri aşağı yukarı aynı. Bir anne adayı için önemli olan bebeğidir %99. O bebek bir günah tohumu değil, dünyaya gelmek isteyen masum bir candır. Ona bu şansı vermek senin elinde. Ben şunu diyebilirim ancak. Eğer hamile kalman durumunda tek başına bir çocuğun sorumluluğunu almayı göze alamıyorsan sevişmeyeceksin, en etkili korunma yöntemi bu. Bunun aynısını erkek arkadaşına da söylemek isterdim ama erkekler konusunda ne yazık ki umut yok. Azıcık güçlü olun. Azıcık böyle ayağınız yere bassın. Azıcık kendi kararınızı başkalarından bağımsız verin. Sorun kendinize bu bebeği istiyor muyum diye. İstiyorsanız gidin erkek arkadaşınıza deyin ki: Ben hamileyim! Baktınız suratı asıldı, istemiyor, o zaman da şöyle diyin: Ben sen olsan da olmasan da bu bebeği büyüteceğim. Benimle birlikte olarak bu riski peşinen sen de göze aldın aslında. Ama yine de merak etme sana yük olmak gibi bir derdim yok. Tek başıma ona bakabilecek güçteyim diyin. Ve ayrılmayı göze alın. Ailenizle paylaşın. Ölmekten korkan ölür. Siz güçlüyseniz ailenizden de kendinizi korursunuz, utanılacak birşey de yok, kimse sütten çıkma ak kaşık değil. Herkes kendi günahlarına baksın önce. Ailenizin desteğini de aldınız mı erkek arkadaş da neymiş. Siz annesiniz ve kutsalsınız. Bunu düşünün ve mutlu olun.
12 Yorumla- +1 yıl
ya bir git ya her onune cikana ver o zaman. kizlarin namusu gidiyo sen cikmis burada lak lak ediyosun. dini degil de ilk once insani degerlere siginalim demissin ama ben muslumanim diyen zina etmemeli ederse tovbe etmeli tovbe etmez boyle devam ederse cezasini ceker.
- +1 yıl
Birinden hamile kalan her önüne çıkana vermiş olmuyor. Erkekler bir kadını yüzüstü bırakacak kadar namussuzken siz burada kadınların namusundan bahsediyorsunuz. Herkes kendi günahlarına baksın. Kızın sorduğu günahkar mıyım değil miyim değil, bunu erkek arkadaşıma nasıl söylerimdi. Aldır diyenlere cevaptır, günahkarsın diye yargılama cüretinde bulunanlara cevaptır. Ne zamandan beri tanrı kesildiniz de kimin günahkar olduğuna karar veriyorsunuz. Tövbe edince karnındaki bebek uçup gitmiyor. Burada bir çözüm aranıyor. Biz de elden geldiğince çözüm sunuyoruz.
En İyi Cevaplar
+1 yılüzüldüm canm allah yardımcın olsun ne kadarlık bir ilişki bilemiyorum ayrıca ona ne diycem diye panik yapıcagına aileni düşün onlar duyarsa nolur:S söyle tabiki çocuga bilmesi lazım senin tek basına altından kalkabilicegin bişey değil burada buna sorun arıycamıza senin ona demen onunla sorun araman gerekiyo
13 Yorumla
Soran+1 yılAhh canım bir bilsem ne olacak. Düşünüyorum ama ya kabul etmezse tek başıma bu yük şimdiden ağır geliyor.
