Sınıfta bi çocuk var bakıyor bana konuşmaya çalışıyor buraya kadar her şey okey ama ben gidip yanına bi şey desem muhabbet etsem hafif ağırdan alıyor ertesi günden itibaren beni görmezden gelmeye başlıyor hatta konuşunca bile duymamazlıktan geliyor sonra ben de görmezden gelince tekrar bakmaya başlıyor konuşmaya çalışıyor bu defalarca oldu neden?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hoşlanmıyor. boş ver onu
O zaman şeyimi yesin artık defolsun muhatap olmasın o zaman ne istiyor benden?
Senin ilgini farketmiş olmalı. hiiiç bakma bile yüzüne. çok istiyorsa gelip açılır net olur
Ama ağzına ***min d*lü s*kik fil şimdi ben bakmayı kessem tekrar bakıcak konuşacak bu sefer yeminlen basıcam tokadı
:) bence de sevgili olmasın seninle. çok asabisin.
Yo değilim artık son noktaya geldim çünkü benimde bi sabrim var yeter artık
haklısın ama sen genede sakin ol. başka birini öpersin. sıkma canını
Buna varya boynuna tasma g*tüne de... lazım
onu boş ver :) sen ne istiyorsun onu söyle. iyi olman için sana ne lazım
Bana hitman lazım
:) ne yapacaksın kız onu
Onu oldurtuvem
:) off daha hoşgörülü olabilirsin.
Lütfen bana yardım et sinirim nasıl dinecek onu her gördüğümde boğasım geliyor neden oynuyor benle nedennn?
ederim tabi. sakin ol sen. bir kişi bu kadar önemsenmemeli. sen konuşmayınca o geliyor ya. o zaman yapman gereken onun yüzüne bile bakmamak. emin ol sen yüz vermez konuşmaz isen kıvranıp duracak peşinde.
Ne oluyor da ben konuşunca kaçıyor ben takmayınca geliyor ne hissediyor cidden ne istiyor bu? Beni istiyor mu istemiyor mu ben artık kafayı yicem ya beni kendine aşık etmeye çalışıyor belli ama neden madem sevmiyor neden yapıyor?
Evet muhtemelen sendeki hal hareketleri doğru analiz ediyor , belki bu hallerin eğlenceli geliyor ona. kendini bişey sanıyordur senin hallerini gördükçe
Sümüklü mal ya arkamda oturmuştu bugün hastaydı burnunu çekti sürekli iğrenç mla bidaha böyle yaparsa ona sümüklülerden nefret ederim dicem
:) hiç muhatap olma. aşağıla onu bence. uzak dursana pis kokuyorsun bile de :)
Yarın onu görünce aşağıdan yukarı tiksinip küçümser gibi bakıcam bence rolden çıkar artık
bence hiç bir bakış yapma. yok o. aslında o yok.
Ama ben onu nasıl sinir edicem? Ben böyle sinir olim o mutlu olsun öyle mi var ya onu delirtmek için her sey yaparim
senin onu yok sayman delirtebilir onu. yok o yok.
Evet yok.. peki benimle konuşursa napim? Cevap vermiyim mi?
yo cevap ver ama yüzüne bakmadan. sıradan br erkekle konuşur gibi.
Dövecekmis gibi hani neden buradasın der gibi bakarak
keşke hiçbir tepki belli etmeden durabilsen. diğer erkeklere davrandığın gibi
Ama öyle yapınca gelip g*tume giriyor bende konuşmak zorunda oluyorum
uzaklaş. bırak o koşsun peşinde biraz
Sence yarin full öyle yapsam etki eder mi
evet eder. ama devamlı böyle yap. bir süre. sen eğlen biraz da.
Hahah yeah ama bu sefer onu gerçekten unutucam
:) evet böyle işte. sen dalga geç. sende olanlarla onu parmağında oynatırsın.
Ozaman yarin gelişmeleri yazicamm
Bekleyeceğim yazmanı :)
Koooş bi şeyler olduu galibaa
:) ne oldu. günaydın
Günaydınn ben dün instamın biosuna bi saat yanına da kırmızı kalp yazdım 1 saat sonra baktım hesabını dondurmuş hesabını hiç dondurmazdı hâlâ da donuk sence tesadüf olamaz dimi?
Olabilir. Seninle ilgisi yok bu yaptıklarının.
Ama neden tam ben öyle yaptıktan sonra oldu? Bide pp kaldırıp öyle dondurmuş hemde 1 saat içinde.. bide hic dondurmazdı
her ne olursa olsun yaptığı hiçbirşeyi kendi üstüne alınma. ne dedik dün , o yok. yok gibi davran
Evet zaten yok gibi davranıcam ama sence bu normal mi? hani bundan ne anlayabiliriz?
Belki sarktığı başkası var , belki tehdit ediliyor , belki profilini görmesini istemediği biri var.
Tam o an mi oldu yani? Zaten 100 kisiyi falan takip ediyor hepsi de tanidiklari falan kendi halinde bi çocuk zaten tam gece 9da ben o yazıyı yazınca mi oldu yani? Tesadüf olma ihtimali çok az..
Bunu bilemeyiz , tesadüfmü senin için mi. Ama bu durum seni ilgilendirmez. defansa çekiliyoruz
Ama meraktan ölücem ben 😭 objektif olur musun plz ben zaten o kudursun diye öyle yazmıştım ama böyle bi şey beklemiyordum çok şaşırdım
Objektif oluyorum zaten. Senin için olmayabilir. bunu soramayız da.
Tamam
Buna cevap vermiştim sanki. Kullanıyor.