• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kızlar, kendileri ile ilgilenmeyen erkekleri neden kovalar?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
819
Yapay Zekaya Sor
İlgisiz tavırlar sergileyen karşı cins daha fazla mı ilgi çeker?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
27 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Şimdi ilk önce şöyleki kaçan kovalanır diye bir kural var bunu söyleyip aslında hemen kaçabilirdim bu sorudan cevapladım diye ama biraz açıklama yapmak istiyorum çünkü her neyse😂😂😂😂

Neden kendimize ilgi göstermeyen erkekleri kovalıyoruz bir kere kovalamak demeyelim çünkü kovalamak rahatsız etmektir ama ben karşı tarafı rahatsız ettiğimi düşünmüyorum asla yani böyle bir şey yapsam bile karşı tarafı rahatsız etmem asla başka bir insana rahatsızlık vermem hangi konuda olursa olsun ilk önce bunu söylicem.

İkincisi o kadar insan varken neden o diye soracak olursan demekki onu farklı kılan bir şey var demekki o diğer insanlardan diğer erkeklerden farklı onun içinde farklı bir şey var demekki benim gerçekten içimdeki o kötü tetikleyebiliyor beni hayata bağlayabiliyor bir şekilde yani benim içimde bir yerleri dokunabiliyor.

Şöyle de bir şey var biz insanız ya fıtratımızda zorluk çekmeyi aslında seviyoruz kolay olan neyin tadı var ki zorun verdiği o hazz o zevk şevk dururken.

Ve herkesin belli kriterleri olur ama dış görünüş değil mesela insanlık anlamında saygı olur sevgi olur sakinlik olur dinginlik olur anlatabiliyorumdur umarım yani bu bir suç değil bu kötü bir şey değil peşinden koşmak demek yanlış olur ama bu benim için de geçerli beni isteyeni ben istemedim çünkü sevmedim bilmiyorum.

Benimle ilgilenmeyen bir erkeği kovalıyorsam mutlaka onu da farklı bir şey vardır ve ben korkuyorum durdum onu da gördüğümü bir başkası da görecek diyeEğer gerçekten değer veriyor sen benim için diğerlerinden farklıysa herkesi bir kenara iterim farklıdır yani anlatabiliyor muyum değer veriyorumdur çünkü bana hitap ediyor dur farklıdır ve farklılıkları her zaman çekicidir.😉

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Kızlar, kendileri ile ilgilenmeyen erkekleri neden kovalar sorusunun cevabı kızların kendisinde gizli ama ben bu gizli sırları açığa çıkaratacağım. Kızların akıl dünyaları ve gönül rüyaları arasında bir geçiş var. Bu bir köprü ya da gönül kara yolu. Bu yoldan her erkek kolayca geçmek ister. Bu yolların güvenli olduğu kanısına varılır. Doğru rota aslında budur. Pusula en kestirme yolu gösterir. Güvenilir bir yolu seçen birçok erkek kızın gönül merkezine gittiğini sanır ama bazı erkekler kadınlara giden yolu ya da onların çizdiği krokiyi görmezden gelerek, beğenmeyerek, ya da yolu saçma bularak köprüden geçmek, kızın gönül karayolunu takip etmek yerine kendi yollarını kendileri çizmeye başlar. Bu da sürekli olarak kadının yolundan giden erkekleri değil de farklı bir yol çizen ve bu yolda ilerleyen erkeğin cesareti, aklı, zekası, eğlenceli yanları, egzotik düşüncelerine olan yaklaşımı etkiler ve kendi yolundan gelenlere değil de başka bir konum atan erkeğin macera dolu yolculuğuna bilet alarak kendi yolundan sapıp meraklı hislerle farklı olan erkeğin peşinden koşar adım koşmasını sağlar.

Burada bütün mesele kadının ya da erkeğin çizdiği yollar değil, farklılığa olan insanın bakış açısı ve merakıdır. Hep aynı elbiseyi giyemeyiz değil mi? Aynı kafeye otuz yıl boyunca gidemeyiz? Hep daha otantik, daha etkileyici seçenekler vardır. Farklı seçenekler. İşte bu yüzden aşk var. Aşk herkeste farklı işler. Kadında aslında bunun peşinde olmak ister. Bunu ona verecek, sunacak o farklı erkeği arar. Çağımızda insanlar birbirine bu kadar çok benziyor iken farklılığın peşinden koşan kadınlara da hak vermek lazım.

