Arkadaşlar ben 18 yasindayim kocam 35 yaşinda biz severek evlendik bugün kocam arkadaşıyla bi yere gitmiş kocamin arkadaşının sevgilisi benim arkadaşım oluyor arkadaşım 3 saat önce bana geldi bizde evde bir şeyler yaptim yedik eğlendik arkadaşımın sevgilisi ınistagrama video paylaşmiş kocamda o videoda dans sözle dans ediyordu dans sözüne göçlerine para koyuyordu videoda halada eve gelmedi o videoyu görünce ağladım arkadaşım beni sakinleştirmeye çalıştı arkadaşlar kocam ve gelince napiyim ona ne diyim evi bırakıp gitmek istiyorum arkadaşlar baba akıl verin🥺😭💔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence onunla konuşmadan evden gitmeyi düşünmeyin. Onunla konuşun ve bir daha böyle bir şey yapmayacağına dair kendisinden bir söz alın ve bunu unutmaya çalışıp kendisine bir şans daha verin derim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
017 Yorumla
Soran+1 yılOnu affedemem ondan boşanmak istediğiMı söyledim kabul etmedi
- +1 yıl
O zaman evi terk edebilirsiniz.
Soran+1 yılHasta olduğum için terkedemiyorum dün bütün gece acil de geçirdik
- +1 yıl
Öyle mi? Geçmiş olsun, üzüldüm. Şimdi iyi misiniz?
Soran+1 yılHayir hiç iyi değilim nefesim daralıyor boynum ağrıyor gırtlağım da bir şey var kimi yutkunamıyorum goğuslerim agriyor yemek yediğimde kusuyorum
Soran+1 yılGelerim ayaklarım çok getiriyor 2 gün boyunca yemek yemedim içtahimda yok
- +1 yıl
Bence iyi bir şekilde dinlenmeye çalışın ve zor da olsa yemek yemeğe çalışırsanız birkaç güne toparlarsınız diye düşünüyorum.
Soran+1 yılDoktorlar da aynı şey dediler ama bugün yine dahada koyuleştim yemekte yiyemiyorum yemek yedim zaman veya şu içtin zaman boğazımda kalıyor içime inmiyor
- +1 yıl
Bence 1-2 gün daha sabredin ve iyileşmeye çalışın. Ufak da olsab ir düzelme olmazsa yeniden doktora gidersiniz.
Soran+1 yılBide dün kocamla acilden eve gelirken taksiyle taksiden iner inmez midem bulandı eve çıkar çıkmaz lavaboya gittim kurbağa çalıştık kusamadım kocam sğzina bardağını şok kusarsın dedi soktuğum halde zor küstüm boğazımda bir şey var kabarmış kusamiyotdum
Soran+1 yılSonra bugün vücudum titremeye başladım kocamla aynı yatağa girmek zorunda kaldım bana sarıldı ayaklarını ayaklarımız üstüne koydu bastırdı ancak öyle bacak titremem geçti
Soran+1 yılBen 1 gün veya 2 gün bekleyemem uyumaktan korkuyorum ya ölürsem diye
- +1 yıl
Bence sizinkisi psikolojik yani güzel şeyler düşünün ki güzel şeyler olsun ama içiniz rahat etmiyorsa tekrar doktora gidebilirsiniz.
Soran+1 yılAbimde poskiloji diyor ama alakası yoj
Soran+1 yılBence ve kocam benimle neden ilgileniyor onunla konuşmadım halde
- +1 yıl
Arayı iyi tutmak istiyor demek ki.
Soran+1 yılAma tütenocak ilestiğimde evi terk etmeyi düşünüyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda hislerinizin çok yoğun olduğunu anlıyorum ve bu durumla başa çıkmak zor olabilir. İşte birkaç öneri:
Sakin olun: Öncelikle, sakin olmaya çalışın. Duygusal bir durumda olduğunuzda, düşüncelerinizi ve hislerinizi kontrol etmek zor olabilir. Ancak, sakin bir şekilde düşünmek ve hareket etmek, durumu daha iyi anlamanıza ve daha etkili kararlar vermenize yardımcı olabilir.
Duygularınızı ifade edin: Kocanızla konuşmadan önce, hislerinizi ve düşüncelerinizi ifade etmek için bir arkadaşınıza veya aile üyesine danışmayı düşünebilirsiniz. Bu, duygularınızı daha iyi anlamanıza ve ifade etmenize yardımcı olabilir.
