Herşeye kavga çıkaran kız 🤝 kavgayı kavga ile bastıran erkek jzbdjs Daha ideali yok 😁😂

Herşeye kavga çıkaran kız 🤝 kavgayı kavga ile bastıran erkek jzbdjs Daha ideali yok 😁😂

Erkek de kız da kavgaya kavgayla karşılık verir biri kavga başlatırsa ama bı süre sonra barışıp birlikte mutlu olmalılar, ne olursa olsun evlenjnce yatağa küs girilmemeli
Avcı ruha sahip kurnaz insanlar kaçan ve onunla ilgilenmeyen kişiyi daha havalı bulurlar. 'Kaçıyorsa bana layık olmayacak kadar iyidir ve onu avlamalıyım' diye düşünürler. Bu durum iki cins içinde geçerlidir. Öz değeri düşük insanlar maalesef onlarca kötü, saygısız davranan ve kayıtsız kalan insanları çekici bulurlar.
Gelişim ve eğitim seviyesi yüksek insanlar ise, birbirlerini görür etkilenir ve etkileşim kurarlar.
Taktikler; zayıflar, kurnazlar ve çıkarcılar içindir.
Bende etki yarattıysa ve etkileşim kuruyorsa ideal ilişki için bir başlangıç olabilir
Kavga eden kız tamam aşkım haklısın diyen bir bey dskzknfg
Amin hocam
İlişkide bir tanımım yok kafa dengi olmak benim en çok önem verdiğim şeydir.
Cevap
35Cevap
İdeal ilişki tanımım yok.. Zamanla tanımak ve şekillenmek..
Benden büyük olmalı yaş olarak.. olgun ve mantıklı ama aynı zaman da duygusal ve deli dolu eğlenceli.. bu şekilde
herşeye bağıran kız neden bağırır yani ben kendimden vereyim örnek, ya ilgisiz bırakmıstır beni ya da , yalan yakalmısımdır susuyorumdur ama burnundan getirerek zamanını bekliyorumdur. erkekler hep inkar ya ben artık bir sürü biriktirip delillerle gittim en son ona bile etti kız hamile kaldı ben görüşmedim benden değil dedi cocuk oldu ayn ı buna benziyor düşün=)
İdeal iliski varsa her ikin tarafin birbirine karsilikli olarak empati sempati duymasi birbirlerine sadakatli olmasi, merhametli vicdanli sevgi dolu olmalari gerekir. Tam da bunlar bakin hoslanmadan bahsetmedim bile. Magazadan gecerken vitrindeki manken de guzel ama insanlara suslu gozukmekten baska bir vasfı yok.
Sinirliyken bile kalp kırmayan erkek>>>>
Dünyayı s*kine takmayan erkek 🤝 en ufak atom parçasının detayına bile takılan kız
İlişkisininde ya böyle hayatinda anasini * sırf boyum uzun değil diye terk edildiğim dalga geçen insanlarin olduğu toplumunda anasini * öncesine kadar Türk kızı iyidir derdim hepsini * Yok asik olmus baskasina benle ilişki yasaren baskasina asik olmal ne lan Allahsız
Her şeye trip atan kız 🫸🫷tribe triple karşılık veren erkek (gay)
sinir hastası kız 🤝 alttan alıp sakin duyguları alınmış erkek
Gülerek trip atan kız 🆚 tribini yerim diyen erkek 🔥😎
Her halta trip atmayan ķız 🤝 sevgilisini bebek gibi seven erkek
Benim bu tarz mânâsız şeylere inancım yoktur. İlgilenmediğim ve inancım olmayan anlamsız ve mânâsız şeyler ile iştigal etmiyorum.
İki tarafta da;
-Sadakat
-Mizah
-Zeka
-Sevgi
-Saygı
-Tutku, şehvet
-Anlayış olursa bu ilişki sonsuza dek gider.
Akıl sağlığı yerinde olmayan erkekler ilgimi çekiyor, toksik ve hastalıklı bi ilişkim olsun isterdim...
Çıkan her kavganın sonunda iki insan karşılıklı birbirini anlayabiliyorsa ve kavgayı sonlandirabiliyorsa ideal ilişkidir bu..
Oyle bir sevgilim olsa onu sustrmanın yolunu biliyorumda yeri değil🫣🤭Sağa sola atarlanan alev almıştır, soğuması sakinlemesi gerekir🤭
Ben çok farklı bir düşüncedeyim benim anlayışıma göre karşımdaki sinirli ise ılımlı davranayım severim
Ben pek tartışmayı seven bir kişi değilim sadece ailem ve sevdiklerim için yakar yıkarım o kadar
Kız kendisi yapabiliyorsa yapsın zaten erkeğe yaptırmasın
her şeyi kafaya takan kız 🤝 hallederiz yaa çocuk ideal ilişki budur ddkfjkdf
Kavga çıkarmaya gerek kalmadan konuşulan ilişki. Örnekteki gibi Hastalıklı şeyleri sevmem
İdeal ilişki tanımım yok. "İdeallik" kavramı bana göre fazla planlı, kurallı ve arayışlık.
Yapabilir ama birlikte karar vermek daha uygunu
Bana bunları hep söylediler diyen kadın.
Peki bunları söylemeyip hissettiren ben olsam.
Kavga, kibir, sürekli bir gerginlik bence bu yanlış kişiyle birlikteliğin göstergesidir.
Nefret ettiğim ilişki modeli. Tribe bile tahammülüm yok ki kavga edecek. Kalkar giderim :D
Birbiriyle sevgi saygı güven vermek en sağlıklısı..
Evlilik çoğu zaman insanın kendi tercihlerinin geçerli olduğu kader sınıfına girer.
Seviyeli, felsefe psikoloji gibi farklı konular konuşulduğu ilişi
Görsele katılıyorum.
Bu her iki cins içinde geçerli.
Kendi ayakları üstünde duran ve kalıplardan uzak duran kız, eşitlikçi ve tembel erkek fkdkkd
Sanata, kitaplara düşkün bir kız🤝eğlenceli ve delidolu bir erkek
Pes oynasın kitap okusun edebiyat felsefeden konuşalım sik başlı olsun herşeydede muhalefet olsun bana yeter
İdeal ilişki Süleyman ÇAKIR Nesrin ÇAKIR çifti ilişkisidir.
Aşırı sinirli kız herşeye ağlıyan aşırı sinirli erkek sinirini kusan
Elit kibar birazda keko ruhlu erkek , aşko kuşko gözükmeye çalışan harbi ruhlu kız🤝
Birbirine bebek kadar hassas davranan erkek ve kız ideal ilişki budur.
Seven insan katlanır ama üst düzeye çıkmamak şartıyla tâbi ki
Biri sinirliyken diğeri sakin olan. Birbirini tamamlayan bir ilişki en ideali.
Herşeyi kafaya takan kız, hallederiz ya sıkıntı yapma diyen rahat erkek 😅
Karşılıklı saygı ve anlayış
Durduk yere yaparsa kalbini kırarım
Kıskanç erkek 🤝 umursamaz kadın.
Kavga etmekten nefret eden ben koşarak kaçar
kupa kızı kupa erkeği
Nasıl istersen öyle yap
Aşk insanı kız ve adam gibi seven erkek ilişkisi >
Sakince problemleri çözmek
Kavga çıkarmayan insan❤
Çok güzel olurmuş bu ilişki ya
Ne güzel bir diyalog 😄
Beraber sessiz kalıp hiç sıkılmayan çift
Ateşe körükle gitmek
Utangaç kız, romantik erkek
İkiside değil husur vermeli güven vermeli.
Mutlak sadakat
o ilişki yürümez :D
huzur vermeli
İdeal ilişki diye bir şey yok
Demi 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?