Velhasıl kelam ilgiye bilgi eklediğin zaman o ilişkinin tadı başkalaşır. Bileşenleri kusursuz olur. Kusurlu ilgisizlik kusursuz ilgiyi kendine hayran bırakır...😊

7
    4 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Wow

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

😊😊

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Beni seçen ellerin hiç buruşmasın 🤣

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Haha amin

Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl

Bunun çok basit bir cevabı var. Zor olan, insandaki başarma güdüsünü harekete geçirir. Her şey gibi ilişkideki ilginin de kendine göre bir dengesi vardır. İlgi ne karşı tarafı uzaklaştıracak kadar az; ne de onu sıkacak ve bunaltacak kadar fazla olmalıdır. Bu iş, istikrar gerektirir. Ayrıca ilgisiz görünen, her zaman daha çok dikkat çeker.

5
    1 Yorumla
    • mehmetMKA
      mehmetMKA
      +1 yıl

Haklısın zor olan şeyler başarma hırsını ortaya çıkarıyor.

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Ben genel olarak Erkek kovalamam, kaldı ki ilgisiz birinin peşine hiç düşmem, düşen kızları da anlamam.

6
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Teşekkür ederim tatlım ☺️🌸

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Rica ederim ♡

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

50

Cevap

76

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı.

Bunu bende bilmiyorum biri beni aydınlatsın 😅

1
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.

Selam gadası 🙃
    Bence bu tamamen çocukluk döneminde yaşanan travmalar sonucu oluşan bir durumdur gadası. Çünkü insan her zaman eksik yönlerini dolduran şeylerin peşinde olurlar. Bu tamamen bilimsel gerçeklere dayanan bir durumdur. Hani derler ya kaçan kovalanır. İşte bundan sebeptir. İnsan kendisinin boşluğunu dolduran birinin peşinde olmak ister.

1
    0 Yorumla
  • marjinalgirl2367
    marjinalgirl2367 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

İkili ilişkilerde saygıya ve değere önem veririm. Benim ilgilendiğim, değer verdiğim karşı cinsin bana aynı değerde yaklaşmaması beni ondan uzaklaştırır. Kimsenin peşinde koşmam.
    Bu tür davranışlar sergileyen insanlarda şunu görüyorum. Hayatlarında sevgiyi hep bu şekilde almışlar insanlar onlara değer vermemiş onlarda kendilerine. Kendisine saygısı olan insan zaten başka bir insanın peşinde koşma gereği duymaz. Genel olarak saygılı olan bir insan da hiç kimseyi kendi peşinde koşturmaz. Karşısındakinin sevgiye olan açlığını kullanmaz.

4
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Yüzyıllardır çözülmeyen şey.
    Özellikle de Türkiye de çok moda oldu bu durum. Nerde serseri ve sosyopat biri var kızlar gider onlara "aşığım" diye kendini yerden yere vurur.
    Sonra dayak yer, yine sever.
    Aldatılır, yine sever.
    Onu ciddi anlamda seven değer veren biri olunca da itici görüyor.
    Bunu çokça yaşıyorum ve görüyorum. Burada bile yüzlerce örneği var.

Sonra niye kadına şiddet var.
    Niye kadınlar katlediliyor.
    Küçük yaştan itibaren serseri tiplere aşık olan kızlarımız olduğu sürece Bu şiddet ve ölümler bitmez.

3
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı.

O kimin ilgisiz olduğuna göre değişir.

Mesela ortalama maaşlı çalışan, çok popüler olmayan ortalama bir erkek istediği kadar ilgisi olsun, aşırı yakışıklı değilse ilgisiz olduğu için hiç bir kadının ilgisini çekmez.

Ama popüler, ortamlarda sözü geçen, maddi olarak güçlü ve yükses statüde bir erkek evine girip kapısını kitlese bile mutlaka pencereden yatak odasına girmeye kalkışacak kadınlar olur çevresinde.