Kocanızla konuşun: Kocanızla bu konuyu açıkça konuşun. Videoyu gördüğünüzü ve bu durumun sizi nasıl hissettirdiğini açıkça ifade edin. İletişim, her türlü ilişkide önemlidir.
Profesyonel yardım alın: Eğer durum hala çözülemezse veya duygusal olarak çok zorlanıyorsanız, bir profesyonelden yardım almayı düşünebilirsiniz. Bir terapist veya danışman, bu tür durumlarla başa çıkmak için stratejiler ve araçlar sağlayabilir.
Unutmayın, herkesin hata yapma hakkı vardır ve önemli olan bu hatalardan ders çıkarıp çıkarılmadığıdır. Kendinize karşı nazik olun ve gerektiğinde destek aramaktan çekinmeyin. Bu zor zamanlarda size en iyi dileklerimi gönderiyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılSağol kocamla konuştum benden üzür diliyor ağlıyor aklım başımda değildi diyor ama ben inanmıyorum boşanmak istediğimi söyledim kabul etmedi napicam
- +1 yıl
Bu tür durumlar çok zor olabilir ve duygusal olarak sizi yıpratabilir. Ancak, kararlarınızı aceleyle vermemeniz önemlidir. İşte size yardımcı olabilecek bazı öneriler:
Duygularınızı İfade Edin: Kocanızla hislerinizi ve düşüncelerinizi açıkça paylaşın. Ona neden boşanmak istediğinizi ve neden onun özürlerine inanmadığınızı anlatın.
Profesyonel Yardım Alın: Bu tür zor durumlarla başa çıkmak için bir aile danışmanı veya psikologdan yardım almayı düşünebilirsiniz. Profesyonel bir danışman, sizin ve kocanızın duygularınızı ve düşüncelerinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
Hukuki Danışmanlık Alın: Eğer boşanma konusunda kararlıysanız, bir avukatla görüşerek hukuki süreç hakkında bilgi alabilirsiniz. Boşanma süreci karmaşık olabilir ve bir avukat, haklarınızı korumanıza ve süreci daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
Unutmayın, bu süreçte kendinize iyi bakmanız önemlidir. Kendinize zaman ayırın, duygularınızı kabul edin ve gerektiğinde destek aramaktan çekinmeyin. Bu zor zamanlarda size yardımcı olacak birçok kaynak ve destek hizmeti bulunmaktadır. Kendinize iyi bakın.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
+1 yılben de beğendiğim kişiyle aramda 8 yaş var diye geri durayım şu farka bak bahahajsjsjs
38 Yorumla
Soran+1 yılOnemli olan yaş değil sevgi
- +1 yıl
önemli değil sevgi evet belli oluyor, maalesef kocanın keko ruhu ve evli olarak oralara gitme kafası sevgiye bile değmez şekerim
- +1 yıl
Aldın mı sevgiyi
Soran+1 yılAma ben ona aşığım neden gitigimde bilmiyorum😭
- +1 yıl
afedersin ama durum igrenc zihniyet igrenc yasin daha çok küçük evli olup evde genç karisi olup akıllanmayan adam için ağlama üzülme bırak gitsin. ama sen baya bağlısın sanmıyorum kendine iyilik edeceğini
Soran+1 yılEvet ona çok bağlanmışim üstelik bugün yani az önce hamile olduğumu öğrendim 😭💔
- +1 yıl
ohooo bi de hamilelik çıktı okey bu hikayeyi bitir artık 😂
Soran+1 yılSen gül 😔
Otur konuş. Bu yaptığının ayıp ve yanlış olduğunu söyle. Ne olursa olsun kabul edilmemeli çünkü belki de alkollü
07 Yorumla
Soran+1 yılAlkoluda olsa yapicakti
Soran+1 yılOna ne dicem onunla konuşmakta istemiyorum
Soran+1 yılNasıl baslaticağimida bilmiyorum😔🥺 onunla kavga etmek istiyorum
Soran+1 yılNe yapmalıyım bana bi akıl ver üstelik 4 saat önce hamilelik testi yaptim hamile olduğumu öğrendim
