2-) İlişkim 4 senelik ve ben onu çok seviyorum
3-) Tiktoka bağımlı biri oldum. Sanki hesabımı silersem herşeyimi kaybedicekmişim hissi var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çok emek verdim, videolar çektim 70 Bin takipçim oldu. Sevgilimde ne Instagram, ne tiktok var. Artık odayla ilgilenmekten beni unuttun diyor. Kapatmayacaksan ayrılalım dedi. Ne yapmalıyım?
İlk önce ayrılalıma kadar geldiyse durum ciddi derecede ilerlemiştir bunun sebepleri sohbet ortasında tiktok uygulamasına girip kişiyi ilgi dışı ve sohbet dışı birakman olabilir bu kişiyi soğutur çünkü vaktini sana ayırmak ve seninle konuşmak seninle ilgilenmek için oradadır kişi beklediği ilgiyi görmüyorsa ilişki tek taraflı hale gelir bununda çok fazla olumsuz yanı vardır kişi ilgi ister çünkü sevdiği kişi sizsinizdir ve bu ilgiyi sizden sürekli olarak bekler. Ve cidden gününün çoğunu onun yerine tiktok da geçiriyorsan sorun sendedir kişi zaten seni anlar hadi 1 2 gün ilgi göstermedin fakat diğer günler gösterirsin düzenli devam eder fakat sen sürekli olarak kişiyi bu sohbetlesmeden mahrum bırakıyorsan o ilişkinin çok büyük darbe almasina neden olursun ya sanal ilişki biraz fazla zor insanlar real de ve sanalda farklı şekilde ilişkiye girerler sana tiktok da takılma demiyorum belli ki bu hobin ve zevk alıyorsun fakat artık su uygulamada gereğinden fazla vakit geçirip ilişkiyi zorlama 😌🙂 ikisini ayni andan idare edebilirsin sadece ehem... Neyse üzülme
Adam senin için endişelenmekten yorulmuş, herşeyi kendi içinde yaşamış. En sonunda sana teklifini sunmuş. 70 bin insanın her biri ayrı bir tehlike arz ediyor onun için. Belki de ileride güzel bir aile olacaktınız. Amoled ekranlarda, sanal etkileşimlerle gençliğini heba etmendense hesabını tek kalemde silip 4 yıllık ilişkine daha fazla değer katmanı öneriyorum. Aksi takdirde yaş aldığın zaman ne tiktok'taki sanal takipçilerden ne de kazandığın paradan hayır görüyorsun. İyi niyetli, güzel kalpli insan bulmak zor. Diğer yayıncılık zımbırtılarından daha değerli bi konu. Uygulamayı bırakınca ufkun açılacak hem. Dış dünyan değilde, iç dünyan büyüyecek. Hayat arkadaşın olacak belki de, bu ömürlük bi tercih.
Gerçekten de senin için zor bir seçim. Bir yanda büyük emeğin bir yandan da çok sevdiğin adam..
Şöyle ki neden istediği önemli. Bana vakit ayırmayorsun demiş galiba. Öyleyse tiktok a biraz daha az girip onunla ilgilen ve bunu ona da belirt böylece tiktokunu kapatmana gerek de kalmaz.
Ama bana kalırsa tiktok gibi mecralar eğer para kazanmıyorsan sadece eğlence için giriyorsan tiktok ve benzeri uygulamalardan tamamen uzak durmak insanın kişisel sağlığı için de ruh sağlığı için de en doğrusudur. Tiktoksuz bir hayata başlayıp o hayata alıştığında farkı göreceksin, tiktok un aslında senin ruh sağlığına ne kadar olumsuz geldiğini anlayacaksın. Sevgilin bu konuda doğru yoldaymış bu arada.
Hani demişsin ya sanki hesabımı silersem her şeyimi kaybedecekmişim gibi geliyor diye. İşte senin sorun un bu cümlede saklı. Tiktok senin her şeyin haline gelmiş. Oysaki insanın hayatı sanal alemden ibaret olmamalı.
Bu, sizin için önemli bir sosyal medya platformu olabilir ve kendinizi ifade etmenin bir yolu olabilir. Erkek arkadaşınızın neden böyle bir talepte bulunduğunu anlamaya çalışın. Belki de TikTok’ta yaptığınız videoları beğenmiyor ya da sizinle daha fazla vakit geçirmek istiyor. Bu konuda onunla dürüstçe ve saygılı bir şekilde konuşun. İlişkinizde bir denge bulmaya çalışın. TikTok hesabınızı kapatmak zorunda değilsiniz, ama erkek arkadaşınızın duygularını da önemseyin. Belki de TikTok kullanımınızı azaltabilir ya da onunla birlikte videolar çekebilirsiniz. Bu, ilişkinizi güçlendirmenin ve eğlenmenin bir yolu olabilir.
Cevap
101Cevap
Seni olduğu gibi sevmeli.. eğer istemiyorsa da o zaman ayrılsın bırak yol ver gitsin
Ben olsam derhal kapatırdım tik tok hesabımı. En sevmediğim şey sevgilimi/eşimi huzursuz etmek şu hayatta. Sevgilime/eşime değer der tik toka tekmeyi basardım..🍀🖤🗝️
Ama bağımlı oldum abla napicam. Hergün tiktoktayim müsait oldukça. Kapatirsam boşluğa dusucem
Sevdiğin adam yokken boşluğa düşmeyeceğine eminsen tik toku tercih edebilirsin rahatlıkla..🍀🖤🗝️
@Boğaalfa erkek arkadaşım (sevgilim)
Ay herkes delirmiş😂
Tiktok kullanımını desteklemiyorum evet saçma kapatman senin için iyi olabilir.. ama sevgilinin böyle bişeyi söylemesi çok aşırı mantıksız ve rahatsız edici. Onun için kapatmanı asla tavsiye etmiyorum. Gitmek o kadar kolaysa çekip gidebilir zorla tutamazsın
Çok doğru söyledin 😂
@Barış_LonelyForever teşekkür ederiim bir bizim aklımız başında kalmış jsmdms
Çok haklısın sdjsdj insanlar saçmalıyor
Valla o platformu kullananla baştan işim olmazdı zaten benim. Ama sizin mevzunuzda kim olursa olsun biri dedi diye kapatmak da ne demek bu senin kendi kararın olmalı.. ayrıca bağımlılık yapmış diyorsun demek ki bu sana zarar veriyor senin zamanının çoğunu çalıyor. Ama emekte vermişsin.. o zman oturun konuşun karar verin ve platforma daha az sıklıkta girmeye calis ve erkek arkadaşına da biraz daha fazla zaman ayır.
Bu senin için önemli bir karar aslında. Tiktok hesabından devam edip bu şekilde gelir kazanabilirsin. Ama bu sefer muhtemelen sadece sevgilisiz kalmayacaksın. Tüm sosyal hayatını yavaş yavaş bitireceksin büyük ihtimalle. Zor bir karar uzunca düşünüp gerçekten içinden ne geçiyorsa kendin için onu tercih etmeni tavsiye ederim. Aksi takdirde son derece pişman olacaksın
Ben silmistim bi indiriyim dedim bugun. O kadar leş bir ortamki. Her turden bilgi var dogrumu yanlismi. İnsan kafayi yer. Sevgilin senin iyiligini istiyor. Silmelisin onun sozunu dinle. Gercekten sil. Ben sildim zamanla bagimliligim ortadan kalkti.
Abi tiktok nedir harbiden
Tiktok kullanan biriyle ilişki kurmak istemezdim Ben oradaki insanların kültür seviyelerinin düşük olduguna inanıyorum
Youtube kanalını anlarım
Bir amacın için Video çekersin paylaşırsın ama Tiktok kullananların çoğu amacından farklı kullanıyor
Dayı bence ayrılarak ikiniz içinde en mantıklısı olur. Bağımlısı olmuşsun çünkü belli ne o sana istediğin sevgiyi bu şekilde verebilir ne de sen ona. Herkes bence sahip olduğu şey ile mutlu olmaya devam etsin
Bu tiktok tamamen para tuzağı onun için ya parayı tercih edersin ki bu para bence helal kazanılan bir para değil ya da sevgilini karar senin ama şunu bilmelisin ki tiktok çok kötü bir uygulama ve hiç masum değil burası o uygulamanın yanında kat be kat masum kalır.
Tiktok çeken sevgilim hiç olmadı. Bir tanesini vardı sonradan öğrendim çok sinirlendim. Kapatacaksan konuşalım yoksa tiktokunla başarılar dedim. Lakin sen emin olmadan yapma. Karşındakine gerçekten güveniyorsan ve gerçekten evlilik düşünüyorsan, karşındaki kişide seninle ciddiyse o zaman kapatırsın. Genel de ilişkiler uzun sürmüyor sonra elindekinden de oluyorsun. Dondurarak devam et şimdilik.
Bence burada asil soru senin icin ney daha onemli demissin ya herseyim tiktok oldu diye sen orada kendini bulabiliyor olabilirsin yani demek istediğim onceligin hangisi ona gore düşünüp karar vermelisin
Bunu deneyeceğim ve biraz zaman vermesini iste. orada da bir duygusal bağ ve bağımlılık oluşmuş. Bu yüzden her geçen gün süreyi daha azaltarak bu süreci zamana yay. 4 yıl uzun bi süre. Evlenin gari.
Aylık 7.8 bin için o kadar insanın göz önünde bulunmaya gerek yok bence pis zihniyetli birsuru insan var.
Gir bi işe çalış asgari ücret zaten neredeyse 2 katı, ya da birikmişin varsa e ticarete gir, oda olmadı borsada degerlendir.
Yani istersen bir şekilde paranı kazanırsın.
Bende şahsen hiç kullanmadım saçma sapan platformları sadece whatsaap var olmayincada yaşanıyor bu kadar korkmayın. 😂
Migros da çalışıyorum kasiyerlik yapıyorum kim diyor ki tiktok dışında herhangi bir işle ilgilenmiyorum
O zaman yine ekstra nitelikli işler yapabilirsin.
Bu kadar kötü akli fikri başka yerlerde insan doluyken etrafta erkek arkadaşının tutumu yadsınamaz.
Umursamasa adam bu seferde sevmiyor beni kıskanmıyor dersiniz.
Hayatta kararda senin hayatının her detayını bilemeyiz yazdıklarına göre yorum yapıyoruz bizde boş ver sen bildiğin gibi yap gitsin.
İnsanların bakmasından kıskanıyor olabilir 70 bin az değil ama seni bi hesap için bırakabiliyorsa artık senden kolayca vazgecebilecek kadar sevgisi bitmeye yaklaşıyordur, yani ilerde senle evlenmeyecektir
TikTok sevmedigim bir platform. Yalan yok ama o kadar emek vermişsin ve sen istiyorsun. Kapatmak saçma olur bu durumda. Senin isteklerine saygisizlik yapıyor demek ki ayrıl gitsin.
Öyle ayrıl demekle olmuyor işte çok seviyorum ve 4 senedir birlikteyiz 2019 yılından bu yana
E saygi duymasını bilsin o zaman?
madem 4 yıldır var saygi da duyacak
Canım ben 2 aydır kullanıyorum 2 ayda yükseldim böyle videolar attım başta yemek yerken 4-5 milyon izlenme aldı takipçi öyle geldi zaten 2 aydır da kapat diyip duruyor ama canlı yayın açınca ya da video atınca insanlar yorum yapıyor işte taş gibisin, keşke karım olsan bilmem ne vs oda kıskanıyor haliyle
O zaman biraz tatlı bence yani haklı biraz da kıskanıyor. Henüz 2 aylık ise kapatabilirsin kendini düşün mesela sürekli kadınlar ona taş gibi erkek dese hoşlanmazsın bence.. O zaman kapat gitsin sevgilini seviyorsun belli ki.
Kapatim knka 😭 napim mecbur
Kapat be kankam nolcak önemli olan sizsiniz mutlu olun hep 💖
4 senelik ilişki ama sadece ilişki evlenecek mi seninle hayır neyini tehdit ediyor o zaman giderse gitsin evlilik olmadıktan sonra adam insanlık taslayamaz
Erkek arkadaşın haklı bence bende istemezdim. Eğer onu gerçekten seviyorsan ve bizden bir şey olur diyorsan kapat ama şu an ki ilişkin ciddi değilse ayrılmalısın.
Bence kapatmamalisin orta yolu bul... 70k takipcide az degil... Para kazaniyorsan sakin kapatiyim deme 👍🤭
Pek kazanıyorum da bağımlı oldum yani hep tiktoka giriyorum
Kapatmalısın çünkü çok iğrenç bir platform orası. Erkek arkadaşın doğru söylüyor, böyle aklını çalıştıran gençleri her zaman çok severim, ya da istersen sen iyisimi kapatma terk etsin seni. Çünkü yazık edeceksin öyle gül gibi delikanlıya. 🤛
Yakında Türkiye'de yasaklanabilir tiktok, yani senin için zor ama bence tiktok hesabını birine parayla sat, bir ilişki kolay bitmemeli.
4 sene çok uzun bir süre ve seviyorum diyorsun bir sosyal medya hesabı için değer mi bunu mukayese et kendi içinde sonra karar ver.
Tiktok önyargısı toplumun belli bir kesiminde var. Eğer o senin için çok fedakarlık yaptıysa sende onun için böyle bir fedakarlık yap
Böyle insanlar dan nefret ediyorum seni sevecekse her koşulunla sevmeli madem tik tok sevmiyor tık tok kullanmayan bir kız bulsaydı
Beraber video çekin ona da bu hastalığı bulaştır
Kapatma bence 70k takipçi sonucta birde para kazanıyorsundur yayından
Aylık 7-8 bin kazaniyorum fakat ilişkim 4 senelik ve ilk defa ciddi ciddi ayrılmak istediğini söyledi. Kendisinde ne tiktok ne Instagram hiç bir şey yok WhatsApp harici. Sevgilimi çok seviyorum ya
Ayrıl Gitsin,, bugün tiktoku kapatan yarın sizi eve kapatır.
Oradan para kazanıyorsun kural içinde kalıyorsan devam et peki ayda kaç lira kazanıyorsun
Sende çeneni kapatmayacaksan ben ayrılırım de
Para kazanıyorsan devam et ama ilişkini ihmal etme. Videonu çek kapat.
Ayrıl bence neden kendini kısıtlayan olasın
Özelini her türlü paylaşmaya karşıyım. Sevgilin haklı. bencede kapatmalın.
Sevgilim de bana tiktik hesabı açıp kı çı mı sallayarak yayın açıp para kazanıcam dedi. Ben de yaparsan senden ayrılırım dedim. Sen ce kim haklı
direk ayrıl. senin emeğine saygısı yoksa sanada saygısı olmaz
Sonuna kadar haklı bence
Emeklerim peki
O kadar video yükledim ama
Aslında senin için değerli olan nedir ona göre karar vermelisin
Sen tiktoku daha çok seviyorsun eğer onu sevseydin kararsız kalmazdın
Yarın bir gün seni terk etmeyeceğinin garantisi var mı? eşin olsa kapat derim ama sevgili için ben kapatmazdım.
Niye eş bırakıp gitmiyor mu 😂 ayrılmıyor mu
Ya sabir
aynı şey mi maaal.
Yayından para kazandığını söyle kendi geleceginize faydası oluyor yani. Ama kendini çok kaptıriyorsan adamda bir yerde haklı ilgi bekliyor çünkü. Tiktoku azaltabilirsin.
Tiktok'u normalde sevmem ama emek vermişsin bir insan içinde işini bırakma bence
Tiktok kullanımına karşı olabilir o kadar gereksiz insan varki ve ahlaksız bi platform lakin bunu ayrılığa bağlaması yanlış bi davranış.
GÜVENMİYORMU SANA KAPATSAN BİLE GİZLİ YİNE KULLANIRSIN böyle olmaz tiktoka değil sana güvenmeli
Zor bi karar ama hesabını silme bu devirde para kazanmak çok zor. İlerde daha fazla kazanacaksın. Soyunmuyorum demişsin öyleyse bişey dememesi lazım.
Benimde eşim kapatmam için zorluyor ama ben tiktoku düzgün kullanan bir bireyim yayın açıyorum sohbet ediyorum bence düzgün kullanırsan gayet güzel ortam hayatına saygısı olmayan sana güvenmeeyn biriyle sakın hayatını birleştirme
@Soran bende de 28K takipçi var gerçekten bağımlılık ve emek isteyen bir durum
Bir söz vardır bilir misin;
asla iki bağımlılık birlikte yürümez.
İşte bu yüzden ya o ya da tik tok...
Haklı tiktoku olan bir kızla asla sevgili olmak istemem aynı şekilde tiktok izleyen veya çeken kız veya erkek arkadaşta istemem
Tiktok cidden tam bir tiksinçlik yuvası. Ben de istemem aslaaa.
Haklı bence kimsenin kullanmaması lazım sağlık ve beyin gelişimi açısından
İnternet asililgindan kurtulman lazım. Ona da vakit ayır zamanla düzelir umarım
Ayrılcan belli ki sevseydın seçenek olarak görmezdin zateen
Tiktok gibi boş uygulamayı kullanmaya gerek var mı ki
eğer izleniyorsan sakın kapatma ve ayrılacaksa da ayrılsın
Ayrıl diyenler demesi ne kadar kolay ya. 3 senelik emekten bahsediliyor.
Ayrılmalısın. Kendini kaf dağında görenlerden biri daha.
İçeriklerini değiştirmeyi düşündün mü?
Ticari bir şekilde kullandığını vb biliyormu
Tanımadığım halde, Erkek arkadaşına SAYGIM ARTTI.👏🔥
Çok haklı adam kapatmalısın empati yap sen aynı durumda olsan ne yapardın
Abla adam haklı demek rahatsız oluyor iyicene gayet rahatsız olunacak bir durum bence de...
Ablacım rica ediyorum da biraz kendini erkek arkadaşının yerine koyup öyle olaylara baksan mi diyorum. ? Hem milletin düşüncelerine de pek gerek kalmaz adam seni kıskanıyor bildiğin sosyal alemde de normal çevrede de her türlü insan var adam demek kıskanıyor yani milletin yazdıklarından konuşmalarından rahatsız oluyordur aynı durumda o olsaydı sen nasıl dusunurdun? Ve hani bak benim fikrim olarak sana şunu demek istiyorum beni yanlış anlama illa yap demiyorum ama eğer gerçekten bu çocuk seni seviyorsa bence değer hesabını kapatmaya Allah herkesin gönlüne göre versin ama sende öyle bir şekil de soruyu sordun ki sanki çocuk senin aylık gelirinden rahatsızlık duyuyor da bundan dolayı senin hesabını kapatmani düşünüyor yani yine de sen bilirsin senin kararın kardeşim Vebal almak istemiyorum şöyle böyle yap demem ama şahsen ben olsam gerçekten karşımdaki insanın beni gerçek anlamda sevdiğini bilsem ve benim için fedakarlıklar eğer yaparsa yani bende onun için fedakarlık yaparim hak ettiği için... İyi günler
Ayrıl şimdi öyle diyen evlendiğin zaman seni köle eder
Bı gelecek düşünüyorsan kapat tabi ki iş sana kalmış
Tiktok kullanan biriyle sevgili olarak yanlış yapmış zaten. Ayrılmalı senden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?