- +1 yıl
seni seviyosa gercek anlamda vicdanlıysa ve en önemlisi adam gibi adamsa kabul eder ki etmelide seni yarı yolda bırakmamalı
- +1 yıl
etmeli bencede adamsa... git konus
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOncelikle, psikolog bayana git.. akabinde, avukata git herhangi bir terslik red etme kurtaj ol vb. istegi tepkisi vb. olursa diye delil icin tavsiye al.. bir bayan arkadasini yanina cagir, varsa kamera veya cep kamerasini acsin kendini senu ceksin ve cebini ararken erkek arkadasini. Kaydetsin, hoporlorude ac telefonun alo dediginde ses kaydi ac telefonun akilli cep telse ve ilk konusmani hem psikologun hemde avukatin dedigine gore delil amacli konus.. ne olur olmaz tedbirli ol zaten evlenmeden bekaretini alip ustunede korunmadan hamile birakiyorsa bencildir.. ummadigin tas bas yarar tedbirini al ve geregini yap.. sakin kurtaj olma vebali buyuk.. evlenicez dersede kayitlari tut silme evlenir sonra bosanir uckagat yapip nafakayla kurtulurum diyebilir boyle tazminat artinafakada alabilirsin Sakin ha PSİKOLOG VE AVUKATA DANİSMADAN ACİKLAMA HAMİLE OLUSUNU BAYAN ARKADASİNDE SAHİDİN OLUR KAMERA CEP KAYDİ SES KAYDİYLE DELİLİN OLUR.. hayirlisi.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim evlenmeyi kendisi söyledi ama bunun için dediklerinle tedbir alicam.
- +1 yıl
Sagolasin, on yargiyla bakmadin tavsiyelerime :) insan ogluyuz beser sasariz nefis ve seytan dusmanimiz.. tedbirli olmak sart, kopruyu gecene kadar susup rol yapip akabinde ihanet edeni var minareyi calan kilifini hazirlar misali !! Yillarca evli olup bir anda degisip avukata danisip bilincli hareket edip esini pusuya dusurup haksiz konuma sokup bosanan ve mallarida oncesinde baskasina anlasmayla devredip keyfine bakani var.. sen tedbir al gerisi Allaha kalsin. aksi olaylar yasamassin insallah : ) yasasanda tedbirin delilin olduğu icin rahat eder guvenle yasarsin.. h. aksamlar.
Soran+1 yılNe kadar güvensemde dedigin gibi herseyi garanti altına almak lazım :) bir avukatla görüşecegim tekrar teşekkür ederim iyi bir fikir verdin Allah razı olsun. Hayırlı akşamlar diliyorum :)
- +1 yıl
Cumlemizden , razi olsun amin :). sizede hayirli aksamlar.
Önceliklebu soru nun gerçek olduğuna inanmıyorum gidip bu b*ku yıyorsunuz sonra korunduk dediğin halde hamile kalıyorsun ve bunun neticesinde olanı söyleyemiyorsun bence saçma eğer gerçekse evlenmeden ALLAHa karşı gelecek şekilde zina yapmaya cesaret ediyorsan ve ALLAHın verdiği canın piç lafını yemesini istemiyorsan söyleyeceksn.
Herşey bir yana çocuk ben kondom kullandm nasıl hamile kaldın başkasıyla yattn deyip birde tekmeyi koyarsa üff diyorum yani02 Yorumla
Soran+1 yılDurdurk yere böyle bir konu icin niçin hem sizin hemde kendimin vaktimi alayim. Bahsettigim konu oyun değil ve akılalmya ihihtiyacım var yoksa kafayi yiyecegim. Yaptığım hata yüzünden yargılama. Az da olsa empati yap lütfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
evlenmek için yaşın tutuyorsa çokda düşünme ne olucak diye.
eğer seni gerçekden seviyorsa sahiplenir ve bu duruma sevinir öncelikle bir korkar alıştıra alıştıra söylemen lazım mesela sor ona arada çocuğumuz olsun isdermiydin diye veya evlenmek isdemiydin diye bir alttan alttan fikrini al önce peki bir gün hamile kalsam naparsın de fazla belli etmeden fikrini al.
ve eğer yaşın tutmuyorsa evlenirse diye bir şey yok ya evlenicek ya da tecavüzden içeri giricek ve içeri girmek isdiceğini zannetmiyorum.
umarım sahiplenir ve sevinir kaç yaşındasınız?00 YorumlaNe demek nasıl söyleyecem gideceksin, ben hamileyim laan dümbük kalk git aileni getir. Bu çocuk senin çocuğun ne sen ne ben rezil olmadan bu işi temizle diyeceksin. Em küm mü ediyor bıçağın sapiyla kapasina vurup iki gunun var ya kaçır beni ya da gel isted yoksa öldürrm seni diyeceksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmeseydi dedigini uygulardım evlenmeyi kendisi söyledi teşekkür ederim yorum icin :)
+1 yılOkudukça sinirleniyorum..
