Ne yapmam düşünmem, gerekiyor?

İş ortamında tanıştık 1 hafta, ilk geldiğim gün o ilk tanışmak için konuştu kendiliğinden bana su ikram etti ve normal tanışma konuşmadı oldu daha sonra ilk iki gün gözlerime uzun uzan bakmaya başladı konuşurken gözlerini hiç bir şekilde kaçırmadan baktı bakarken tebessüm ederdi bende kaçırdığım oldu gözlerimi daha sonra arada samimi tebessüm etmeler oldu ama sohbet birebir olmadı bakması rahatsız edecek şekilde değildi bazen bir şey yokken gülmesi felanda daha sonra ben tam ne olup bittiğini anlamadığım için pek konuşmadım yüz vermedim, o yine kahve içermiyiz oyun oynarmıyız diye iş zamanı sorardı ama ben kahvede içmedim yardım da etmezdim. Dinlediğim şarkıyı defalarca açardı benden sonra Daha sonra iletişim tamamen bitince ben mesaj attım aynı ilde değildik vardı mı felan diye oda güzelce mesajıma cevap verdi ve o gün numaramı kaydetti daha sonra bir daha mesaj attım normal seninle konuşmak istiyorum diye o iş için yazdığımı sandı ben hayır dedim sorun yok estafurullah felan dedi konuşma bitti bir daha ben yazmadım oda yazmadı sonra aynı ortamdayken dinlediğim şarkıyı paylaştı daha sonra arada şarkılı durumlar paylaştı ama bana yazmadı ilk zamanlar durumlarıma bakardı arada bakmadı bazen geç baktı bazen çok çevirim içi kalıyor benim aklım hala onda sevgilisi var mı oldu mu bilmiyorum o şarkılı durumlar bana mı bilmiyorum acaba benden hoşlandı mı bilmiyorum ve de benimde ondan hoşlandığımı anladım bilmiyorum aylardı bekliyor büyük bir belirsizliği içindeyim hala numaramı silmedi de kısa bir şekilde üstün anlatmaya çalıştım sizce düşünceniz nedir paylaştığı şarkılar böyle anlamlı şarkılar hep uzaklara birisine gibi kendi üstüme de alınamıyorum bende paylaştım bir kere anladı mı bilmiyorum bu saatten sonra ne yapabilirim aylar oldu ama konuşmadan da bir gün düşünden de geçirmediğim günüm olmadı

Ne yapmam düşünmem, gerekiyor?