Hediye alıp pişmanım affet diyen sevgilim tarafından kandırıldım erkekler niye böylesiniz amaç ne?

Ayrıldığım sevgilim hediye almış affet diye not yazdırmış. Yalvardı yakardı affet pişmanım dedi akıllandım ben dedi. Çok sevindim sonunda bir şeyler düzelecek dedim inandım hediyesine gözüm gibi baktım. O kadar mutluydum ki. İlk hediyemi aldım. İlk ya bi erkekten ilk kez hediye alınca çok değişik hissettim. Hiçte değer görmemişim ya dedim tamam bu sefer olacak. Hesaplarını kapattı benim için. Benden de instagramı kapatmamı istedi tabi hemen kapattım. Barıştık güzel bir ilişkimiz olacak dedim. Bir sabah uyandım arkadaşım ss atmış. Bu ne dedim bi baktım sevgilimin instagramda hesabını kapattıktan sonra açtığı yeni instagram hesabı. Kızları takip ediyor. Ve bana asla söylemedi. Hesaba da yeni hesap yazmış. Kızları takip ediyor çeşit çeşit. Şok oldum. Gizlice açmış. Hesabın adı falanda farklı ki bulmayayım tanımadığı takip ettiği farklı şehir şehir kızlar var. Ben sosyal medyası yok kapattı zannediyordum. O kadar uyardım ettim yok asla yapmayacağım dedi kızlar olmayacak arkandan iş çevirmeyeceğim ben değiştim o bu şu dedi. Ben hiç hesap mesap açmadım. Ruhum bile duymuyordu ya gizlice açmış. Hediyesini çöpe attım. Kendisinide terk ettim. O kadar canım yanıyor ki sanmak ne kadar kötü bir şey ya bir şeylerin olacağını SANMAK kadar kötü bir duygu yokmuş. O kadar inandım ki güvenmiştim ya.
Hediye alıp pişmanım affet diyen sevgilim tarafından kandırıldım erkekler niye böylesiniz amaç ne?