ŞU "ALDIR" DİYENLERİN KAFALARINI KOPARTMAK LAZIM Kİ; ÖLÜMÜN NE OLDUĞUNU ANLASINLAR... BELKİ O ZAMAN ÖLDÜRMEKTEN VAZGEÇERLER !!!
Sen gelişmeyi yaz, takipteyim. İstersen devreye bile girebilirim.
NOT:
Şunu aklınıza sokun; insanlar buraya yaptıkları hatalara çözüm aramak için yazıyorlar. Ne bir can alarak kendi hatalarınızı kapatabilirsiniz, nede başkalarına zarar vererek.
Sözün özü, buraya hakaret ya da saçmalık değil çözüm yazın lütfen!18 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Derdimi sen anladın sen dile getirdin. Bu oyuncak değil bir hayat dogmamis bir bebegin hayatı ne kadar kolay söyleniyor aldır diye. Ben kiyamam yapamam. Başka bişey söyleyin ama bunu soylemeyin arkadaşlar.
- +1 yıl
Önyargı kötü şeymiş demekki :-)
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum desteğin için :)
- +1 yıl
Rica ederim..
Düşen insanın yardımcısı, düştükten sonra kalkabilen insandır.. (Uzmanlar dışında) - +1 yıl
Derim hep ben :)
Soran+1 yılSöz baya iyi :)
- +1 yıl
Tesekkur..
- +1 yıl
Ne yaptığını hala yazmamışsın..
Merak ediyorum?
bir erkekle bir kadin yatiyosa benim gözümde kesinlikle sonsuz güven olmali. biseyleri yapiosan herşeyi göze alcaksin. sonuçta tek basina yapmadan bunu erkek olup düşünseymiş alla alla direk söyle kendinden emin baba oluyosun de okdr. Birak o dusunsun yaparken iyi. ya evlenip dogurursun ya da aldiricaksin gerçek bu iki yol var. adamda sahip cikar cikmasada gunahi boynuna beni al DIE kendini yirtip düşme.
13 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki güven var işin ucunda aileme nasıl söylerim korkusuda var. Yaptığı pisligi bir sekilde temizlicek başka yolu yok.
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle yaptıgın tabiki de cok kötü bisey kabul edilemez ama buradaki ahlak bekcilerine takma kafanı. Öncelikle bir şakayla karısık sor tepkisini gör önce eger ani tepki verirse o b. ku yerken iyiydi gibisinden bir şeyler söyle. eminim inanmiycaktır bu senin isine gelir doktora gidin hamile pldugunu doktordan ogrensin o zaman belki kabullenir (pek sanmam zor olur) kabullenirse cocugu mutlaka aldırtmak isteyecektir. izin verme sakın bu canı Allah verdi Allah alır. o picede söyle sana sahip ciksin serefsizlik yapmasın.
00 Yorumla
+1 yılBu isler sakata gelmez vakit kaybetmeden soylemelisin bir hal caresine bakmalisiniz zaten onunde 2 secenek var ya doguracaksin ya da aldiracaksin. Gelecegini dusunerek karar ver. Ve sevgilinle disarida bulus uygun bir dille anlat bunu eyvah geri gelmez ve ne derse de ayakta durmaya calis. Allah sabir versin
00 YorumlaEvet kotu bir olay zamaninda basima geldi fakat hic bir zaman onu yanliz birakmadim elimden gelen butun destegi yaptim aldirdik olaydan sonra kendine gelmesi icin tatile bile gittik aldirma ucretleri 3 bucuk bin lira falandi o zaman umarim erkek arkadasin bunu basarabilir. Ilk duydugunda sok gecircek ne desen anlamicak. Bekle soyledikten sonra biraz. Daha sonra bir yol bulun
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni en iyi anlayacak olan sensin sanırım. Sevgilimde inşallah senin kadar duyarlı olur. Destek çıkar yanımda olur. Çok teşekkür ederim. Allah yolunu açık etsin.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim amin inşallah..
