Sevgilim nişanlım olmadan ki hayatıma bakıyorum kafam rahat sessiz sakin sinir stress olamayan bir hayatım. Vardı şimdi onun sayesinde sinir stress kaos eksik olmuyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgilisi olanlar mutlu
Ulan biz istiyoruz siz buldunuz bunuyorsunuz la 😅
Önceden bende öyleydim ama her şey göründüğü gibi değil
Bence öyle ya sevilmek sevmek ne güzeldir hep hayal ederim
Yaşada gör emi
İnşallah amin
Bu şekilde devam bulursun eminim
Haha zor
sevgili olacağınız insanın karakterine, kişiliğine, huyuna suyuna da dikkat etmek gerekiyor demek ki
Evet ben bakıyorum ondan önce daha mutlu güzel bir hayatım vardı
No manita no dırdır
No woman no cry 😭
Ayrıl aga
Ağa öyle olacak gibi zaten nişanda abisini dövdüm abisi aç gözlü köpeğin önde gideni
İyi yapmışsın dbhf
Knk sana anlatsam varya Müge anlı çıkarız o dercece
Anlat dinlerim xbncjs
Knk şimdi biz bu kızla tanıştık neyse aradan belli bir süre geçti evleneceğiz dedik işte aylar öncesi konuştuk ettik işte söz nişan yaparız. Kızın yaşı benden büyük knk neyse bunun üstüne bi dükkan var vergi levhası sgk filan bunlar abi kardeş. Vergi borcu sgk borcu banka borcu. Filan var bunların dedim. Ki bu borçlar ödensin ben sahibi olmadığım bir şeyin borcunu ödemem neyse kız işte atıp tutuyor şöyle böyle abim öder eder diye aradan knk 8 ay geçti ne borç ödendi ne bir şey işte söz yapacağız ben kızın elbisesini kendi damatlığımı yüzükleri işte takıları filan. Her şeyi ben alıyorum lafta sözde olması gerektiği gibi. Olacaktı her şey ama olmadı neyse
Sonra lnk söz yaptık nişan yapacağız nişan gecesi ben yere para atıyorum böyle beni knk gelin damat odasına çıkardı kızın abisinin sevgilisi meğer bunların ikisi teşkilatmış neyse sen işte yere niye para atıyorsun atma diyorlar bana yahu para benim param niye yere atmayayım kızın abisi geldi işte yere niye para atıyorsun atmayacaksın niye abi atmayacaksın işte sen kimsin bana karışıyorsun dedim itti bu beni sen adam olda kız kardeşinin üstüne yaptığın borçları öde dedim birbirimize bir girdik
Abisi de lafa gelince böyle çok onurlu gururlu dürüst birisi ama yalaka kardeşim üçkağıtcının teki ona güvenip iş yapılmaz öyle bunu bir güzel ağzını yüzünü kırdım
Sonra işte knk rezil ettim bunu sen adam olda ilk önce borçlarını öde diye knk kız kardeşinin nişanı var ona bir şey alacağına yanındaki kdına alıyor kız kardeşi ona bakıyor eline
Dükkanda çalışanların parasını ödeyemediği için işi bırakıyorlar falan filan öyle işte knk
Buda devamlı bana yükleniyor kız arkadaşım sen sorunlusun sen şöylesin sen böylesin zarr zırt
Hep bana bahane
Bak ya şu abiye sen kalk bir sürü borç aç elin adamı gelsin ödesin varmıymış öyle bir dünya
Sorma bide lafa gelince knk namuslu düzgün
Knk işin en garibi ne biliyor musun? Kız kardeşi için tek yaptın şey ne biliyor musun? 30 bin liralık nişan salonu tuttu bu geri kalan elbisesi alyansı yüzüğü her boku ben aldım aklına gelecek her şeyi
Knk şimdi bakıyorum da ben bu kız hayatımdan olmadan önce gayet sağlıklı psikolojiye sahiptim mutluydum sakindim stress sinir yoktu ne zaman bu kız girdi hayatıma sinir stress hiç eksik olmadı
O ben hayatına girmeden önce de mutauzdu sorunluydu
senin hayat enerjini sömürmesine izin verme
Knk işte sömürmüş içimden geçmiş iki sevilicez diye benim duygularımı kullanmış ben ne hale düştüm gelmişim
Evet
Ya ben nişanlanma seviyesine kadar gittim ama nasıl desem o hep diyor işte hayatımın içine sıçtın falan ben çok mutsuzum diyor
Yahu bende mutsuzum ondan önce gayet mutluydum ben kafam rahattı
Biraz öyle gibi
Bence öyle