Biriyle birliktesin. ama onunla olmak istemesen de eski sevgiliyle anıları özlüyorsun. bu sadakatsizlik midir?
sadakatsizliktir
eyleme dökmüyorsan, sadakatsizlik değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biriyle birliktesin. ama onunla olmak istemesen de eski sevgiliyle anıları özlüyorsun. bu sadakatsizlik midir?
Eğer onu unutmak için bir ilişkiyse bile bile lades durumudur ki karşındakinin de bir kalp ve gurur sahibi olduğunu unutma.
Bu dediğim değilse; insan eskiden yaşadığı tüm mutlulukları özler bilhassa yarım kalanları. Örneğin;Şimdi evlerimiz doğalgazlı ama benim için sobanın yeri çok ayrı. O zamanları özlüyorum aslında o zamandaki biriktirdiğim anıları, çocukluğumu, yaşanmışlıklarımı, acılarımı ve mutluluklarımı unutamamak. Ama şimdi doğalgazlı bir hayatta yaşama devam ediyoruz, zaman bu şekilde ilerlemekte artık. İşte, seninki de aynı ve bu bir sadakatsizlik değildir.
İnsan bazen eskileri özler ama bu bir başkasını özlediği için değil eski kendini özlediği için olur. Ben 10 yıl önceki halimi özlüyorum mesela ama o dönem sevgilim olan kişiyi özlemiyorum kendimi özlüyorum çünkü o zamanlar daha masumdum, hayata daha farklı bakıyordum. Şu an istesem de öyle bakamam o zamanlar geride kaldı, bu da özlem yaratıyor.
Elinde olmadan özlüyorsan zaten eski sevgiliyi unutamamışsın demektir yeni gelen kişi her zaman yara bandı görevi görür, unutturamaz genelde ve ayrılınca en çok canı yanan o kişi olur nede olsa senin ruh halini bilmez masumca sever hayal kurar.. Eski sevgiliye özlem varsa asla yeni ilişkiye başlamasın kimse zamana bırakın...
Eski sevgiliyle olan anılarını neden özlüyorsun? O zamanda eski sevgilinleyken olupta şimdi olmayan şey nedir?
Hangi duygu? Hangi his özlem duymanı sağlıyor? Bunların üzerine gitmekte fayda var. Hatta bunları açmakta elbette sadakatsizlik değil. Bilinçaltıyla yaşar insan. Duygularımızı oradan alırız.
Nasıl hissediyorsun? Anılarını düşününce biraz açar mısın?
bir şarkıda, bir filmde, gezilen bir yerde onla olan amıların geliyor. ama sen bu anılara kapılmak istemiyorsun. artık hayatında bir başkası var ve onunla dolu dolu ysşamak istiyosun. eski anılar, an’a odaklanamanı zorlaştırıyo ve bu düşüncelerden dolayı suçluluk hissediyorsun
Bir şarkı bir film bir yerde anılarını anımsıyorsun ve bu anılara da kapılmak istemiyorsun kendini zorluyorsun. Hayatında bir başkası olduğu için de bu tarz düşüncelere girince doğal olarak suçluluk duyuyorsun ve o kadar ikilemde kaldın ki bunun sadakatsizlik olduğunu da düşünmeye başladın ve suçlu hissediyorsun ve bu düşünceler seni yoruyor doğru mu anlıyorum seni
Beyninin o kişiyle geleceğinin olmadığını söyledin. Beynin onsuz olmak için karar vermişti. Bunu biraz açar mısın?
Beynin yürümeyeceğini, sonun olmadığını, kişiliğinin sana uygun olmadığı konusunda net ama kalbin anılarında kendini sıkışmış, arada kalmış hissediyorsun çünkü hayatında yeni biri de var. Ona odaklanamıyorsun. An'a odaklanmak da zorlanıyorsun. Kalbine de kızıyorsun böyle olmayabilirdi diye. Doğru mu anladım?
Peki tam olarak nasıl hissetmek istiyorsun? Tam olarak nasıl davranmak istiyorsun? Bunu tanımlar mısın?
Peki şimdi olduğun durumda tam olarak nasıl hissediyorsun eski sevgiline karşı?
Unutmak senin için tam olarak ne demek?
Keşke tanımasaydım dedin eski sevgiline olan hislerini anlatırken kendine kızdığını görüyorum tam olarak ne hissediyorsun?
Cevap
23Cevap
Sadakatsizliktir , aklı onda kalan sevgili olmasın
Eh yani.. bence sadakatsizlikle eşdeğer.
Çok karışık bir mevzu..
Sadakatsizliktir. ve karaktersizlik
Gayet insani duygulardır. Hayatına giren bir insanı, çamaşır suyu ile leke çıkarır gibi bir çırpıda söküp atamazsın. Ancak ne varki bunun acısını ve hatıralarını iyice önemsemez hale gelmeden bir başka ilişkiye başlamak sana ve karşıya acı verir.
Duygusal sadakatsiliktir. Başkasını seviyorsanız başka biriyle ilişkide olmayın
Adı üstünde anı. Insan eskiye hasret duyabilir gayet insani bir şekilde. Sonuçta fiziken bir şey yaşanmıyorsa aklına düşebilir.
3 aydır benimde aklımdaki beynimi kemiren düşünce bu aceba ona haksızlık mı yapıyorum? Çok zor cidden
İlişki yeni bitmiş ve hemen yenisine başlanmışsa normal. Ama aylar geçse de devam ediyorsa büyük sorun
İnsan tam arınmadan ruhen ve zihnen, kâlben, başka insanları hayatına almamalı. Yeni insanı yarabandı olarak kullanıyor demektir bu, kabul edilemez🍀🖤🗝️
Bence öyle ve böyle düşünmen hayatındaki o insana haksızlık
Eskiyi unutmadan yenisi ile birlikte olmak sadakatsizlik
İnsan düşüncelerini yönetemez ve biriyle yaşanılanı başkasıyla yaşayamayabilir. Bunlar doğal şeyler.
Sadakatsizliktir. Bir düşünülmeli ilişki gözden geçirilmeli.
insan beynine engel koyamazki, son derece normal. iyi anılarıda, kötü anılarıda arada hatırlarız🤷♂️
Hayatında biri varken başkasını fiziksel veya ruhsal düşünmen ihanettir
Öyle. bir şey yaşamadim için bilemem. Biri benden akıldan silinmeden ve notrlesmeden başkasina geçmem
Yani sonuçta fiziksel yapmasan bile duygusal aldatmaya giriyor
Kalbini boşaltmayan mutlu da olamaz mutlu da edemez.
Eyleme dökmüyorsa sorun yok çünkü düşüncelerine karşı koyamazsın ama karşındakini bu düşüncelerle sıkıyorsan sıkıntı
Aldatmaktan farkı yok
O insanın elinde olan bir şey değil
Sadakatsizliktir
Yani eskiyi unutmak gerek biriyle oluyorsan
Şöyle diyelim eşin var ama eski sevgilinle konuşuyorsun bu sadakatsizlik olmaz mı sence
Anı olarak kaldıkça sorun yok
Ben evlenene kadar yaşadım bunu
Çarşı buna karşı. Olmaz öyle şey 😂
evet öyle
Hayır
Evett
Sadakatsizlik
#Hükümdar
bence değildir
Birtek doktorla evlenebilirdim yaaaa naber
Demekki koyu fotolarla işi olmazmis
Anlayan anladi