Mesela Okan Bayulgen ünlü biri olmasaydı ve ilgisiz ve ukala davransaydı kadınlar peşine düşer miydi? :)))

1
    0 Yorumla
  • BehruzuFurkan
    BehruzuFurkan Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Kadınların temeli önce ilgi sonra da seçtiği kişiden sevgidir. Bu noktada bizim kadınların yaşadığı ikiye ayrılıyor:
    İlki zaten sokağa çıksa veya sosyal medyaya girse sürekli ilgi var. Hemcinslerimin çoğunluğu düşkün konumunda bu yüzden koşulsuz, şartsız ilgi dağıtıyor. E bu kadar ilgi içerisinde biri ilgilenmeyince farklı olarak görülüyor.
    İkincisi sevdiği erkekten ilgi görmezse sevmek. burada da dedim ya temel madde "ilgi" diye, üstüne bir de beklenti işin içine giriyor hoop adama bağımlı hale geliyor.

2
    0 Yorumla
  • Desert_Lotus
    Desert_Lotus Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.

Bu aslında bir doğa olayı gibi bir şey. Kadınlar açık kutudur erkekler de gizemlidir. Kadın duygularını belli eder ve aynı zamanda çok düşünür. Bir erkek bunu kendi lehine çevirebilmesi için hem kadının aklında yer etmeli, hemde kendini uzun süre düşündürmeli. Bunun içinde ilgisizlik ister istemez kadında onu düşünmeye yol açan bir durum oluşturuyor. Kadın sadece onu düşündüğü için onu istiyor. Zamanında bizde yaptık yani her kızın belli sınırları vardır ona göre uyumu tutturmak lazım. Bu bir profesyonelliktir.

2
    0 Yorumla
  • azbuka
    azbuka Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Haz ilkesi devreye giriyor çünkü (cinsel haz değil)

Kuranın bir ayetinde insanın yaradılışı için BEN YER YÜZÜNDE BİR HALİFE YARATICAM diyor. Bu ayeti incelediğimizde insanın yer yüzünde halifelik sıfatını icra edebilmesi için bazı dürtüler ile donatılması gerekiyor bunlardan bazıları haz dürtüsü elde etme güdüsü vs gibi şeylerdir. Bir insanın diğer insanlardan alacağı çok şey vardır ve insan kendisine yanasmayan ile karşı karşıya kaldığında halifelik vasfından dolayı ona verilmiş dürtüler güdüler devreye giriyor istese de istemese de zihni duyguları o yöne kayıyor. Bilgim dahilince yorumum budur

0
    0 Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Sadece kızlar için geçerli değil ki bu.
    Erkekler içinde aynı şey geçerli.
    Kaçan kovalanır hesabı.
    Birde zor olanı elde etme isteği sanırım.
    Ben bile çok ilgiyi sevmem ama ilgi göstermeyeninde ilgisine sahip olmak isterim.
    Çocukluğumdan biri bu böyle.
    Sebebini tuhaf bir şekilde adlandıramadığım saçma sapan bir durum.
    Belki de çocukluğumda yaşadığım bir şey bunu tetikliyor bilemiyorum...

3
    0 Yorumla
  • Kendinemeftun
    Kendinemeftun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır, kendi adıma konuşayım ilgiyi seven, ilgisiz kalamayan biriyim. Benimle ilgilenmeyen adamın peşinden koşmam, ilgi isterim belki yoğundur söylerim beni unutuyorsun diye ama baktım sürekli devam ediyor, anlarım ki ya içinden gelmiyor, ya da beni istemiyor. Bunu da ondan uzaklaşarak öğrenirim. Belki de soğumama sebep olur. Ama öyle bir şey ilgimi çekmez.

2
    0 Yorumla
  • ta00ta
    ta00ta Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

İnsan ulaşılmaz gördüğünün peşinden gider. Bu durumun farkında olan erkekler bilerek bile bu taktiği uygulayabiliyor. Kızlarda muhtemelen şey düşüncesi oluşuyor “Bu beni nasıl beğenmeyecek/reddedecek” ve biraz hırs yüzünden hiç düşmemeleri gereken bir yola düşüyorlar.
    Fazla “gevşeklik” de hoş bir şey değildir ama bu ilgisizliği kovalayıp kendini tatmin etmeye çalışmanın da lüzumu yok.

3
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Şimdiki zamanda kimse kimsenin peşinde durduk yere koşmaz.
    Eğer sevmiyorsa başka birini bulur kız cok dert değil bu.
    Eğer sevmediği halde peşinden koşturuyorsa biraz saf ve takıntı haline getirdi icin o kişiyi peşinden koşturur demektir.
    Bu zamanda zor ama kimse kimsenin nazını zor çeker.