o seni hamile bıraksın tabiri caizse içine boşalıp karnını şişirsin senin bu durmunu ailen duyunca ya döver ya öldürür ailenin vicdanına kalmış bunlar olmasa bile evlatlıktan reddeler bu kadar olay başına gelecekken sen hale nasıl söylerim diyorsun kızım aklını başına getir git şu itin yakasına yapış yoksa ben gelir senin yakana yapışır seni döverim git namsunu temizle o it senihle evlensin beni oraya getirme
211 Yorumla
Soran+1 yılBen bu çocuğu aldıramam Allahin verdiği cana kiyamam. Öyle ya da böyle kabul edecek. Benim değil bizim hatamiz benim üstüme yikip gidemez
Soran+1 yılbir hata oldu aklıma yanayım. Allah korkum olmaz olur mu. Yoksa bu çocuğu tutarmiyim karnimda. Aileme nasıl derim asıl düşündüğüm utandigim konu o.
Soran+1 yılKendimi geçtim ailemi düşünüyorum. bir şekilde çözümü olacak. Ben cana kiyamam.
Soran+1 yılNe diyeceksin
- +1 yıl
Gerçektende "numarasını ver" demekte haklı.
Bak güzelim, sen git konuş, gerçekten anlamıyorsa bende girerim olaya.
Ama sen hiç konuşmamışsın ki bir yorum yapalım!
Sen bir konuş, ondan sonra tekrar yazışalım.
Takipteyim..
Soran+1 yılBeni gecistirecek diye korkuyorum. Sağolun yardımlarınız icin bugün konuyu acacagim duruma göre size yazacağım
Rezilligin daniskasi. bir omur herkesin diline sakiz olman da cabasi. Kimene deyip gecebilirsin ama seni her gorduklerinde akillarinda "bilmemkimin karisi bu geldiinde hamileydi" diye belircek. Yapionuz bir hata bari onlemini alin. Prezevatif olmuosa ilac kullan supheleniosan ertesi gun hapi kullam bu nedir. Yapcak bisi yok gobeen buyumeden ben hamileym ne b*k yicez dicen. Kabullenirse ne hos. Kabullenmezse seyrt sen cümbüsü
00 Yorumlayaşın yerındeyse herifinin mesleği varsa aılen herıfıne karsı degılse neyı beklıyodunkı bacım soyle abıde sevıyosa zaten evlenırsın ama donupte senı ıstemezsede ben doguracaam dıye carlayamazsın zor bı durum hayırlısı
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah bir çıkar yolu bulunacak öyle ya da böyle yaptık bir hata sonucunu ikimiz halledicez
Ilk söylediğinden. Takriben 25 ila 27. Dakikalar arasında " sevginiz" bitecek. Sevgilin gidecek. Tek kalacaksın. Sonra seni suçlayacak kime verdin diye. Sende gurur yapacaksın. Bir daha beni arama diyeceksin. Sen çocuğu aldırıp hayatına devam edeceksin. Oda hayatına vaika bir kızla devam edecek...
02 Yorumla
+1 yılBiz senin erkek arkadaşını tanımıyoruz. Ne tepki vereceğini bilemem. İnşallah seni gerçekten sevip sahipleniyordur. İşi falan iyi mi bari sevgilinin? Size bakabilir mi? Bir de bu duruma ailen nasıl bir tepki verir sence?
02 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi yerli yerinde. Düşündüğümde aileme bunu nasıl açıklarım.
- +1 yıl
Evliliğe soğuk biri değildir sevgilin umarım?
