Evet, umrumda olmaz
Hayır, egom zedelenir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ettim Çünkü bu karşı tarafın iradesi ile alakalı olan bir şeyi sevmeyen birisini beni sev diye zorlayamam ya da sırf o beni sevmedi diye hayata da küsmem olabilir her sevgi karşılık bulmak zorunda değil ona olan sevgim bitmek zorunda da değil ama hayatı ona ya da Kendime zindan edemem
Sevilmemeyi ve sevgi görmemeyi ve reddedilmeyi bizzat ve defaatle yaşadım ve bunu rasyonel deliller ile tecrübe ettim. Ve bundan dehşetli mânevî yaralar aldım ve buna istinaden, Benim bu tarz mânâsız ve saçma olan süprüntü şeylere kesinlikle inancım yoktur. Kadın milletleri benim nazarımda kurumuş birer ağaç hükmündedirler. Nasıl ki kurumuş bir ağacı samimî ve hakikî bir aşk ile sevsen o ağaca şefkat ve merhamet ile baksan ilgilensen ve ona şefkatle sarılsan en kıymetli varlığın olan lâtif duygularını ona yöneltsen. Hiçbir tarzda karşılık görmeyecek ve göremeyeceksin, belki bir platonik gibi ezilip hiçlik ve mânâsızlığa düşeceksin.
Bunun için derim ki; kırık ve kırılmış cam parçalarına dâimî elmasların fiyatını vermek ne derece divânelik ve katmerli bir maskaralıktır bunu sen kıyas edebilirsin...
Çocukken annem babam ayrılırken sevilmemeli sevilmeyeceğimi kabul etmiştim
Reddedilmeye bunların yanında bir şey olarak görmüyorum Çünkü o raddeye hiç gelemedim
neden sevilmeyeceğinizi düşünüyorsunuz? Ailenizin ayrılması sizin değerinizi düşürmez
öyle demeyin ailenizi siz seçmediniz, kötü ebeveynler olmaları sizin değerinizi düşürmez, sevilmeyeceğiniz anlamına gelmez
Beni seven hayvan bile yok 😊
ben ne yapayım?
Bende kimse tarafından sevilmedim ve anlaşılmadım bugüne kadar
Dürüst olmak gerekirse
Benide bu zamana kadar seven hiç bir erkek olmadı, hatta ilgi duyan bile olmadı, bu zamana kadar değer görmedim kimseden, tanışmaya bile tenezzül etmediler, konum olarak düşük gördüler beni, kimse insanlığıma bakmadı
Bi kere şunu söyleyim sana konum zart zurt şeyler boş şeyler bence neden biliyor musun? Konum dediğin şey gelip geçici el işi
Okul iş falan gelip geçici
Bence asıl mesele ne biliyor musun? Akşam olduğu zaman kapını kapatıp yastığa başına koyunca kimi arıyorsa kolların kimin kokusuna hasretsen kim tütüyorsa burnunda ona aitsin
Bana karşı ilgi duyan özlem duyan değer veren olmadı ki hiç, kimse sahiplenmedi kimse umursamadı
Cevap
37Cevap
Kabullenirim ve takılmam çok. İsteyen sevsin, isteyen sevmesin..
Ben teklif etmem bu yüzden de reddedilmem.. ama sevilmemeyi yani yalnız kalmayı kabullenemiyorum..
neden teklif etmezsiniz?
Sen bakma cok laga luga yazmislar ama
Herkes kesin reddediliyor vede buna ister istemez alisiyor.
Insanin yapsinda var reddedilmeye alismak, sen bakma etrafdaki sözde gururu olanlara, özelliklede Türk erkeklerinde o gururdan cok az!
Bünyesi güclü olan ücgünde unutur, olmayan kafayi kaybedip kendini baska bir gurursuzun kollarina, kullanilmak üzere artar!
30. Subatta dogumgünü olan var mı (yilin sorusu ;) )
Beni bugüne kadar kimse sevmedi sevmiyorda zaten o yüzden sevilmemeye o kadar alıştım ki birisi reddetse umrumda olmaz değilde sadece alışık olduğum için daha az canım yanar keza reddedildim zaten 1 kere ama yapacak bir şey yok alışkınım artık böyle ölüp gideceğim işte
Neden sevilmeyeceğinizi düşünüyorsunu?
