Bunla ilgili belki bir çok soru sorulmuştur ama aşırı merak ediyorum bana yardımcı olabilecek biri var mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana bakar gülümser bazen bakışlarını kaçırır. Seni görünce mutlu olur
Ya çocuk beni reddetti ama hep bana bakıyor bide normalde kızlara ilgisi yok hiç bi kızı kesmez ama bakışları hep bende açılmadan önce de öyleydi neden sence
Seninle sürekli ilgilenmesi
Hmm reddedildim ama mesela hep bana bakıyor sence neden normalde kızlara bakan biri değil ama beni kesiyo hep tam gözümün içine bakiyor
Ben eğer hoslanirsam birinde bende bakarım sürekli yani hoslaniyor gibi
Ama neden reddetti acaba sadece hoş buldu için mi
Nedenini ona sorman lazım arkadasin ne düşündüğünü ben bilemem ama birçok sebebi var en basitinden seni kendine yakistiramamsi gibi bide seni peşinden koşturmak için bakıyor olabilir
Büyük ihtimalle ikincisi çünkü çocuk istemedikten sonra sadece bir iki kez yazdım sonra engelledi bende saldım adım atmadım sadece bakisiyoruz acaba anlamışsındır halen sevdiğimi çünkü göz göze vs geliyoruz belli ediyorum gibi
canım değil ya senin onu sevdiğini bal gibi biliyor boş ver ben ayrıca anlamıyorum sana değer vermeyen in redeednin peşinden niye koşar insan yanlış anlama kendim dahil herkese söylüyorum
Ya gerçekten elimde olan bişey değil belkide kafamda yarattım haline aşığım bilmiyorum ama çocuk kibar birisi beni bu yönü etkiledi sonra biraz takintiya dönüştü gibi ama farklı geliyo halen de seviyorum hani anlamıyorum neden böyle yapar diye onun için o kadsr her gün hazırlanıyorum falan ama sadece bakmakla yetiniyo
Kaçan kovalanır bunu dene yüzde yüz sonc alırsın
Ben bazen saliyorum o benim sınıfıma geliyo ben gene mutlu oluyorum saf ben..
Biraz iradeli ol o sana pas verse ve sevgili olsanız hep bunu kulanacak yüzüne vuracak işte sen benim peşinde it gibi geziyorudun falan yapma tamam seve bilirsin ama kontrol sende olmalı diye dusunuyorum
Bende öyle düşünüyorum ama ben salsam. bile gelmiyo diğer erkekler gibi değil başka erkek olsa kontrol eder halen beni seviyo mu diye yoklar onu bile yapmadı
Bir kaç gün oluruna bırak eğer herhangi bir hareketlilik yoksa bir bakisma falan bu çocuk tan bir şey çıkmaz zaten seni rededmis fazla üstüne düşersen onun egosunu tatmin edrsin başkada bişey olmaz biraz startejik davran
Evet bi yerleri kalkmasın diye zaten gidip peşinden koşmuyorum ilk kez sevdim birinin peşinden gitmiyorum bekliyorum..
Çocuk cokmu yakışıklı
Yani arkadaşlarıma göre ortalama ama bana göre aşırı yakışıklı
Sen kör kütük aşık olmusun
Maalesef öyle 🥺🥺
Sen yine iyisin bende bipolar var nerdyse hergun birine aşık olup kendi kendime dertleniyorum ah zavali ben sana tafsiye veriyorum ama kendimede bı faydam yok ne tuhaf
Gram pas vermiyorsa gizli gizli seviyordur
Evet gram pas vermiyo engelimi acmiyo ama hep bakiyo sınıfıma falan geliyo anlamıyorum arkadaşları da bakiyo hep
Aklı fikri sende sende soğuk yap en sonunda dayanamayip seni sevdiğini söyleyecek
Ama engelledi konuşmuyoruz ki sadece bakıyor hani bide bakışları öyle bi bakiyo gözüme diyorum ki bu sefer bence hoşlanıyo ama yok engel vs acmiyo.. sence ne yapabilirim aşırı seviyorum onu
İlk yorumda ne dedim gizli gizli seviyor dedim belli etmemeye çalışıyor bir yandanda korktuğunu düşünüyorum belki hiç sevgilisi olmadı önce nefret sonra sevgiye dönüşür sende belli etme onu gördüğünde başka çocuklar ile konuşup mutluymus gibi gülümse felan iyice kizdir onu.
Tek sorun benim kız çevrem var erkek çevrem yok yani okul küçük zaten belli konuştum kişiler var ama sınıf içinde o da kanka olucak kadar yakın değilim, ben şey diye duydum heralde bi kız üzmüş zamanında ama ne kadar doğru bilemem , ya bencede belli etmemeye çalışıyor da olabilir ama son senemiz okul bitince goremicem
Engeli kaldırır o zamana kadar
Umarım çünkü kaç ay oldu peki sence ben başka ne yapmalıyım bu çocuk net hoşlanıyor mi
Tabii senin işin beklemek
Gelmiceğini bile bile🚬🚬
Gelir bekle
Peki sende öyle oldu mu gizliden sevdiğin ve neden gidip dememiştin
Ben okulun son senesinde kızdan hoşlandım kabul etmedi çok soğuktu bana dedim bu dönem bitmez ak resmen okuldan soğudum aynı siniftaydik ben yakisikliydim ama o okulun en güzel kiziydi ve zengin bir ailenin kiziydi sonra zamanla aklimdan tamamen çıkardım sonrasinda hiç cabalamadim lay lay lom devam ederken diğer siniflardan kizlar bizim sınıftaki kızlar ile haber gönderiyorum 3 4 kız teklif yollamistir hepsini full reddettim son dönem son 1 ay kala bu kız bana haber yolladı benden hoşlandığını denemek istediğini felan ben bunuda reddettim 1 ay kala senle sevgili olsam ne olmasam ne demiştim
Yani demekki oluyo.. umarım benimkide geri döner ben bekliyorum çok seviyorum ama çok istediğimden dolayı mi bilmiyorum olmuyo.. onun için her gün hazırlanıp okula gidiyorum ama halen adım yok
Dedim ya beklicen senin işin beklemek
Haklısın teşekkürler
Bide bir erkek gözünden sana şey sormak istiyorum sen hoslanmadin kişiye bakar mısın bide çocuk bana bilerek çarptı çarpmak dediğim yanımdan geçerken bana değdi
Eğer ki konuştuğum birileri yoksa karşı cins beni kesiyorsa veya dediğin gibi çarpışma vs olay olursa gördükçe dikizlerim bir gözüm onda olabilir
Anladım bişey var yani tekrardan teşekkür ederim
Rica ederiz
Ugrascagina baska erkege yonelsene unutursun biter
Gerçekten seviyorum ama çocuğu bırakamıyorum başkası olmuyo gözüm kör oldu resmen