+1 yılzina haram panpa ahahahaha
galeri8.uludagsozluk.com/439/yanacaksin_521321.jpg40 Yorumlaİş işten geçmeden söylemelisin telaş yapacaktır belki bağırıp çağıracaktır ama olan olmuştur bir an önce çözüm yolları aramanız lazım 2 yol var, ya çocuğu aldıracaksın ya da hemen seni isteyecekler ve yıldırım nikahı yapacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılbence böyle söylemelisin
https://www.itusozluk.com/image/beyle_537345.jpg01 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/bQ70zV.jpg
bir dahaki buluşmanızdan önce "babası çocuğun canı çikolata çekmiş, gelirken al gel" diyerek girebilirsin konuya
Küt diye söylemen lazım bunun ciddi bir durum olduğunu kanıtlamalı ve bu konuda tedbirler almalı enine boyuna konuşmalısın ve ikna edici ol
010 Yorumla
Soran+1 yılYa kabul etmezse aldıramam böyle bişey yapamam.
Soran+1 yılBuna hakkı yok. Ben tek yemedim bu halti güzel yolla soylicem kabul etmezse dediğini yapmaktan başka çare yok.
- +1 yıl
Bununla ilgili bir tecrübem yok ama bir kanalda insanlar üzerine belgesele denk gelmiştim erkek gene cocuğu istememiti kız erkegin annesine başvurdugunda sorunu çözüme ulaşmıştı ve aldırmayı falanda düşünme o senin de cocugun problemin sık yaşanan ve çogu zaman çözüme ulaştığını unutma
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardimci olduğun için. Umarim dediğin gibi bir çözümü olur. İnşallah kabul eder yaptığı hatayi.
Soran+1 yılInan yardimci oldun yarım yamalak değil mantıklı cümlelerle ağzına yüreğine sağlık.
- +1 yıl
Buda mantıklı. Hatta en mantıklısı gibi bence. Kendisi olmazsa ailesi ve özellikle annesi ile konuşmak.
Soran+1 yılBuda işe yaramazsa ne yapacağım
Canım bir an önce söyle çünkü evlilik dışı bir çocuk ve bunun yükümlülüklerini taşıyabilecek misin? İş işten geçmesin elini çabuk tut
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an burada değil bir kaç gün sonra gelecek telefondada söyletlyemem. Inan uyku girmiyor gözüme.
Ya kabul etmezse ne yaparım falan demişsin bu karakterde bir insanla nasıl cesaret edip ilişkiye girdin. Yaptığının sorumluluğunu almalı.
12 Yorumla
Soran+1 yılO güven duygusu bu psikolojiyle yitirdim galiba ne yapar düşünemiyorum bile. Seviyorum onunda sevdigine inanıyorum. ya da kendimi teselli ediyorum.
öyle bir söylüyorsun ki sanki başkasından, onun da katkısı olduğuna göre direk söyle vakit geçirme sakın
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah söyleyeceğim bir kaç güne. Ya kabul etmezse korkusu var.
Çocuğu istemezse bile bişey diyemezsin, bence sen bunu sevgilime nasıl anlatıcam değil'de aileme nasıl anlatıcam? olarak değiştir..
İsterse evlenirsiniz en kötü..10 YorumlaEn kısa zamanda gidip söylemelisin vede doktora gidip kürtaj yaptırmalısın başka çaresi yok çocuk 3 veya 4 aylık olduktan sonra hiç bişi yapamazsın en kusa zamanda yap dediklerimi
00 YorumlaSu kızları anlamıyorum utanmadan sevgilimden hamileyim diyorsun evli degilsin kocan degil sevişmek neyine yetmiyor allaha zinadan sana hesap sırat
12 Yorumla
Soran+1 yılNe desen haklısın bişey diyemiyorum yaptım bir hata akıl alıyorum.
