Kendi ilişkimi çözemediğim için başkalarının ilişkilerine yardım etmeye deneyeyim dedim 😅 özelden mesaj yazmam
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendininkini pok ettin herksinkini de pok edeceksin 🤣
Pok etme fırsatı bırakmadı bile beyefendi
Şanslısın bak
Bir resim atsam sana ama sapıkça değil ciddi dürüstçe Yorm yap
Özel mesaj olmaz diye belirttim
Problem yok teşekkür ederim
Senin yöntemler ise yaramıyor demek ki
Terzi kendi söküğünü dilemezmiş
Evet terzi için o söz söylenir ama terzi olmayan da kendi söküğünü dikemiyor:)
Peki o söküğü kim dikiyor
Bu devirde sökük diken mi kaldı 😀 Yenisini alıyor Z kuşağı
Ekonomi kötü
2024'te şahlanacak ama az kaldı 😉
Bana tavsiye değilde akıl lazım
Peki biraz daha detayy
Şöyle
Erkek arkadaşım mayısta benimle nişanlanmak istemişti sonra 1 hafta geçince aniden vazgeçti.. Sonra ağustosta yüz yüze görüşmüşöek istedi,. O görüşmede barışmadık ben barışma umuduyla gittim. Ama o istemedi. Sonra o buluşmada hiç görüşmeme kararı aldık. Bir baktım kasımın 15inde mesaj atıyor. Şöyle yazmıştı "Ece sen bana ne yaptın o kadar kavga ediyorum seninle ayrılan ben oluyorum ama seni aklımdan çıkartamıyorum" bende herşeyi kendi kendine yaptın dedim. Sonra bıkmadın mı bu döngüden dedim. Bıktım sonu gelsin istiyorum artık dedi. Sonu geldi bi çok kez, sen hep geri döndün dedim sende hep kabul ediyorsun etme hatta engelle dedi. Engelle diye yalvardı. Engellemedim. 3 gün sonra tekrar yazdı istemiyorum ama aklımdan çıkmıyorsun dedi. Başkasıyla olmayı denedin mi diye sordum. Hayır başkasını hiç istemiyorum ama seninle de olmuyor sensizde dedi.
Sonra ben memlekete gelince görüşürüz istersen keyfin bilir dedi. Bende bilmiyorum dedim. Sonra tekrar aynı şeyler mi olacak buluşacağız sonra yine gidecek misin dedim anlaşamıyoruz ne yapalım dedi. Bişey yapmayalım zaten ayrıyız dedim. Hatta seni engelleyeceğim dedim. O da engelle yoksa sonu gelmeyecek dedi. Engelledim..2 gün önce bişey duydum, annesi beni istemiyormuş köyde çevrede konuşmuş. Sonra engeli kaldırıp ona sordum erkek arkadaşıma, Yalan duymuşsun dedi inkar etti. Ama ben yalan olduğunu düşünmüyorum çünkü nişanlanmaktan vazgeçmesi normal değildi. Sonra bana engele devam edebilirsin dedi. Sende engelle dedim. Bir baktım engelledi : ( sonra bende engelledim.
Sence artık pişman olmaz mı engeli kaldırmaz mı?
Nişana kadar ilişkinizde sorun yoktuysa ve annesinin öyle demiş olma ihtimali varsa bence seni seviyor ama annesinden dolayı istemiyor. Öyleyse çok üzülürüm anne kuzusu biriyle ömür geçmez. Mayıstan beri seni unutamamış başkalarıyla da olmamış bence engeli kaldırır ya da meraktan da olsa başka hesaptan bakar ortak arkadaş falan
Peki dönmez mi artık
Ama onunla birlikte bir şey olmasını istersen bence engelleyip durmayın birbirinizi, ilişkinizi engelleyen şey eğer annesi değilse ne o zaman onu bulmaya çalış…onun arkadaşları veya çevresinden birinden laf almaya çalış, doğru söylüyor mu sence başkasıyla ilişkisinin olmadığından veya olamadığından (belki çoğu gibi daha iyisini bulurum sen cepte diye düşündüğünden)
Başkası olmadığına çok eminim ama bu konuda yalan söylüyor annesini ele vermek istemiyor ama annesi engel oldu ben bunu bir akrabadan duydum annesi söylemiş
Sence annesi neden karşı? Dış görünüş, dini mesele, meslek?
