İnternetten rus bir kızla tanıştım ve her gün konuşuyoruz sanal sevgili olduk türkiyeye gelmeyi düşünüyor kendisi doktor cerrah buraya yerleşecek türkçe biliyor ablası bir türk ile evli ve burada yaşıyor benimle evlenmeyi oda istiyor iyi anlaşıyoruz çok tatlı bir kız ama ateist inancı beni ilgilendirmiyor o onun tercihi ben müslümanım saygı duyuyorum ona fikir almak istedim daha önce rus bir sevgilisi olan oldu mu ne yapmalıyım.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Knk senle buluşmak için uçal parası 3000 euroya falan ihtiyacı olabilir sakın tereddüt etme ver bu devirde rus kızı nasıl bulucan bir daha.
Kanka benim ihtiyacım var onun yok emin ol kızın 2 evi 1 arabası var tr den villa alacak
Masallah allah artirsin
Ooh hayırlı olsun darısı başımıza
amin kanka
Soruya gelince rus değil de arnavut oldu çok güzel bi yaşam enerjisi vardı yabancı başka ya
Bana söylediği türk kızları çok egoluı kendisini beğenmiş ve para avcıları diyor ben fabrikada çalışıyorum bana bir kere sormadı ne iş yaptığımı türk kızları hemen ne iş yaptığımızı soruyor ve öğrendi işimi yine de aynı devam ediyor alışık olmadığım bir durum.
Kaçırma kanka aptallık olur
inşallah kardeşim
Hadi iyi geceler
iyi geceler
Acayip para yiyiciler. Lükse düşkünler
Bilmiyorum orada 2 evi ve 1 arabası var buradan ev almak istediğini söylüyor ben dedim türkiye şartlarında çok pahalı dedim ben alabilirim diyor.
Rusya ile buranın yaşam standartları çok farklı. Arkadaşım var oradan biliyorum. Tırnaklarını 5 bine yaptırmayı normal görüyor. Normalde 300-600 TL arası. Ayakkabıları 10 binden aşağı değil. Kendi durumu varsa sıkıntı olmaz
Kızın tırnak yaptırmakla alakası yok makyaj yapmakla alakası yok sweat çekiyor geziyor ortalıkta normalde alışık olduğumuz ruslar gibi değil garip bir kız 2 evi 1 arabası var ve benim tr den istediğimiz gibi bir ev alabilmem zor dedim kendisinin herşeyini satıp oradan burada alabileceğini söylüyor bir kere sorgulamadı ne iş yaptığımı veya afedersin ama türk kızlarının çoğunun sorguladığı durumların hiç birisini sorgulamadı bu çok hoşuma gitti sadece değer veriyor değer görmek istiyor bizimkiler ilk görüşmede bile ne iş yaptığını soruyor.
Ya Allah aşkına şunu yapmayın ya. Bak şimdi sana sinir oldum. Senin annen de Türk. Allah Allah. 2 yıllık sevgilimin daha ne kadar aldığını bende bilmiyorum. Parayı hiç konuşmayız. İhtiyacımız olursa göndeririz. Sürekli neredesin diye sorgulamam. Gün içinde konuşmadığımız da olur, trip atmam. Bende Türk kızıyım Allah Allah demek ki hepimiz aynı değilmişiz
ben hepiniz aynısınız demedim zaten çoğunluğu böyle dedim dikkatli oku ama türk kızlarının yüksek kesimi böyle cogu kız annelerinin bile ilk sorusu çocuk ne iş yapıyor olur her zaman bizim ülkemizde mesela doktor bir kız ile ne bilim işçi birisi olmaz gözüyle bakarlar sınıf farkı var derler ben bunları anlatmaya çalışıyorum eğitim kariyer ve paraya göre sınıflandırma yapılıyor bizim ülkemizde bu bir gerçek.
Öyle kızların bir yerlerini kaldıranlar da sizlersiniz ama. Kız çok güzel ve alımlı değilse pek fazla takmıyorsunuz. Kız güzelse ağzınıza ediyorlar, ölüp bitiyorsunuz. Siz çıkardınız onları tepenize. Şimdi de indiremiyorsunuz. Bu zamana kadar hep böyle oldum. İnsan oldum, hep aldattılar. Yok saydılar. Sonradan gelip kıymet anladılar. Ama kıymet bilmeyen, ağızlarına eden insanlara inanılmaz değerler verdiler. Bunlar da gerçekler.
Ben öyle birisi değilim ama güzel olmayanına da değer verdim belirli bir zaman sonra farklı noktalara değindiğini gördüm gelecek olarak maddi olarak daha mantıklı gelen tarafa gitti yani bu işin bir yerleri kaldırmakla ve kaldırmamakla alakası yok tr kızlarının büyük bölümü böyle benim çevremdede öyle neresi ona daha mantıklı geliyorsa gelecek olarak oraya gidiyorlar hani diyorsun ya güzele değer veriyorsunuz diye şimdi seni seven ama yakışıklı olmayan ilgin olmayan birisi var diyelim ona şans verirmisin vermezsin çünkü her insan gibi erkek de kızda ilk olarak gözünün ilgisini çekene şans veririr kulağımız tarafından hoşumuza gidene şans veririz eminiim senin çevrendede sana çok değer verip istemediğin kişiler vardır madem değer önemli olan onlara neden şans vermedin? verdiysen helal olsun.
Yok denedim. Hatta engelliydi, bir kolu yoktu. Ben işimi sevmiyorum. O yüzden evde kendim bir şeyler satarak para kazanıyordum. Kendime yetecek kadar yani. Sonrasında bu kişiyle ciddiye gideceğini anladığımda sözleşmeli girip, sonra kadroya geçerim diye düşündüm. 3 yıl sonra kadro veriyordu gireceğim yer. Ben memur olacağım diye işe bile girme tenezzülünde bulunmadı. Yani beni yiyecekti. Her iyi düşüncemin içine ettiler yani.
O da seni kullanmaya çalışmış kendisini baktıracaktı ya şimdi kızlara diyorum ama erkeğinde * çok var benim eniştem halamı yıllardır çalıştırdı kendisi evde dana gibi yattı garip bir durum bilmiyorum hakkımızda hepimizin hayırlısı ne diyeyim Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın.
Kesinlikle. Bunun cinsiyeti yok yani. Karakterle ilgili bir durum. Amin amin inşallah
Evlen hemennn
İnşallah 🙏