+1 yılsiz tuk kizlari ne ara boyle oldunuz ya biriniz de evlenmeden once yapmayi verin ya her kesi gectiniz ne rus kaldi ne amerikali ne de avrupali. nerde turk kani nerde musluman kani yazik cok yazik... iyi ki bizde boyle degil sukurler olsun.
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 394 cevap paylaştı. yaptığı boku temizlemesi lazım tabiyikide söylemen lazım tepğisi değişecek ama onu yapmadan önce düşünseydı
10 YorumlaBuluşun bulustugunz zmn canım biz evlencez dimi de kaç çocuk istersin baba olmak istermsn falan de snra canım baba oluysn de :)
01 Yorumla
Soran+1 yılInan böyle mutlu bir şekilde söylemeyi çok isterdim yüzümü güldürdün :)
+1 yılnasıl diyecen ben hamileyim de ne kıvırıyon beraber o haltı yiyosanız sonuçlarınada katlanın evlenin bari ne diyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirse tabi
- +1 yıl
ne demek evlenirse, yatmasını biliyor, ahh kızım yaa ne diyim. dayak atacak adam lazımsa hemen.
bir anlik. zevkin pinmanligi. umarim ibret alan olur. sizede baya uzuldum soykemekten baska caresi yok.
Gunahimdan korkmuyor kusn10 Yorumla
+1 yılHataların en büyüklerinden birini yapmışsın. İşin zor ama ailene ve sevgiline en kısa zamanda hatta bugün söylemelisin. Kolay bir yük değil :/
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcam bilmiyorum. Sevgilim nasıl bir tepki verir ne yapar ya kabul etmezse. Kafayı yicem.
- +1 yıl
Kabul etmeme olasılığı yüksek. Allah sabır versin
Soran+1 yılAminn. Aldıramamda bir yolu bulunsun tek isteğim.
- +1 yıl
Böyle olmasının çoğunluk sebebi erkektir...
Kabul etmeme gibi bir olasalık yok!!!
Mecbur kabul edecek, zorlada olsa KABUL EDECEKKK... - +1 yıl
"Olasalık" değil, "olasılık" Klavye sürçmesi...
:/
+1 yılkeşke benim kız arkadaşım olsaydın. hemen evlenmeyhi düşünürdüm.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiçin?
- +1 yıl
çünkü o kadar istiyorum ki bebem olmasını tabi benim bebem olduğunda sen de benimsindir onu bırak ne bilim kaybedecek bir şeylerin olmalı bu dünyada yoksa hayat ucuz ve anlamsızdır.
Yaparken sıkıntı yoktu simdi hamile kaldın diyemi sıkıntı olcak?
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşünen tek olucam
Soran+1 yılO ne alaka olucak
+1 yılFazla gec kalmadan söylemelisin. Ve her an her cvba hazirlikli olmalisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak kestiremiyorum.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla olmadı mı bu? nasıl yani ne demek nasıl söylerim? :O
00 Yorumla
+1 yılniye söylemeye çekiniyosun da sanki çocuk başkasındanmış gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah allah. O işi yaparken sevgilinden hiç cekinmedin şimdi de çekinme o zaman
30 Yorumla
+1 yılYaninda başım donuyo de kucagina düş doktora götürür
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle numara yaptığımı anlar
- +1 yıl
Anlasin nolcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac aylik. hilesin. Yarfimci. olayim. sana ozelden.
00 YorumlaBebek mağazasına götür patik al sana sorar sende söylersin.
00 Yorumlao kadar dedım ıcıme bosalma dıye bak senın yuzunden hamıle kaldım okuz de sesı kesılır zaten
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsımsıkı sarılırsın yaşasın bir bebeğimiz olcak dersin.:)
00 Yorumla bence sert bir tepki gelir. daha erken ne acelesi var. aldıralım der.
00 Yorumla
+1 yılAcik acik konusmalisin kabillenmezse ozaman sikinti
00 Yorumlabeni nasıl becerdiysen bu çocuğuda ikimiz bakıcaz de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuğu benle yapmadın sonucta onunla yaptın allah allah git söyle ne yapılacaksa beraber düşünün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKondom nedir bilir misiniz Ey cahil insanlar.