Bir mantıklı sebebi olmadığı sürece erkek arkadaşın onu ikna etmenin bi yolunu bulmalı, seven her zaman çabalar
Ben annesinin istemesine çok şaşırdım çünkü 15 yaşımızdan beri konuşuyoruz anneside 5 senedir biliyordu. Sonra annesi 2 sene önce annemle tanışmak istemişti yani olumlu bakıyordu birden öyle oldu. Neden böyle oldu bilmiyorum. Beni 15 yaşındayken görmüştü büyüdükten sonra hiç görmedi. Aynı köydeniz kültürlerimiz herşeyimiz aynı. erkek arkadaşım engeli kaldırmadan elimden hiçbir şey gelmez. Seviyorsa bir şekilde ortayolu bulur diye düşünüyorum ama böylece beni bırakması çok kötü hissettirdi
İstememesine*
Bi de bu açıdan düşün, annesi karşı olmasına rağmen nişanı bozmasa senden annesinin onaylamamasını saklasa bir şekilde, ilerde çocuklarınız olunca sık sık görüşmeniz gerektiğinde veya bazen çok yapılacakların olduğunda çocuğunu kocanın annesine bırakmak zorunda kalırsan ve o senin öz cocuklarını sana karşı doldurursa, sürekli seni azarlarsa ilişkiye değer mi
Bencede seviyorsa bir şey yapar o engel uzun süre kalmaz, annesi neden birden öyle olmuş çok acayip acaba yalan dedikodu duydu da ondan mı etkilendi. Maddi durum gibi bir şey olduğu için ertelemeye çalışıyor olmasın belki söylemeye utanmıştır
Ya değmez de, bilmiyorum ben onu çok sevdim ilk aşkımdı ve son aşkım olsun istedim umarım döner
Hayır durumları iyi bilmiyorum engeli kaldırmazsa yapacağım bişey yok
Ben sabırsız biriyim, yerinde olsam erkek arkadaşıma net bir şekilde sebebini öğrenene kadar sorarım tam olarak nişandan vazgeçiren şey neydi, sevmiyorsa aylar sonra neden buluşuyor, buluştuğunda neden bir daha görüşmeyelim diyor sonra ise tekrar istersen buluşalım. Sanırım sebebi ne istediğini bilmemesi, bir yandan seni seviyor ve seninle bir hayat kurmak istiyor ama diğer yandanda belki korkmuştur kendini henüz hazır hissetmemiştir sorumluluk almak istemez
Sorsam mantıklı cevaplar vermiyor ki geçiştiriyor. Sanki bana söylemediği bişey var peki öylesine yazıyor olabilir mi canı sıkıldıkça?
Umarım…
Engeli kaldırmazsa başka hesaptan yaz, belki en azından verdiği cevap aranızı düzeltmezse onu unutmana bi tık yardımcı olur
Mantıklı 2 hafta bekleyeceğim kaldırmazsa dediğini yaparım teşekkür ederim 💜
Şimdiden bol şans umarım aranız düzelir ve çok mutlu olursunuz 🤗 gelişmelerden haberdar edersen çok sevinirim
Tabi ki ederim çok teşekkür ederim ✨
peki ne tavsiyeleri vericeksin ki?
İlişkin hakkında ihtiyacın varsa
vardaa buradan anlatamam
neden
tavsiye verecek bir ilişkim bile yook
Hoşlandığın biri peki?
Ne güzel işte sorunsuz hayat daha ne istiyorsun
Travmalarım var güvenemiyorum
O zaman iki opsiyon var
1 - travmalarının seni yenmesine izin vereceksin ve şimdiki gibi hayata devam
2 - tekrar güveninin sarsılma riskini alıp travmalarının üstesinden geleceksin ve olurda güvenini kaybedecek olursan şuanki halinden çok farkı olmaz nasıl olsa bir kez başına gelmiş bir şey
Edebilecek misin?
Denerim