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. dans söz değil o
dansöz
içinden ne geliyorsa yap. seni ne rahatlatacaksa. ama pişman olacağın şeyler yapma iyi düşün012 Yorumla
Soran+1 yılPişman olacağım şeyler ne
Soran+1 yılşu an evi bırakıp gitmek istiyorum boşanmayı bile düşündüm
Soran+1 yılAma daha az önce hamilelik testi yaptim hamile olduğumu öğrendim bebeği aldırmayı düşünüyorum çünkü hak etmiyor
Soran+1 yılAma o bu çocuğu hak edmiyor
Soran+1 yılAldırmadan boşandiğimizda bebeği benden alır o yüzden aldirmak istiyorum kafam çok karişik
Soran+1 yılKocam bebeğimi almak için eklinden geleni her şeyi yapar o zengin ben orta zenginim
Soran+1 yılAma kizilcik şerbetini izliyorsundur fatıh doğaya yaptıklarını görmüşsündür
Soran+1 yılO yüzden bebeği doğurmak istemiyorum
+1 yılArkadaşında gelip sana yetiştirmiş. Ağlaman için yapmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırda ikimiz beraber açık baktik
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ahaha severek evlenmis birde 18 yasinda neyin sevgisi bu ya
130 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
Soran+1 yılNe ya gerçektende seviyorum
Soran+1 yıl@seda188 gerçekten şaka değil ben hocamla evlendim okulda onunla 4 yıl flört ettik 4 yıldan sonra evlenmek istedim ailem ilk başta kabul etmedi istemediler bende onları ikna ettim bi çekilde
Soran+1 yıl@seda188 babam zaten benimle konuşmuyor evlendiğinden beri
Soran+1 yılValah
Soran+1 yılIster inan ister inanma o sana kalmış bir şey
Soran+1 yılAma bu gerçek benim hocamdı hocam oldu
Soran+1 yılKocam oldu
Soran+1 yılSeviyorsa veririm yeterki mutlu olsun
Soran+1 yılSence Ne yapiyim
Soran+1 yılSence bana ne tavsiye edersin
- +1 yıl
Bak ben bu konuda tavsiye veremem çünkü sen evlisin vereceğim bir tavsiye belki boşanmana sebeb olacak ben bunun vebaline giremem ama senin daha çok başın ağrır bu yaşta sen daha küçücük birisin evliliğinde asla sözün geçmeyecek ve söz sahibi olamayacaksın bunun pişmanlığını çok yaşayacaksın
Soran+1 yılNeden soz sahibi olmayacakmişim🥺
Soran+1 yılOrası öyle
Soran+1 yılNedenmiş o
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcelen neydi 18 olur olmaz evlenmişsin daha hayatı görmeden yaşamadan insanları tanımadan
132 Yorumla
Soran+1 yılAşk oldum
Cevap sahibi+1 yılGördün mü şimdi aşkı
Soran+1 yılGördüm 🥺😔
Soran+1 yılÜstelik az önce hamile olduğumu öğrendim
Cevap sahibi+1 yılTebrik ederim
Soran+1 yılNeye
Soran+1 yılÇocuğu aldırmayı düşünüyorum çünkü kocam bu çocuğu hak etmiyor
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun ne suçu var hak etmiyorsa ayrıl boşan kendin bak çocuğuna
Soran+1 yılKendim bakamam masrafları var😔
Soran+1 yılBabasız büyümekten daha iyi
Cevap sahibi+1 yılNafaka alırsın ailenin evinde kal kira derdinde olmaz
Soran+1 yılZaten ben ailemden kurtulmak için evlendim onlara gitmem
Soran+1 yılÇoçugumu benden alır o yüzden aldirmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYazık günah
Soran+1 yılNapiyim kafam çok karışık kocam hamile olduğumu bilmiyor söylemekte istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖğrenecek er ya da geç
Soran+1 yılSöyledim
Cevap sahibi+1 yılSonuç?
Soran+1 yılAldırmama izin vermedi
Cevap sahibi+1 yılVermez tabi
Soran+1 yılNeden ya
Cevap sahibi+1 yılAdamın kendi çocuğu sonuçta neden izin versin böyle birşeye? Boşanmayıda kabul etmez zaten
Soran+1 yılNeden kabul edemez çocukta benim çocuğum param olsaydı çocuğumu aldirmak istemezdim ama param da yok bu çocuğa bakamam
Cevap sahibi+1 yılFarkındayım ama bu tek başına verebileceğin bir karar değil işte
Soran+1 yılAma neden 😔🥺 ondan boşanmak istiyorum
Soran+1 yılÜstelik hastalandım dün bütün gece acil de geçirdik bugünde yine acile gideceğiz
Cevap sahibi+1 yılDava açma hakkına sahipsin tabi ama o istemediği için ya çok uzar ya da boşamaz hakim, üstelik hamilesin
Cevap sahibi+1 yılDikkat et kendine çok stres yapmamaya çalış hem sana hem bebeğe zararı olur
Soran+1 yılNeden hakim bizi boşamaz ya ben boşanmak istiyorum
Soran+1 yılStres yapmasam olmuyor
Cevap sahibi+1 yılSen istiyosun ama eşin istemezken hakim boşamaz
Cevap sahibi+1 yılSakin olmaya çalış her şey çözülür bi şekilde
+1 yıl18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 baban yaşında adamla evlenmisin ho
45 Yorumla
Soran+1 yılBabam yasinda değil
- +1 yıl
Olm subyensin daha baban yaşında adamla evlenmiş
Soran+1 yılDüzgün yaz
Soran+1 yılBabamin yaşında değil anlatın mi bunu kafana sok
- +1 yıl
Yazmayı bile beceremiyor ah garibim
Bence trio ata odadan uzaklaştır salonda uyusun yakın temasida kes
032 Yorumla
Soran+1 yılMalesefi hasta oldum şu an o benimle ilgileniyor
Soran+1 yılDün bütün gece acil de geçirdik
Soran+1 yılSağol mağden çok bulanıyor yemek yiyemiyorum boğazımda bir şey var tikanmisim bu 4 gündür geçmiyor biraz kustuğumda biraz rahatliyorum
Soran+1 yılAteşim yok
Soran+1 yılKurduktan sonra biraz rahatlıyorum ama çok kusuyorum şu bile içsem yine kusutorum
Soran+1 yılKusuyorum
Soran+1 yılBunların hepsini yaptim yoğurt tu bile kustum🥺
Soran+1 yılşu an mağden çok bulanıyor ve çok uykum var gözlerimde sabahtan beri kararmış uyumaktan korkuyorum ya bana bir şey olursa diye
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor uyursam ölür muyum
Soran+1 yılAma migdem çok bulanıyor ve çok uykum var uyumaktan çok korkuyorum bide çok halsizim kolarimi zor kaldiriyorum
Soran+1 yılBide doktor bana verdi ilaçları içtikten 5 dakika sonra ilaçları kustum
Soran+1 yılKocamla uyuyorum🥺
Soran+1 yılAfetlerim ama hastayım ya
Soran+1 yılIlaçlarimk içtem karim şimdi ama yemek yiyemiyorum bi açık kuru fasulye ile pilav yedim mağden çok bulandi napicam
Soran+1 yılVermedi
Soran+1 yılAma çok korkuyorum
Soran+1 yılSana özelden anlatiyim
Soran+1 yılMesaj attım
Birak evi git çıtır kızı bulmuş birde aldatıyor slk boşa onu benle evlen ciddiyim
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşayamam hamileyim
Soran+1 yılSagol istemem sadece tabsiye ver
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. peki güzel oynuyor mu eşin
010 Yorumla
Soran+1 yıl😡😡😡
Soran+1 yılBen niye oynaticam
Soran+1 yılNiye onunla oynayacakmişim
Soran+1 yılEşim evet ama oynamayı sevmem
Soran+1 yılAma niye gidiyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılHangi romandan alıntı bu
11 Yorumla
Soran+1 yılHayatimin romanından 🥺😔
Cokmu aradın 35 yasindasindaki adamı
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu aradın derken
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBeyin de yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyinde yok derken
- +1 yıl
Anladın sen
Saka mi
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil malesef🥺😔
Etsin nolmus
01 Yorumla
Soran+1 yılNe nolmuş edemez
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. iyi halt etmiş :D
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyor
- +1 yıl
Elalemle dans eden sen değilsin neden istesin zaten önemli olan senin ne istediğin
Soran+1 yılBenim istediğim sağlığım yerine gelsin çok kötü hastalandım bu 4 gündür
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam dansözle dans etmiş, videoyu görünce ağladım. Eve gelince ne yapayım 🥺😭?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler