Bu zamana kadar olmıuş olan flörtlerinizin, en itici özellikleri neler oldu?

Bu zamana kadar olmıuş olan flörtlerinizin, en itici özellikleri neler oldu?
Kafamı kırsam anlık gelir ki demeleri, hareket çekip atıyorum habire foto isteyen flörte. Bakımsız olmaları, kendilerini salmış olmaları da soğumama etken. Ben haftanın 5 günü spordayken karşı tarafın g*tünü devirip ben keyifçiyim ya demesi beni kaçırır.
Maşallah :)
Rica ederim , dikkat et kendine.
Aferin kızımıza 👏👏👏 hep böyle ol, ışıl ışıl parılda❤🤗
👏👏✌✌✌
Fĺortöz biri degilim ciddi iliski insaniyim ama hayatima giren sayılı kisiler çok değişik, verimli Tarla gibiler , kazmayı vurdukça degisik degisik tohumlar buluyorum, sera yapsam, yine işin içinden çıkamam, enteresanlar..
Buz dağının görünmeyen yüzü fazla demek ki. Çok etkileniyorlar senden, daha sonra lağım patlıyor ister istemez.
Bilmiyorum, hep sonradan, bir gerçek öğreniyorum, ve dedikleri seni kaybetmek istemedim, ve en başından diyorum beni aldatsanda gel söyle, ben seni aldattim dürüst olun bana, ben sevdiğimi hataları ilerde yanlışları ilede severim diyorum, ama yok , sanırım çok fazla temiz dusunuyorum kendini sorgulamam lazim insanlar kötü galiba desemde, onlara kötü ler mis gibi bakamıyorum işte Allah kahretsinki
Sen aldatılmayı hak etmiyorsun. Yanlış kişiler onlar. Her zaman böyle temiz düşün. Çizgini bozma, uzaklaş direkt.
Aynen öyle. Net ve açık olmak gerek. İlk başta konuşacaksın her şeyi. Bütün kartlar açık olacak :)
Sıkıntı yok, anladım.
Süpersin ⚘
Aşırı kaba olması. Buluşmaya geç geldi. Annem çağırıyor dedi geri gitti. Hala çok sinirliyim. Ama ben de fenayım 6 Ay kadar love bombing mi ne diyorlar onu yaptım. Bi konuştum bi uzaklaştım falan
Cevap
5Cevap
Bazen gereğinden fazla üstüme gelinmesi..
hiç flörtüm olmadı ama olsaydı da eğer flörtöz olması yalan söylemesi ya da zıt fikirlerimizin olması biraz itici gelirdi
Tabiki foto diye darlamaları.. saniyesinde engel atiyorum
Kendini sık sık övmesi.
Kaçıp gitmişliğim vardır.
Agresif hareketler ilgisizlk
her yerde sık sık fotoğraf çekmesi
çok konuşuyorlardı
Sünepe olması
Kibirli olması
bimem
Israrcı olmaları
Agresiflik.
bana asik olmalari