52 Yorumla
Soran+1 yılKorunduk ama sonuç hüsran
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiran önce başından kovabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bundan korkuyorum
- +1 yıl
Onu zamanında düşünüp ona göre bedenini verecektin. Bak seni suçlamıyorum her genç hata yapar önemli olan bundan sonrası ne yapman gerektiği. Hamile olduğunu bir an önce söyle ve herşey belli olsun. Ona göre davran
Soran+1 yılbir hata cahilligim güvendim olan bana oldu. Bir daha asla asla asla. Düşün düşün çıkmaza girdim.
Hapı yutmussun sen :) sonuç belli ayrilik
16 Yorumla
Soran+1 yılOff ne yaparım ben :(
Soran+1 yılAldiramam birde katil mi olayım
Soran+1 yılGeri kafalilikla alakasi yok ya çok farkli bir duyguya giriyorsun anlatsamda anlayamazsin ki
- +1 yıl
Benim ileri kafalı güzel kardeşim, zina ile can almayı aynı kefeye mi koyuyorsun sen?
işte korunmamanın zararları...
20 Yorumla"Müjdemi isterim kısır değilsin" de
30 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 12,7b cevap paylaştı. ve hala yaşıyorsun !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım ölmek kurtuluş mu?
söylede kanka nasıl söylersen söyle ama söyle
016 Yorumla
Soran+1 yılTabi soylicem ama ya istemezse
Soran+1 yılBen 22 sevgilim 27 mütahit kendisi kimse bilmiyor ben bile yeni öğrendim.
Soran+1 yılSeviyor ilk birlikteligim onunla oldu.
- +1 yıl
ilk birlikteliğinin onunla olması sevdiği anlamına gelmez ki. umarım sennle evlenir yoksa aileni şimdiden unut. bnce sen o yatağa girerken unutmalıydın ya
Soran+1 yılİnşallah kabul eder. Yaptım bir hata inan ne soylesen haklısınkarnimda cocuk ne yapicam bbilmiyorum aileme ne derim
Soran+1 yılİnşallah sagol güzel kalbin icin
- +1 yıl
tamam kanks bir şey demiyorum, arkadaşına söylemeli. inşaAllah evlenir. evlenmezse güncelle burdan gelelim sinir oldum
Soran+1 yılHaberdar edicem
- +1 yıl
gidip bütün sinirimi ondan çıkarıcam kanka ya üni. sınavını kazanamadm, işi zar zor buldum, zaten canmda sıkılıyor
+1 yılP. çini tasıyom ln kvt de
01 Yorumla
Soran+1 yılOna göre ne var ki?
+1 yılher haltı yemeden önce düşünseydin.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAhahh deki askm pipiyi yedin hamileyim
20 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılsana kötü bir haber vereyim mi de :)
00 Yorumla
+1 yılılık ılık içine boşaltırken iyiydi
20 Yorumlafazla vakit geçmeden söylemelisin
00 YorumlaNiyetin nedir?
00 Yorumla
+1 yılAklını s*keyim
03 Yorumla
Soran+1 yılBende kendime bunu diyorum..
- +1 yıl
İnş seviyodur yarıyolda bırakmaz. Çocuğu geçtim ailene nasıl söyleyeceksin?
Soran+1 yılBir bilsem ne dicegimi. Aptal kafamm
söyleme
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim
- +1 yıl
Ah şu gençlik...
:@ - +1 yıl
Aldır derken ne dediğini farkındamısın sen?
@
kaç aylık hamilesin
010 Yorumla
Soran+1 yıl5 haftalık
Soran+1 yılBilmiyorum :(
Soran+1 yılKorunduk beklenmedik bir sonuç.
Soran+1 yılBana değil kullanana sorman gerek onu
Soran+1 yılHayır farketsem başka yolunu bulurdum o an bende öğrendiğimde şoka girdim.
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat