Asla beraber olamayacğım biriyle konuşmayı kestim. Ama hala takipleşiyoruz numaramda hala var onda. Ama iletişim yok. Hikayelerime anında bakıyor işte aktifse. Nedense sürekli aklımda çocuk takıntı mı yaptım ne? Kabullenemiyorum bizden olmayacağını çünkü aramız iyidi vb.. bunları düşününce üzülüyorum konuşmadığımız için. İçimden diyprum yazsam mı ama sonradan yazsam ne değişecek ki diyorum. Uzak mesafedeyiz.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Duyguların ile bir yere kadar hareket edersin ama mantığın ile daha iyi bir yaşama sahip olabilirsin aklını kullan kullanılan olma
Duygularım benim düşmanım cidden
Son 5 yıla kadar duygularım benim de düşmanımdı ama çok şükür artık duygu sahibi bir insan değilim.
Bana ne önerirsin ya? Keşke biraz gamsız umursamaz olsaydım aşk konularında ama
Bu iş öyle öneri ile olacak bir şey değil ki..
Bunu öğrenmenin tek yolu üzgünüm ama kazık yemen ihanete uğraman haksızlık görmen gerekir.
Düşün ki insan kamçılandıkça tecrübe sahibi olur.
İnsanların kötü davranışlarına falan maruz kal işyerinde sürekli. Bir Zaman sonra duygusallık gidiyor
Çok duyguslaım cidden işkence gibi gelmeye başladı bana bu
Keske bende mantigimla hareket edebilseydim… olmayacak biriyle konustum iki sene, simdi kendine yakin birini buldu
Ahh bee… nasıl atlattın peki
Hala atlatma surecindeyim…
Sende bendendin bende bir sene konuştum işte. Allaha havale ediyorum ya
Ama sen konusmayi kendin kesin. Biz bide ciddi dusunyoduk gitti aldatti terk etti
Ayy insnmıyorum senin durumun daha farklı ve ciddiymiş Allah yardımcın olsun canımm yaa
Sagol yaa
İletişiminiz var mıı ya da numaralalrınız
Engelledi heryerden
Arada sovmek icin mail atyom ordan cevap yazyo
Real olacaksın. Gerekirse bu konularda gaddar olup kendini düşüneceksin.
Evet işte yapamıyorum çevremdede kimse yok hoşlanacağım benden hoşlanan vb
Olmasına gerek yok sen kendine bak emin ol üşüşüyorlar sonra fazla ilgiden sıkılıyorsun.
Kendimi sevemiyorum sanırım hala onun ilgiisne muhtacım sanki
Bu dünyaya tek geldin tek gidicen, en bariz anne babana duymadığın ilgiyi başkasına nasıl duyarsın diye yargıla kendini
Gerçekten öyle anama babama bilr bu kadar şey değilim muhtaç ya da onları düşünmüyorum
Bu şekilde kendini yargılayarak gaddarlığının boyutunu görebilirsin. Ve aklında oluşturduğun muhtaçlık duygusunun aslında senin yönlendirebileceğin bir olgu olduğunu görürsün. Ben o bu şu değil önemli olan SENSİN. Güzellik yakışıklılık her an bozulmaya hazır görecelilikler önem arz eden insani düşünce yapısı
Kendimi çok yargılıyorum onun için bu kötü bişey mi
Hayatın her yönünü bir insana bağlayamazsın. Bu sadece kendini asimile etmek olur. Normal sen bu değilsin. Karşılık bulsan bile onsuz yaşayamam modun da olman bile yanlıştır.
Ya küçüklükten gelen bi bağlımlılık var ben babama da çok bağlıydım küçükken baya hemde. Şimdi nedense buna karşıda öyle hissediyorum. Babam bir kere bizi annemle teyzeme bırakmıştı ozmn aşırı korkmuştum terkedilmelten acaba babam beni terkettimi bir daha evimize dönemicekmiyiz vb korkularla büyüdüm
Büyüdün artık geliştin ve küçük gözle bakılmadığını öğrendin. Artık büyük gibi davranma zamanın... Aynaya bak kendine gel, niteliklerinin senliğinin farkına var derim. Yoksa böyle üzülmeye mahkum kalacaksın.
Evet ya bi türlü zihinsel olarak büyüyemiyorum hep bi nazlanma ilgi bekleme. Bir de beklediğim o kişide küçük daha 20 sinde bense 24
Sen kendi kabuğuna çekil ve nicelik nitelik olarak kendine bir teşhis koy bir gelişim kitapları okumanı tavsiye ederim. Bu halde birini sevsen veya biri seni sevse pek yararı olacak gibi değil
Yok aslında olur yaa gerçekte birinden etkilensem oda benden olur gibi
Masum bakış açısı bu dış dünya böyle değil
Nasıl ki? Hiç ciddi bi ilişki yapmadım
Annemde öyle diyo oğlum başı kapalı olsun namazında niyazında olsun o seni hiç üzmez hepsi aynı değil lakin düzgün yaşayan kaç tane var Allah aşkına
Çıkarlar, istekler, binbir türlü düşünceler ve hepsi olsun istemeler
Uzak mesafe her şey engel
etme
Bağımlılık
Sanırımmm. Nasıl yenerim?
Genel de bu durumlarda iradeli olabilmeli sebebi ise muhtemelen hayatınızda eksik olan bir şeyi o kişide yakalandığı için bağımlılık olur
Evet eksik olan ilgi yani sevilme
Bunu başkasında yakalamama endişe ve korkusu oysa onda olan herkeste var biraz keşfetmek gerekir
Evet sanki ondan başka bana kimse ilgili olmucak ve şey alışmışımda varlığına
Durumu özetledim zaten bunun adı bağımlılık kurtulmazsan esiri olursun
Üzüldüğüö noktaysa değmemesi.
kaderiniz elinizde
Nasil hissediyorsun