1
    0 Yorumla
  • Teόmάń
    Teόmάń Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Özgüvenleri kırılır ve kırılan özgüvenlerini geri kazanmak için yüz vermeyen ilgisiz erkeğin peşinden koşup onu elde etmek için uğraşırlar, eğer elde edebilirlerse özgüvenlerini geri kazanırlar ve bir daha da o kişiyle işleri olmaz bu sefer kendileri bırakır.

2
    0 Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Yani sevgili olmuş ayrılmış ise unutamadığı aşık olduğu için vazgeçmek istemiyordur. Fakat eninde sonunda vazgeçilir. Bir erkeğin ilgisi yokken peşinde koşan da ne biliyim ya erkek kıtlığı yok sonuçta o olmaz ise illaki ona değer veren bir adam çıkar. Takıntılı olabilir bu çok tehlikeli bir durum, tedavi şart...
    İlgilenmeyen istemeyen bir erkeğin peşinde koşanin aklı yoook...

1
    0 Yorumla
  • SERT_MATKAP
    SERT_MATKAP Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır öyle bir genelleme yok. O zaman herkes kuğul takılır ve dünyada yalnız erkek kalmazdı. Kızlar, genellikle evli erkekleri kovalar, bekar erkekler tarafından da kovalanır. Evli erkeklerin sorumluluk sahibi olup hayatı ciddiye alması kızları cezbeder. Ayrıyeten evli olduğu kadını da çok güzel buluyor ama aynı zamanda antipatik görüyorsa erkeği o kadının elinden almak istiyorum. Sonuçta kadın, kadının düşmanı olarak yaratılmıştır.

0
    3 Yorumla
    • SERT_MATKAP
      SERT_MATKAP
      +1 yıl

@pilly_bhebek Ayrıyeten evli olduğu kadını da çok güzel buluyor ama aynı zamanda antipatik görüyorsa erkeği o kadının elinden almak isteyebilir. Sonuçta kadın, kadının düşmanı olarak yaratılmıştır.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Kadın kadının düşmanı olarak yaratılmış , söylemine katılmıyorum. Birbirini çok güzel destekleyen kadınlarda var

Yorumla
    • SERT_MATKAP
      SERT_MATKAP
      +1 yıl

@pilly_bhebek İstisnalar kaideyi kuvvetlendirir. Ececim hayatta her şeyin bir istisnası vardır ama bunlar kaide gibi görülemez. Dayanışma sadece şiddete ve haksızlığa uğramış ve ekonomik hürriyeti olmayan kadınlar arasında vardır.
      Düşmanlıktan ziyade daha çok rekabet vardır kadınlar arasında. Mesela baba-oğul arasında veya kayınpeder-damat arasında kırgınlık/kızgınlık olabilir ama kıskançlık ve rekabet olmaz. Lakin anne-kız birbirine rakiptir, gelin kaynana birbirine rakiptir. Hakeza kız kardeşler arasında, eltiler arasında, gelin-görümceler arasında yüzde 99 sıklıkla rekabet olur.
      Kızların giyinmesi bile erkeklerin gözünü kamaştırmak için değil esasında. Birbirinize nispet yapmayı amaçlıyorsunuz esasında.

Yorumla
  • Selamşişkolar
    Selamşişkolar Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Aşırı ilgi sıkıyor evet ancak benimle ilgilenmeyen birini kovalayacak kadar da canım değilim.

3
    6 Yorumla
    • Selamşişkolar
      Selamşişkolar
      +1 yıl

canım ne yaa 😂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Site hakaret ve küfür içeriklerini canım yapıyor
      Bu yüzden , Artık bana canım diyenler küfür ediyormuş gibi geliyor😂

Yorumla
    • Selamşişkolar
      Selamşişkolar
      +1 yıl

Onu kendime demiştim haadi neyse 😏

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Hayır sana demedim reel hayatımı kastettim 😊

Yorumla
    • Selamşişkolar
      Selamşişkolar
      +1 yıl

Biliyorum bebek 🌺

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

🌺😌

Yorumla
  • yoldangeçiyordum
    yoldangeçiyordum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

kadın erkek ilişkilerinde kadın seksin, erkek ise ilginin ve ilişkinin bekçisidir. kadınlar karşısındaki erkekle seksin yaşanıp yaşanmayacağına karar verirken erkekler de ilgi ve ilişkinin sağlanıp sağlanamayacağına karar verir. kadınlar seks vermeden ilişki isterken erkekler ilişki vermeden seks ister. bu halat çekmeli aşk oyununu kazanan kadınsa erkek (!) nolur artık seks yapalım diye peşinde dolanırken kazanan erkekse kadın, her seksten sonra biz simdi neyiz sorusunu sorar yanyana değilken de sürekli arar mesaj atar ilgiyi almaya çalışır.

0
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Aslında bu kadın veya erkek olmakla alakalı değil. Eziklik ve hırs bu durumu ortaya koyar. Neden kabul etmiyor, neden beni umursamıyor, beni farketmeli düşüncesinin sonucu daha daha fazla değerden düşerler ve ezikleşirler.

1
    0 Yorumla
  • SarıSakallıKumral
    SarıSakallıKumral Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

İki cilveye gelen erkeklere artık tahammül edemiyorlar nerede ulaşılmazlık var onu istiyorlar hırslanıyorlar o onlara daha tatlı geliyor önsemeyen erkeklete kendilerini kanıtlamak daha hoşlarına gidiyor galiba

1
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

O erkek ilgilenmeye başlayınca sihri kaybolur
    O yüzden sayın abazalar böyle bir hata yapmayin😂😂😂
    Bunlar elini parçalar
    Yırtık adamlar da... parçalar 😂😂

2
    0 Yorumla
  • balgöz_90
    balgöz_90 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı.

kızlar kendileriyle ilgilenmeyen erkekleri kovalamaz bu teze göre yoldan geleni gideni kovalamaları lazım kızlar etkilendikleri erkekleri kovalar o erkek o kıza ilgi duymuyorsa daha çok hırs yapar

1
    0 Yorumla
  • D-wencee
    D-wencee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

sen çölüme yagmurr oldunnn.. Hmm İlgi Köpeği Oldugu İçin Ne Biliyim İşte Bi Ortamdan Dışlanıyorsa ya da Çok Fazla Kişi Onla İlgilenmiyosa İhtiyaç Duymuyosa İlgilenmesini İsteyen biridir o yüzden...
    şu köpeği dediğim yeri yanlış anlamayın çok havalı geldi qweşrkwqerqwlkerq

1
    0 Yorumla
  • aşkınilacı
    aşkınilacı Takip Et
    Bilge Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.

Bu psikolojik bir sey, birisi size önce ilgi gosterip sonra soguk yapinca o ilgiye alistiginiz icin devamini istiyorsunuz, bir anda soguk yapincada pesinden kosuyorsunuz, yani bazilari sevgiden bazilarida psikolojikmen, bende yasadim😂

2
    0 Yorumla
  • SeriousMan_
    SeriousMan_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Ne istediklerini bilmezler çünkü. Saygı, sevgi arıyoruz derler; ancak tam tersi birine koşarlar. Büyük paradoks...

2
    0 Yorumla
  • Pulsarr
    Pulsarr Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 89%
    +1 yıl

İlgisizliği gurur meselesi yapar çünkü. O kim ki ya beni takmıyor diye daha çok üstüne düşer ya da cool geliyordur. Vay be hemen düşmeyen erkek modu

2
    0 Yorumla
  • ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ
    ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Şerefsiz seviyorlar sürükleyici oluyor macera arayışı içine giriyorlar daha tatlı geliyor onlara 🤭🤣

2
    0 Yorumla
  • Ispectraaaa07
    Ispectraaaa07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Öyle bişey yok 4 yıldır tek kıza merhaba dediğim yok. Kızların peşimde koştuğu falan Ya Aysun bi dur bişey yazıyorum yaaaa. Ne diyodum heh hiçbir kızın peşimde Büşra bu ne ya yatağı mahvetmişsin. Tövbe ya bişey yazdırmadılar. Neyse öyle işte.

0
    8 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Haha klasik Bedri işte 😄

Yorumla
    • Ispectraaaa07
      Ispectraaaa07
      +1 yıl

Cidden öyle bişey yok ama. Eğer etkileyici bir tipin varsa belki ama bende hiç öyle bişey olmadı. Bir kızla 1 ay konuşuyorum mesela sonra birden bire konuşmayı kesiyordum 2 yıl yazmıyordu ben tekrar yazana kadar. Hiç merak bile etmiyorlar ne oldu hergün yazardı bugün yazmadı diye. Demek ki kimsenin hayatında bir boşluk yaratamıyorum.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Şu bahsettiğin kızda gitti sanırım😕
      Doğru enerji ve etkileşim yakalanınca öyle olmaz merak etme. Birde sende sadık olabilecek bir duruş hissiyatı yok ondanda kaçıyor kizlar 🥲

Yorumla
    • Ispectraaaa07
      Ispectraaaa07
      +1 yıl

Yoo gitmedi onla devam hala.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

E o zaman ne diye söyleniysen agam)

Yorumla
    • Ispectraaaa07
      Ispectraaaa07
      +1 yıl

Sıçmak da yasak mı kurban?

Yorumla
    • Ispectraaaa07
      Ispectraaaa07
      +1 yıl

Sen beni niye takip etmiyorsun 🤨

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Otelini kapattin diye sjdjs

Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Ben buna anlam veremiyorum ya. Bana çok ters bana ilgi göstermeyene ilgi duymak hadi ilgi duydun diyelim ne diye koşarsın aklım almıyor 🙃

1
    0 Yorumla
  • ZodiacK
    ZodiacK Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Önce ilgisini çeker ardından ilgisini kazanmaya çalışır.
    Bu aslında normal bir şey abartılmadığı sürece.

1
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Ego tatmin ederler. Yani bu erkek kimseye pas vermedi ben ayarlıyım bana baksın bende ayrılalım hemen misali.

1
    0 Yorumla
  • plasticwings
    plasticwings Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.

O ilgisiz dennyo zamanında köpek gibi peşinde koşmuştur kızın, garibim de eskisi gibi olmak için çırpınır durur. Aşıksa kadın kovalar.

1
    0 Yorumla
  • _Kardem_
    _Kardem_ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Bana ilgisini göstermekte cekingen davranana ben de gösteremem. Tek tarafli olunca hep uzun süre. Sogur insan.

1
    0 Yorumla
  • baranTek125
    baranTek125 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

O tür kızların kafası güzel , bana hiç ilgi göstermeyen kıza nasıl aşık oliyim lan direk uğrasmıyorum ben kızla.

1
    0 Yorumla
  • zAntiSosyall
    zAntiSosyall Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

Ben direk salarım ya sanki ona kaldım, ilgisiz arkadaşımı bile engelliyorum ben.
    Hiç kimseye tahammülüm yok...

1
    0 Yorumla
  • MATRAXCA
    MATRAXCA Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl

Şimdi haksizlik ediyorsunuz ama ilgilenenlerde ayni muamaleyi görüyor cogu zaman😀😀

2
    0 Yorumla
  • the_fatmaa
    the_fatmaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 55%
    +1 yıl

Bu durum Sürekli kızlarda oluyor. bunun sebebini bende bilmiyorum

2
    0 Yorumla
  • Gecelerin_yargıcı_34
    Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Fazla üstlerine düşenler genelde abaza oluyoda ondan

1
    0 Yorumla
  • Hicranreis
    Hicranreis Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Erkekler nasıl kendileri ile ilgilenmeyen kadınları kovalarsa kadınlarda da aynı şekilde oluyor

1
    0 Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Sert, odun erkekler dikkatimi çekmiyor. Hatta antipatik geliyor bana.

1
    0 Yorumla
  • bengünaz16
    bengünaz16 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.

Kaçan kovalanır oyununu erkekler kadar iyi oynayan yok

1
    0 Yorumla
  • Defineyt
    Defineyt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 72%
    +1 yıl

Hayir ben aksine bırakıyorum
    Veya hiç ulaşamıcami düşünüyorsam adım dahi atmam

1
    0 Yorumla
  • Hakiyeniden
    Hakiyeniden Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Hahaha kim uyduruyor bunları ya? İlgi göstermeyen adamı direkt potaya yollarım ordan da elenir gider

1
    0 Yorumla
  • Black_Desire
    Black_Desire Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Bunu bende anlamış değilim ağır abiler moda 🤣 Kadınalar çok değişti artık

1
    0 Yorumla
  • Uzaklarda34
    Uzaklarda34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

Cevap basit.. mantığıyla değil kalbiyle hareket ediyor.. ama her şey bir yere kadardır..

1
    0 Yorumla
  • Yâvheheeya
    Yâvheheeya Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Zor daha cekici gelir. Elde etme cabasi insanin heyecanini diri tutar
    Bilmis bilmis konusayim 😅

1
    0 Yorumla
  • EjderyamNerde
    EjderyamNerde Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Aksine iticidir benimle ilgilenmeyen biri ilgi alanıma girmez.

