Güncellemeler
+1 yıl
Güncele birşeyler gelir mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocası varken sevgili yapan, sevgilisi varken flört yapan kadınlar ne kadar çok. İkinci erkeklerine de fb demek yerine sevgili/flört diyorlar. Ne ara bu kadar midesiz taş kalpli oldunuz siz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunların cinsiyet değil de karakter meselesi olduğunu anladığın zaman tartışırız
Öyle tabiki. Ama böyle bir şey yapan erkek napayım ikisinide seviyorum demez. Yediği haltın farkındadır. Bunu yapan kadınlar genelde durumlarını yumşatmaya çalışıyorlar. İkiside bana ayrı ayrı iyi geliyor, ikisinide seviyorum gibi minnoşluklarla çevresine kabul ettirmeye çalışıyorlar
Bu dediğinin aynısını eskiden bir erkek yaptı eski bir tanıdığıma
Aldatma hep olur olucakta. Ama bunu hafifletmek saçma sapan tabirlerle normalleştimek yeni moda oldu
Sadece kadınlarla kıstlama erkeklerde aynıyız 🤣
Erkeklerin adı çıkmış zaten de kadınların bide durumu hafifletmek işin kullandıkları tabirler çok komik
Yalanlar yalanlar yalanlar 🤣
Fb arayanlar cogunlukta
Kalpleri taş degil onlar yol gecen hani olmus
asil erkeklerin kalbi tas mi
Erkekler flörtüm sevgilim demez direk fb veya metresim diyor en azından. Ama bunu yapan kadın ama ben ikisinide seviyoommm diye minnoşluk yapmaya çalışıyor
yok canim ben ne seni seviyorumlar gordum aksami baskalariyla birlikte oluyolar
Yani işte ikisinide seviyorum diyo bunu yapan kadın.
yok valla erkeklerde seviyorum seviyorum diyo iste aksami kimlerle birlikteler belli degil biz en azindsn seviyrouz demiyoriz belki iki isve cilve
Seviyorum diye karşısındakine değil çevresine diyorlar kadınlar. Evlisinide gördüm böyle yapan sevgilisi olanıda. Sırf vijdanlarını rahatlatmak için psikiyatriste gidip ilaç isteyen vardı. Hiçbir erkeğin ben uslanmaz bir istekli tekeyim diye psikiyatriste gittiğini sanmam. Kısacası aldatan kadın kılıfına uyduruyor
Aldatan erkekte gamsiz ne yaptim ki diye uste cikmaya calisiyor
Ay ne feminist çıktın sen de. Kadını erkeği yok bunun ikiside karaktersiz. Ama erkek hödüklüğe mallığa nasıl vuruyorsa bu yaptığını kadında minnoşluğa duygusallığa vurmaya çalışıyor işte. Ama kadının yaptığı çok daha saçma. Kelimeleri değiştirerek bunu hafifletmek çok saçma
ay ne feministlige vurcam banane sadece dogruyu soyluyorum kadin duygusalliga vurmuyor ama erkekler direk karsisindakini manipule edip haksiz cikartmaya calisiyor zaten iksiide karaktersiz olmuyor cinsiyet fark etmeksizin sen kadinalr icin oyle dedin diye bende erkeklerin daha kotu yaptigini soylemeye calsitim
Valla aldatan erkek genelde ben bi b. k yedim der ama bunu aldatan kadından duyamazsın.
Kadınlar hep haklıdır erkeklerin haklı olduğu durumlarda bu erkeklerin ayıp etmesidir zczxvzccz
ksmxosmxome valla ben erkeklerden yok kankaa yaa ilgi verseydi yoksa nolcakk yok yaa seviyorim dedim ama oylesineyfi duydum sadece
Aldatan kadın görmemişsin :)
aldatan erkek gormemisn😀
Yoo gördüm.
kendin mi oyuzden mi boyle konusuyosun...
Cinsiyeti yok bunun
Cinsiyeti yok ama yapan kadınlar minnoşlukla yaptıklarına kılıf aramaya çalışıyorlar
Taş tabiki