Mümkün mü böyle bir şey? Evli İnsan gerçekten Aşık olabilir mi? Uzun zaman tatmadıkları duyguları yeniden tadabilirler mi?
Kafamda deli sorular.
Not : Soru bana ait değil Evli Arkadaşa ait 😅😅
Mümkün mü böyle bir şey? Evli İnsan gerçekten Aşık olabilir mi? Uzun zaman tatmadıkları duyguları yeniden tadabilirler mi?
Kafamda deli sorular.
Not : Soru bana ait değil Evli Arkadaşa ait 😅😅
Evli bir erkek, eşini gerçekten beğenip arzulamadığı halde sırf kendisi düşük profilli ve fakir birisi olduğu için gerçekten sevmediği ya da libidosuyla sevdiği bir kızla evlendiyse ilerde başkasına aşık olması ya da onu başkasıyla aldatması meşru değildir ama mümkündür.
Evli bir kadın, eşinin topuktan enseye tüm fiziksel özelliklerini beğenip arzu etmediyse sırf parası meslegi ya da kariyeri maddi iktisadi saikler üzerinden bir evlilik yapmışsa ilerde onu başkasıyla aldatması ya da başkasına aşık olması pekala mümkün.
Sonuç olarak maddi ya da cinsel ihtiyaç temelli evliliklerin çoğu aldatma ya da ayrılıkla sonuçlanıyor.
Erkekler; kalbinizle değil libidonuzla sevdiğiniz kızlarla evlilik yapmayın. Karınıza istenen ortalama düzeyde maddi konfor sağlayamayacaksanız evlenmeyin. Evlendiğiniz kadına sadık kalamayacak kadar testosteron bombası adamlarsanız evlenmeyin. Gidin bekâr evinde yaşayın. Kendinize bardan pavyondan tek gecelik sevgili bulun ya da elit eskortlara gidin.
Kızlar; topuktan enseye kadar fiziksel özellikleri itibariyle sizde heyecan ve arzu uyandırmayacak adamlarla sırf iyi bir mesleği ve geliri var diye evlenip de haftada 6 gün başınız ağrımasın bı zahmet. Bir adamı gerçekten seviyorsanız, ona saygı ve arzu duyuyorsanız başınız kıçınız ağrısa da o yatağa donsuz girersiniz. Sevmediğiniz beğenmediğiniz adamlarla sırf parası için evleniyorsunuz. Sonra yatakta başınız ağrıyor, sonra trip atıyorsunuz, dırdır ediyorsunuz. Adamla aranızda duygusal ve cinsel problemler olduğu için hem adamın parasını yeyip hem de dışarda badboylarla partiliyorsunuz. Yazık günahtır beee! Toprak kabul etmez yani.
Mutlu etmeyeceğiniz ya da sizi mutlu edemeyecek erkeklerle maddi ihtiyaç evliliği yapmayın kızlar. Maddi görsel ve soyut her yönde kendinize uygun profil insanlar bulamıyorsanız evlenmeyin yaaaa! Evlenmeyin! Gidin babanızın evinde oturun ya da kendinize ait bir eviniz yurdunuz varsa orada tek başına yaşayın yoz hayatınızı. Kimsenin başını yakmayın.
Sakin ol tamam
hep söylemişimdir, yine söylüyorum.. Aşk maşk hikaye.. Tüm ilişkilerde altın kural beklentilerinin karşılandığı kadar aşıksındır :)
Rica ederim Beğfendi 🤭
Cevap
10Cevap
Hayır olamaz.. olursa zaten ikisini de sevmemiş karaktersiz demektir
belki de geçmiş duygulara geçici bi özlem, gerçek aşk ile karıştırmamak lazım
geçici Özlem.. heves yani
eşine karşı hiç bir şey hissetmiyorsa durum farklı olur
ama ozaman ayrılmalılar
bence de
beraber o şekilde yaşayanlar çocuklarının evliliğe ve geleceğe bakışlarını etkiliyor
çok zor sanırım bu işler yaşanmadan bilinmez
Tabi ki herkeste aynı şeyler olmayabilir
Sonuçta yaşananlar ve olaylar farklı
herkes boş yapıyor, yaşanınca görüyoruz.. Bu arkadaşımda çok kınıyordu ama kendiside aynı yola düştü.. benlik durum yok beni bağlamaz ama
Haklısın
Bekara hanım boşamak misali
Büyük konuşmak en sevmediğim şey
Yapmamaya aşırı dikkat ediyorum ve çekirdek aileme de tembih ediyorum
İnan onların konuşmaları bile yeri geliyor beni etkiliyor
Arkadaşına gelince olayları ve kişileri iyi analiz etmeli
Senin çekirdek aileni sevsinler 😁😁
Hahahahhh 🤣 ne deseydim ya
Utandım şimdi şapşik 😁
🫣🫣 utanma beee
Ama yaaaa bu kadar insanın içinde 🤣
ben İnsanları pek takmam bilmiyomusun hala?
Bilmez olur muyum, biliyorum
Az öncekiler işin esprisi idi
biliyorum ya bende takılıyorum sadece
💪👍
Olabilir , evlendiği kişi aşık olarak evlenmedi ise.
Olabiliyor ama kaliteli biri yalnızca her gün biraz daha sadece hayat arkadaşına âşık olur.
bunun bence pek Kalite ile alakası yok.. Biri iter diğeri gider bazende
Eeee.. Boşanma davası diye bir şey var. Gidip ayrılabilir. Vicdan diye bir şey var. Vicdanı olan birisi yapamaz. Basbayağı kalite işi.
Boşanmak baya birşeyi halleder 😂😂
Aynen. Hayatında olan kadına /adama yazık etmemiş olabilir.
aynen.
Sadece kocana sadık değilsen olabilir tabiki. Ama kocan senin ilişkilerini biliyor ve destekliyorsa bundan zevk alıyorsa kocanın kıymetini bil derim
Evet oluyor gördüğüm çok örnek var ama gizli yaşanıyor.
siz?
benlik durum yok arkadaşım adına sordum
Olamaz
olacaksa da bir zahmet boşanacak
büyük konuşmamak gerek bence
Evlliği bu tür bir olay yüzünden bitmiş bi kadın olarak büyük konuşuyorum
belli ters yaptın.. Geçmiş olsun
Normali budur meşrebim bu kadar benim başkalarını bilemem
Beni ilgilendirmiyoe Milletin yaptıkları maksat geyik olsun Arkadaşımın sorusu zaten benlik durum yok isteyen istediği haltı yiyebilir.. Eğer bir Evde biri aldatıyorsa zaten bir sorun vardır evliliklerinde. Ya cinsel hayatları yoktur ya da ilgisizlik vardır.
aynen
Olabilir ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz
Olabilir tabi çok normal
Çok normal olmasada olabilir
Evet olabiliyor bağzi dönemlerde
Zor olmuyor mu
Ne gibii
yani hem Eşini idare et hem Sevdiğin kişiyi
İdare ediyorum biraz işte
ne demek bu
Gittiği kadar gidiyor demek
saçma