1
    0 Yorumla
  • Muhtarın_Kızı
    Muhtarın_Kızı Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 34
    +1 yıl

Bazı kızlar kovalamayi seviyor 🤷‍♀️

2
    0 Yorumla
  • Tomirisss
    Tomirisss Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Bu benimle ilgilenmiyorsa her gördüğü dişiye yürüyen biri değildir bu yüzden doğru kişidir mantığıyla peşinde koşulur.

0
    0 Yorumla
  • KriptoBorsacim
    KriptoBorsacim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Şimdi zor rolü oynasan bazen diyor yüz vermiyor sonra dönüp gidiyor. Bazen yüz veriyorsun hemen yüz verdi diyor bunu bana yapan diğerlerine de yapar diyor. Ne yapalım kardeşim biz ya ?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hırsa biniyor sanırsam, bitmemiş iş her zaman daha heyecan verici gelir çünkü beyin böyle çalışıyor

1
    0 Yorumla
  • ApisS
    ApisS Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Aynı hataya düştüm kendine bağladı sonra sürekli gelip gitti sınırlar koydu falan bende hırs oldu elde etme arzusu ama o mesaj atmazsa bende atmıyorum ugrasamam saçmalıklarıyla

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dünyanın kuralı bu. Kaçan kovalanır. Misal sen kaçanlardansın😀

1
    0 Yorumla
  • ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ
    ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Çünkü ona sahip olmak isterler onun ilgisi daha tatlı geliyordur

0
    0 Yorumla
  • real1f3
    real1f3 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 90%
    +1 yıl

Elde etmek icin kovalar sonrada sepetlerler. Çok sepetlediler... 🙃

0
    0 Yorumla
  • coolnight
    coolnight Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 71%
    +1 yıl

Neden kovmasınlar, ilgi gösterilmeyen bir insan ilgi görebileceği farklı dallara konarlar..

0
    0 Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

İlgilenecek yani bol para hediye ilgi dedikleri bu para yoksa gider ler

0
    0 Yorumla
  • _Babayaro_
    _Babayaro_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

stockholm sendromunun etkilerini fazlasıyla yaşama potansiyeli taşıyan dişi bireylerin tercihleri bu yönde olur elbette.

1
    0 Yorumla
  • Mevlutaydemir07
    Mevlutaydemir07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Kızları anlamış değiliz ki, çok arkadaşım var birisi çok ilgi istiyor, diğerine güzel söz söylüyorum söyleme diyor.

1
    0 Yorumla
  • Kalbimo
    Kalbimo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Bende öyle olmadı reel o koşunca beynim travma yaşadı ve hala tedavi oluyorum onun yüzünden

2
    0 Yorumla
  • BirazNazlııı
    BirazNazlııı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

yani birine ilgi veriyorsam aynısını bende isterim :D

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar, kendileri ile ilgilenmeyen erkekleri neden kovalar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar neden ilgi göstermeyen erkeklerin peşinde koşar? 7 cevap verildi
Erkekler neden kendini istemeyen kızların peşinden koşarlar? 97 cevap verildi
Kızlar neden umursayan değilde umursamayan erkeğin peşinden koşar? 5 cevap verildi
Erkekler kendini muhafaza eden kızların peşinden neden koşar? 10 cevap verildi
Kızlar neden kendilerine acı çektiren erkeklerin peşinden koşar? 52 cevap verildi
Kızlar neden kendine kötü davranan erkeklerin peşini bırakmaz? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Toplu gıda zehirlenmeleri sıradan bir haber haline mi geldi?
  • Kızlarım bunu alın aldırın makyaj temizleme yağı alın olur mu?
  • Erkeklerin vereceği bu cevabı çok merak ediyorum ama dürüst olun?
  • Ayak fetişistlerine kötü haber bu sene Italya'dan geldi. Nereye gitsin simdi bu garipler 🥺?
  • Kredi kartımın borcunun her ay yarı yarıya ödeyeceğim borçu kapatamıyorum bir şey olur mu?
  • Evli olmama rağmen neden erkekler adım atıyor?
  • Aşk size nasıl hissettiriyor?
  • Nabız hızınız nasıl?
  • Sarılıp uyumak istediğiniz birisi var mııııı?
  • Giyinme odası önemli bir mevzu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