Benim için ideal ilişki aslında aşk ve sevgi olan ilişkidir yani bir kişi gerçekten sevdiği zaman onun için her şeyi yapmalıdır. bu yüzden de ideal ilişkiyi her zaman için seviyorum. kişiler birbirlerine güvenmelidir her zaman için mesela ben çevremde görüyorum işte kişiler çift olanlar yani birbirlerine küfür ediyor ya da aldatıyor ya da gizliden arkasında işler çeviriyorlar bu ilişki değildir maalesef günümüzde zaten insanların ilişki anlayışını ben o kadar saçma buluyorum ki. mesela insan sevgilisine güzel sözler söylemeli onu kısıtlamamalı ya da aşırı bunaltmamalı ama sürekli ilgilenmelidir her zaman yanında olmalıdır onu üzecek bir şey yapmamalıdır sahiplenmelidir..
aşık olduğun kişi dünyanın en mutlu insanı ettiğin zaman işte o zaman ideal ilişkiden söz edebiliriz
Kedi seven insandan zarar gelmez, onu biliyorum. Ha bir de benden biri foto isteyince ta MÖ 350li senelere gidiyorum, fotom yok telefonda.. İdeal ilişki kurmak için tüm şartları sağladığıma göre biraz da sol duvarla konuşayım 😂
Bana göre ideal ilişki diye bir kavram yok. Her ilişkide birbirini idare eden iki şapşik vardır. Her şeye trip atan alınan o kadın ve ne yaptığını bilmeyen erkek. Bu durumda erkek kadını idare ediyordur. Kadın full aşkı memnu, Instagram reels, makyaj bakım ve erkek kahvehane, okey, arabesk. Bu durumda erkek kadını idare ediyordur :D
İdeal ilişki varlığını hissettiren senin bir an bile onu unutmana fırsat vermeyecek bir partnerdir. Varlığıyla ben buradayım sana nefesin kadar yakınım diyen ruyunu okşayan sevgilidir.
Yazamaz kimse seni, ne bir şiir ne de bir kitap, Gerçeğin taa kendisi sözlerim duygularım bitap:) Gözlerinin esiri, ön yargılarının kurbanı, Özele gel , öğrenmek istiyorsan adımı:)