Yani alakası yok demeyin her iliskimde bu oldu. Umursamadiklarim peşimden kostu değer verdiklerim sıkılıp gitti.
O zaman sevmediğimiz biri ile olursak mi mutlu oluruz bu mantıkla şaka gibi
Yani alakası yok demeyin her iliskimde bu oldu. Umursamadiklarim peşimden kostu değer verdiklerim sıkılıp gitti.
O zaman sevmediğimiz biri ile olursak mi mutlu oluruz bu mantıkla şaka gibi
Şimdi kadınlar duyduklarini erkekler de gördüklerini yorumlar gamsız insanların çenesi güçlüdür kadını ne kadar güldürürsen kadın kendini o kadar mutlu hisseder oda haliyle o insanın peşine gitmesine olanak sağlar tabi bu herkes için geçerli değil
Örnek verirsem bir iliskimde karşı taraf ayrılmaya yönelik hamle yaptı ben de sen bilirsin dedim hiç umursamadan sonra ayrıldı hemen yazdı geri. Fakat diğer iliskimde ayrılmak isteyen kişiye sorular sordum neden ne oldu gibi yani birlikte çözebiliriz aradım sordum. Ama bitirdi falan yani pesinden kosmadiklarim geri geldi kostuklarim mucadele ettiklerim gitti bu olay garip geliyor.
Cevap
0Cevap
Maalesef ki biz kızlar da bu durumu yaşıyoruz ve katılıyorum sana.🙁
Bence erkek yakışıklı olduğu vakit kızlar yani onu umursamayan kişiye koşar ama umursayan kişi belki de yakışıklı olmadığı hâlde kızlar onu umursamaz yani bırakır. Yani bu benim düşüncem ama hemcinslerimin özelliğini söylüyorum sana çünkü inan çevrede her olayda denk geldim bu soruna. Sana arkadaş tavsiyesi:seni umursamayanı hadi ordan et. Biz Zazacada Geymımmm diğillll diyoruz, sende öyle de salla.😁
Kızlarda erkekler için aynı şeyi düşünüyor 😌
Rüyada değilsek evet
Öyle olan kisilerin cabuk psikologa randevu alması gerek
Ruh saglıkları normal degil
He
O yuzden dogru kisiyi bekle
İnsallah
Biri kaçarsa biri kovalar galiba kural bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?