Bir adamı 1aydır tanıyorum. İlk gördüğümde çarpıldım resmen aşık oldum adama. o diş doktoru bende hemşireyi. Aynı şehirdr yaşıyoruz Diş tedavime o bakıyor. 3 kere gittim onun diş hastanesine. onun bana karşı bişi hisedip hisetmediğini nasıl anlarım özellikle erkeklere soruyor?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vay anasını... Kimmiş bu şanslı adam 😄
Hoşlansa bir şekilde iletişim kurar
Sen bir erkek olarak anlarsın hemcinsini gözlerime bakıyor pek konuşmuyor ben konuşuyorum hep bişiler sorunca cevaplıyor onun dışında ben konuşurken gözlerini kırpmadan sadece gözlerime bakıyor yani sen olsan bötle bir durumda sen nasıl tepki verirdin
Bal damlası adam bekar mı?
Yani konuşmak isterdim tabiki aslında bende o öküz gibiyim. Pek kızlarla ilk konuşmayı yapamam 😄
Ama açılırsam saydırırım garii😄
Vala parmağında yüzük yok bekarmı değilmi bilmiyorum ama bence hal hareketlerinden anladığıö kadarıyla bekar
Neden yapamazsınız ki erkek olan sizsiniz biz hoşlandığımız zaman o cesareti veriyoruz zaten bakışlarımızla
Etrafında senin gibi doktor düşürmeye çalışan bir sürü kız vardır statüsü de iyi niye sana baksın ki
O doktorsa bende hemşireyim benimde statüm gayet iyi
Hem düşürmeye çalışmıyor 28 yaşında bir kızım bir kere sevgilim oldu oda ciddiydim olmadı yani ben gerçekten sevmesem buraya yazmakla uğraşamam
Aynen düz memurlara göre asgari ücretle çalışanlara göre birde öğretmenlere göre iyidir
Valla tebrik ederim büyük fedakarlıkta bulundun buraya yazarak. Bilse direk boynuna atlardi
şu an yapabileceğim tek şey bu aramızda bişi yok olsa seve seve fedakârlıkta bulunurdum. Ben seversem tam severim gerçekten.
Kendinden statü olarak aşağıda erkeklere bak gözün yükseklerde olmasın iki gün sonra aldatıldım diye aglarsin
Statüye bakmıyorum ben. benım için aşk sevgi önemli
Aynen bakmıyorum diyenler nedense hep kendinden üst kişilere yöneliyor neden acaba🤣
Statüyü boşverde benim sorduğum soruya var mı bir cevabın
Statü bu kadar önemsiz olsaydı soruda paylasmazdin
Onun doktor olduğunu bellirtmenin nedeni o doktorya hemşireye bakarmı siye
Demekki statüye deginmemin nedeni varmış dimi?
Bakışlarını gözlerine adapte et
Gözlerime bakıyor sürekli gözlerini hiç kaçırmıyor hatta arada ben artık utanıp başka yönlere falan bakmaya çalışıyorum
Ozaman mesajı almış bekle biraz
Neyi bekleyecem
Onun sana adım atmasını
Siz erkekler böyle durumdalarda ne yaparsınız mesela benim hoşlanıp hoşlanmadığımı anlamışmıdır acaba
Anlasakta hiç bir zaman emin olamayız o yüzden teklif etmemiz şart o yüzden dilediğin kadar cesaret verebilirsin ona
Ama cesaret veriyorum bence bakışlarımla onla sohpetleri uzatmaya çalışmakla
Biraz bekle kesin sana bir adım atar atmıyorsa çok korkak bir erkektir
Ama haftaya kontrole gidecem dişlerim için sonra işlem bitiyor şimdi adım atmayacaksa bir daha birbirimizi göremeyecez zaten
Sen son randevuda bol bol onla konuşmaya ve bir bahaneyle ona sıkıntı yaşarsan ona nasıl ulaşabileceğini sor
Adam demez mi sıkıntı yaşarsan hastaneyegel hayatta öyle söyleyemem ya
Öyle derse zaten yzaklaş
Ama ben bunu söyleyemem gerçekten çok utanırım haytta söyleyemem
Kur yap ozaman gözlerine tatlı tatlı bak son kozunu oyna
Bide bugünkü işlem bana kızdı ya asıtanı bir soru sordu doktora bende bana soruyor sandım anlamadım dedim doktor bana kızmaya başladı konuşma hareket etme şaka değil ciddi bişi yapıyoruz diye yani neden kızdıkı durup duruken güzellikle uyaramazmıydı
İşte sana bahane bunu bilerek yapmadığını ispat için ona sürpriz yapabilirsin
Nasıl bir sürpriz mesela
Bir çikolata olabilir ya da basit bir şey ama durumun farkında olduğunu hissettir ona
Hayatta almam hem kalbimi kıran o hemde ona çikolatamı alacam
Ama sen işine müdahale ettin diye düşündü
Ama ben stresliydim ve hasta olan bendim onum bana moral vermesi beni sakinleştirmeai gerekmiyormuydu
Bide asistanı erkekti acaba kıskandımı bilmiyorum da baya bir sinirliydi ben odadan çıkınca
Evet haklısın ama adam alıngan
Kıskanıp kaprislenmiş sanki
Alıngan olduğunu nasıl anladın belki değildir
Ama kıskanması beni üzmesini kırmasını gerektirmiyordu
Meslekte böyle şeyler karizma uyandırır
Vala çok saçma karizma istiyorsa şayet benden hoşlanıyorsa bana açılması benim gözümde en büyük karizma
Evet ama o kendince kendini kanıtlamalı
Bir hafta kaldı bir hafta sonra birbirimizi göremeyecez zaten. Bence konu burada kapanacak