Eski Sevgiliyle görüşmeyi kabul eden erkek?

Biriyle görüşüyorum 4 ay önce ayrılmış 3 senelik sevgilisinden. 1bucuk aya yakındır biz Konuşuyoruz, tam bişey yok Flört etme gibi daha çok durumumuz. son 1 ayda eski sevgilisiyle 3 defa buluştu. Aramızda bişey olmaz ben artık onla bişey yaşayamam bitti diyor, sürekli beni Arıyor mesaj atıyor ama hafta sonu tek izin Gününde 3 hafta o kızla buluştu. Kendisi aramıyor kızı, kız onu arayıp Görüşmek istiyor bizimki de reddetmiyor çağıRınca gidiyor. sizce ne yapmaya Çalışıyor benle oyun mu oynuyor anlamıyorum. Hiç ayrıldıklarından eski ilişkilerinden bahsetmiyor arkadaş gibi takılıyorlarmış buluştuklarında. Bundan rahatsız oluyorum ama üstüne de gidemiyorum sizce ne yapmalıyım, bekleyip göreyim mi yoksa alakamı keseyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada çocuk ayrılmış kızdan, kız istememiş ayrılmayı hiç ama diyordu ki kız için "ben onu sevdim hiç aşık olmadım belki ama sevdim güvendim hala da benim için çok değerlidir ne zaman bana ihtiyacı olsa koşar giderim ama başka bişey olmaz artık bu ilişki beni çok yordu " diyordu. bir arkadasa da Demiş ki bizi tanıştıran kişi söylemişti bana, böyle kalbini göstermiş işte "burda bir yerde bir köşede hep kalacak, biliyorum Başkasını severim belki ama o kalbimde ufakta olsa kalacak" demiş.
Güncellemeler
+1 yıl
Yarın yine onla bulusacak galiba çünkü yarın benimle bir plan yapmadı, sormadı bir yere gidelim biseyler yapalım demedi bana. Noluyo anlamıyorum gerçekten çok üZgünüm :( eski sevgilisi karşısında hiç şansım yok mu sizce?
Eski Sevgiliyle görüşmeyi kabul eden erkek?