Sevdiğim adamdan hem uzaklaşmak, istiyorum hem de seviyorum. Aramızdaki bu durumu tersine çevirmek için ne yapmam gerek?

Biri 4 yıl önce beni dünyanın en mutlu insanı gibi hissettirirken aynı zamanda beni en çok üzen insanıydı. Onu çok sevdim hala da çok seviyorum ama imkansız olduğumuzu, onun ciddi bir ilişkiye gelemeyeceğini bildiğim için kalbime gömmüştüm. 3 yıldır ne sesini duymuştum ne yüzünü görmüştüm alışmıştım onsuzluğa ta ki 1 yıl önce ansızın onu rüyamda görene kadar. Hayatım boyunca hiç unutamadığım rüyalarımdan birisiydi kalbim yerinden çıkacak şekilde atıyordu uyandığımda. Hiç kimseye bahsetmedim rüyamdan hatta unutmak için kendimi çok zorladım ama kaderin cilvesi o gün sevdiğim adamdan mesaj geldi oda beni rüyasında görmüştü aynı gece. Kendime engel olamadım bir anda geçmişte bana yaşattığı bütün olumsuzlukları unuttum ve kendimi ona tekrar teslim ettim. 4 yıldır asla kopmayan bir bağ var aramızda hiç bir şey engel olamıyor bu bağın kopmasına ne mesafemiz ne yaş farkımız ama ben tekrar aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum. Aramızda ki bağ ne kadar güçlü olursa olsun bir insanın değişeceğini asla düşünmüyorum çünkü görüyorum. Benim onu ne kadar çok sevdiğimin ve aramızda bir ilişki olmamasına rağmen ona ne kadar sadık olduğumu bildiği için beni kaybetme korkusu olmaksızın istediğini yapıyor. Ben şu an hem bu adamdan uzaklaşmak istiyorum hemde yanından hiç ayrılmak istemiyorum. Duygularım hislerim çok karmaşık sizden bana gerçek anlamda akıl vermenizi rica ediyorum. Hayatım boyunca bu adamdan başka kimseye bu denli bağlanmadım bu kadar heyecanlanmadım bu kadar yükselmedim ama bu şekilde hayatıma devam edemiyorum aslında o benim hislerimden emin olduğu için cepte görüyor bunun bilincindeyim. Durumu nasıl tersine çeviririm ya da ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olmaya çalışırsanız çok sevinirim.

Sevdiğim adamdan hem uzaklaşmak, istiyorum hem de seviyorum. Aramızdaki bu durumu tersine çevirmek için ne yapmam gerek?