Hemen konuya giriş yapiyorum. Bilgisayar muhendisiyle (44 yasinda) tanistim is yerimde. Hep burada değil tabi başka müşterileri var. Görüştüğümüzden belli bir elektriklenme olmuştu ama evli olduğunu bilmiyordum. Beni evime yikarken soylemisti evli olduğunu ama evliliği iyiye gitmediğini. Neyse baska zaman ayni sekilde evime yikti (evim cok uzak) ve öpüştük. Obur zamanlar opüşmedim geçen yine öpüştük. Ilişkim var, yani vardı... o adamı çok sevdim (50 yasinda), çok bekledim ama her sorunu olduğu zaman benimle iletişimi kesiyor. 8 aydir hiç birsey hayir alamet değil. Nedense bu mühendisle kendimi daha feminen, daha korunmuş hissediyorum ama tabiki aşik değilim daha. Sevgilimi seviyorum yinede...
Neyse, o mühendis beni gelip görmeye çalisiyor, yemeye çiktik 3 4 kez. Doğum gunumu unutmadigini soyledi ve bu hafta gelecegini belirti ve ne istedigimi sordu. Sevgilim ise, kendi problemlerinle zaten onun için onemli degilim. O beni bu raddeye getirdi. Neyse, sizce o muhendis ne istiyor? Tamam bir elektriklenme var, ama daha c. nsellik olmadi henuz. Sadece el dokunuşlari, dudak dokonuşlari, opüşmeler. Aceba benden yeşil işik mi bekliyor? Amaci ne... ne yapmaliyim. Nasil kendime çekerim onu. Iyi bir adam, kariyerinde başarili, zarif ve yapıcı ama evliliğinden mutlu değil, belli (tabi bir hayal kurmuyorum henüz).
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer