Flört için ilk adımı atan kadın cesur mudur, yoksa basit mi? Bir erkek olarak, bunu yapan kadınların basit kadın olarak görülmemesi kanaatindeyim.

Flört için ilk adımı atan kadın cesur mudur, yoksa basit mi? Bir erkek olarak, bunu yapan kadınların basit kadın olarak görülmemesi kanaatindeyim.

Bu kişiye göre değişir biraz da ben kendim için bakarsam olaya cesur ya da basit olarak bakmam neden adım attığına göre bakarım.. şimdi bir erkek yakışıklı ise her kız zaten direk adım atar sırf tipi iyi diye.. ya da zengin diye bunun da cesaret ile ilgisi yok ayda aşk ile. ama uzun zamandır hoşlandığı çok çekindiği kişiye adım atan insan benim gözümde en azından cesurdur kadın erkek fark etmez kimin adım attığı birbirine
Basitlik değil tabi ki, hatta kadınlar bence daha cesur bu konularda, dile getirmeseler bile de, duygularını bir şekilde yaklaşımıyla, tavrılarıyla, söylemleriyle az çok hissetirir zamanla kendileliğinden.. ama buna rağmen bir erkek bunu anlamıyorsa veya karşılık olarak birşeyler hissetmiyorsa, adım atmak da anlamsız o zmn.. şahsen bir kadın olarak birşeylerin sırf benim çabamla başlaması beni iyi hissettirmez.. sevgi karşılıklı adımlar ister çünkü
Teşekkürler🙏🏻
Rica ederim :)
Sevdiğini söylemek ne zamandan beri basitlik oldu. Sevgimden eminsem ve beni de sevdiğini hissediyorsam duygularımı dile getiririm. Ancak erkeğin de bu adımdan sonra zaten beni seviyor duygularını söyledi diyip özgüven patlaması yaşamaması gerekiyor
Benim genelde tanişmalarım ya kendiliğinden gelişti ya da karşı cinsin adım atmasıyla.
Aklı başında, fesat olmayan bir erkek için bence bu hoş ve cesur bir adım olarak görülür.
Cevap
9Cevap
Genelde cesur ve özgüvenli görülür, basit olarak değil, günümüzde birçok erkek ilk adımı atan kadını net, kendinden emin ve ne istediğini bilen biri olarak algılar. Basit olduğu düşüncesi daha çok eski bakış açılarından kaynaklanır.
Aynen yani ben de şahsen bir erkek olarak tıpkı bu şekilde görürüm. Eski bakış açısını bu noktada doğru bulmam.
:)
Erkeğe adım atan kadın basit görülüyor maalesef.. Kadının duygusunu önemsemiyor, dalga geçiliyor ve kadın bundan utanıyor.
Merhaba. Bence ilk adım atmak cesurluk falan degil normal bir şey, herkes hiss etiklerini er gec soyluyor sadece untangaclik ve redd edilme korkusu oldugu icin herkes bunu cesurluk sayıyor. Bence değil✨️🎀
İlk adımı atıp ben de karşılık vermişsem artık adımı kimin attığıni unuttum demektir. Gerçi kadınlar da lan ben yürümesem yurumeyecektin heeee diye sık sık da hatırlatiyorlar ama olsun. 😂😂😂
Seven, sevdiğine, sevdiğini söylesin. Demiş peygamberimiz. Buna basit diyen. Çağ dışı kalmış bi cahildir başka bi şey değil.
Benim gözümde cesurdur, hiçbir kadına basit muamelesi yapmam ben. Hatta kadınlara erkeklerden çok saygı duyarım
İlk adımı atan bir kadın daha görmedim. Ama diyelim ki adım attı. Basit de değildir cesur da.
tuttuğunu koparan kadın gibi kadındır. beni de koparmaya gelmiştir. böylelerinin karşısında istesem de çok direnemem
Net basit. El üstünde tutulup değer bilen erkek tanımadım.
Basit olmaz ama öyle görülebilir. Erkeğin biraz daha fazla emek vermesi gerek.
Bunu basitlik gören erkekde ne bilim?
Hic öyle telaşım olmaz , istersem adim atarım!
Kişiden kişiye değişiyor. Ben cesur ne istediğini biliyor diyorum ama. Çoğu da basit görüyor.
kişiden kişiye göre değşiyor
ama bence de basitliğin bu olmaması lazım
Cesur mu bilemem ama basit olmadığı kesin. Bence çok hoş bir şey.
Benim hoşuma giden bir durum değil kadınlar zor tavlanan olmalı eskisi gibi
Bence gayet cesurlar
Bence basitlik değildir. Seven insan adım atmalı.
Ne fark eder ha erkek atmiş ilk adimi ha kadin
cesurdur bana göre
Erkeklerin hoşuna gider genellikle
Basittir tabi
Cesur tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?