Aşk İlişkileri Exi sevmiyorum ama hep stalklıyorum. Bu huyumdan nasıl vazgeçerim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor sürekli stalklayasım geliyor çok sıkılıyorum nasıl bu takıntımdan vazgeçerim Güncellemeler+1 yıl ay aşık değilim 2 hafta önce yazdı cevap bile vermedim Exi sevmiyorum ama hep stalklıyorum. Bu huyumdan nasıl vazgeçerim? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. takıntı yapmayarak 0 0 Yorumla
ayse156454 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bir bakıma takıntılılıktır. Kendinize sınır çizmeyi öğrenin ve iyi hissetmek diye kişisel gelişim kitabı var kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum. 😊 0 2 Yorumla Beyaz_gümüşş +1 yıl Hangi kitap o? Yorumla ayse156454 +1 yıl İyi Hissetmek - David Burns kitabı bakış açımı çok değiştirdi dün Akmar kitapevlerine gittiğimde en çok satılan kitabın bu olduğunu farkettim şimdi bende bu yazarın farklı kitabını aldım. :) Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu yüzden sosyal medya hesabımı hayalet hesaba çevirip fake hesaptan takılıyorum. Hayalet dediğim hesapta son iki yıldır hiç hareket yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sana yabancı ve uzak gelmiyor mu bana öyle oldu ilgimi çekmiyor ondan hesabı yüzünü unuttum 1 ayda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl öyle zaten ama mesela sıkılıyorum stalk yapasım geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Suratını hatırlamak için arada bakıyorum görürsem insan zannedip iyi falan davranmayayım Yorumla
BildiğinizRakıŞişesi Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Benim ex bir pp paylaşmış onu gördüm daha hiç ondan sonra bakmadım, bakmam da. Benim öyle exim olamaz 0 0 Yorumla
Civax Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Takıntı yapmışsın kendini tutmaya çalış kafanı dağıt işin sonunda unutursun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl umarım ya Yorumla Soran +1 yıl ama takıntı sayılmaz herkesi stalklıyorum Yorumla Civax +1 yıl Takıntı değilse iyi Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı. Rahatsızsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yoook sıkılıyorum ondan mesela ilkokuldakileride stalklıyom Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Yine de rahatsızsın Yorumla
senagşama Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı. Aşıksın 0 8 Yorumla Soran +1 yıl ay yok daha 2 hafta önce yazdı cevap bile vermedim Yorumla senagşama +1 yıl Yalan Yorumla Soran +1 yıl ne yalan söylicem tanımıyorum etmiyorum seni ayrıca benim sevdiğimde var Yorumla senagşama +1 yıl Sevdiğin olabilir ama aklın onda Yorumla Soran +1 yıl aklım onda olsa kabul ederdim birkikte olmayı tek onu değil ilkokul arkadaşlarımıda stlaklıyom yani durum farklı Yorumla senagşama +1 yıl O zaman normal aw neden soru sordun Yorumla Soran +1 yıl stalktan kurtulmak istiyorum artık o yüzden Yorumla senagşama +1 yıl Napim Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Merak 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun, zor. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. bir şey olmaz bea :D 0 0 Yorumla
Rümeysa_375 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Takıntılısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok ya ilkokul arkadaşlarımı bile vscosuna kadar stalklıyom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
takıntı yapmayarak
Bir bakıma takıntılılıktır. Kendinize sınır çizmeyi öğrenin ve iyi hissetmek diye kişisel gelişim kitabı var kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum. 😊
Hangi kitap o?
İyi Hissetmek - David Burns kitabı bakış açımı çok değiştirdi dün Akmar kitapevlerine gittiğimde en çok satılan kitabın bu olduğunu farkettim şimdi bende bu yazarın farklı kitabını aldım. :)
Bu yüzden sosyal medya hesabımı hayalet hesaba çevirip fake hesaptan takılıyorum. Hayalet dediğim hesapta son iki yıldır hiç hareket yok
Sana yabancı ve uzak gelmiyor mu bana öyle oldu ilgimi çekmiyor ondan hesabı yüzünü unuttum 1 ayda
öyle zaten ama mesela sıkılıyorum stalk yapasım geliyor
Suratını hatırlamak için arada bakıyorum görürsem insan zannedip iyi falan davranmayayım
Benim ex bir pp paylaşmış onu gördüm daha hiç ondan sonra bakmadım, bakmam da. Benim öyle exim olamaz
Takıntı yapmışsın kendini tutmaya çalış kafanı dağıt işin sonunda unutursun
umarım ya
ama takıntı sayılmaz herkesi stalklıyorum
Takıntı değilse iyi
Instagram hesabını sil
Rahatsızsin
yoook sıkılıyorum ondan mesela ilkokuldakileride stalklıyom
Yine de rahatsızsın
Aşıksın
ay yok daha 2 hafta önce yazdı cevap bile vermedim
Yalan
ne yalan söylicem tanımıyorum etmiyorum seni ayrıca benim sevdiğimde var
Sevdiğin olabilir ama aklın onda
aklım onda olsa kabul ederdim birkikte olmayı tek onu değil ilkokul arkadaşlarımıda stlaklıyom yani durum farklı
O zaman normal aw neden soru sordun
stalktan kurtulmak istiyorum artık o yüzden
Napim
Takıntı yapmışsın
Alışkanlık olmuş
Hiçbir şekilde iletişime girme
Sende takıntı olmuş kendini üzersin
Bende stalk yapmadan duramıyorum ya
Merak
Geçmiş olsun, zor.
bir şey olmaz bea :D
Takıntılısın