Erkeklerin çoğu bana hep çirkin tipsiz vb şeyler söylediler onların kalbi pis olduğu için öyle dediklerini biliyordum ama sonra karşıma çok iyi bir çocuk çıktı gerçekten düzgündü onu çok sevdim açıldım kendisini hazır hissetmediğini beni tanıması gerektiğini söyledi güzel tepki verdi daha sonrasında hiç konuşmadık arkadaşça bile beni tanımak için yanıma gelmedi yani kısacası kimsenin ilgisini çekmiyorum iyi veya kötü o yüzden alıştım paramparça olsamda devam ediyorum bi şekilde
Beni bu zamana kadar seven hiç bir erkek olmadı, hatta ilgi duyan bile olmadı, bu zamana kadar değer görmedim kimseden, tanışmaya bile tenezzül etmediler, konum olarak düşük gördüler beni, kimse insanlığıma bakmadı
Olur belki senin belli olmaz o işler ama ben kendimin olacağını düşünmüyorum açıkcası nasip böyleymiş kaderimde kimse yokmuş böyle devam etmeye çalışıyorum
benimde olmaz, böyle alıştım böylede devam edecek
Evet ederim neden kabul etmeyeyim ki beni istemeyen bir insanın yanımda olmasını ne kadar seviyor olsam da bende etmem bu durumu kabullenir ve yoluma bakarım hayat bir 1 insandan ibaret değil.
Sevilmemek veya reddedilmek umurumda olmaz ki 😃 kendime olan sevgim olduktan sonra başkalarından gelecek sevgiye ihtiyacım yok. Seviyorsa da sevmiyorsa da kendine
egoyla bi ilgisi yok bence bu durumun
ben kaldiramam cunku birine duygusal deger veriyosam ama o bana deger vermiyosa benim sahsen duygularim zedelenir ve bi daha kimseye itiraf edemem bu duygulari icimde yasamaya calisirim bu durum tekrarlanmasin diye basima da gelen bisey zaten
Bı kere red yedim kabullenmedim (1 ay falan oldu kurtulalı) boşuna kendimi parçalamışım bundan sonra pek koymaz heralde
öfke hissi mi olmuştu?
redden ziyade sevilmedim kimse tarafından
Beni seven bir tane erkek olmadı hayatımda, kimse değer vermedi hatta tanımak bile istemedi
kimi konumumu düşük gördü, kimi sessizim saf iyi niyetliyim diye, kimi ezik gördü o sebeple..
çalışmıyorum evdeyim
Umrumda olmaz diyenlere söylüyorum hadi ordan. Tabi ki doğrusu yoluna devam edebilmek ancak insanı biraz da olsa üzer bu durum.
Özgüven düşmesi, öfke, egonun incinmesi gibi sonuçlara yol açıyor bazı insanlarda
Bazı değil hemen her insan yaşar bunu her durumda dengeli olmak gerekir
Evet fazla duygusal takınmamak lazım bu gibi durumlarda, ve bunu karşı tarafa belli eden var o çok yanlış
Ego meselesi değil. Çok zordur sevdiğin insan tarafından sevilmemek. Keşke tüm mesele zedelenecek ego olsaydı 🤷
Ben reddelimme korkum yüzünden pilatonik kalmayı tercih ediyorum yalnızlıktan çıldıracağım sonunda
Daha önce reddedildiniz mi?
Bence karşı taraf illa ki belli eder, durduk yere teklif etmen doğru olmaz, karşı tarafın sana ilgisi olduğunu anlarsan etmene gerek bile kalmaz
umutsuz yaşamak zor
dertleşmek istersen buradayım
Umrumda olmaz beni seven olacaksa (zannetmiyorum) , hatalarım ile sevmeli
Neden zannetmiyorsunuz?
Dsiplinli misiniz?
Evet umrumda olmaz beni istemeyeni ben hiç istemem
Hic oyle bir sey yasamadim ama kabullenirim heralde. Egomun zedelenecegini sanmiyorum
Artık hiçbir şey umurumda değil. Kendi ailem gelme diyor
Nefretine katlanabilirim yeter ki başkasına âşık olmasın.
Ay çok gururuma dokunurdu böyle bir şey yaşamadım ama yaşasaydım zortlardkm kesin slxkdmd
Sevilme arzusu kendini beğenmişliklerin en büyüğüdür der sevgili Nietzche
Şu zamanda mümkünse reddedilmek çok da kötü bir şey değil
Sorun yok zorunda değil üzülürüm tabi o da bir gerçek
Zorla güzellik olmaz.
Olması için elimden geleni yaparım olmuyorsa da üzülürüm kabullenirim.
Ne kadar üzülsem de sessizliği tercih ederim ve duygusuzluğumu takınırım
Hiçbir Allahın kulu kendimden daha değerli değil birisi için değerli vaktimi ve paramı harcamam
benim egom kabullenerek tatmin oluyor. dünya da kız mı yok hesabı
Kimse beni sewmek zorunda değil hic sorun yapmam boyle seyleri
Hayatımda hiç öyle bir beklentim talebim olmadı.
Umurumda olmaz deyim sonra ağlayanlar burada mi
Seni sevmeyene fazla sabır gösterme. Sabrının adı yüzsüzlük olur. Bu kadarla kalmaz. Fedakârlığın eziklik, sevgin de kişiliksiz olur."
2
Sevilmemeyi kabulenirimde reddedilmeyi biraz taka bilirm ama redd edildiğim o insanla benim aramda kalırsa çokda takmam
insanlar öğrenirse, yakın çevren vs?
Umrumda olmaz ama olursa ki śayet öyle bir durum o reddetmeden ben fişini çekerim zaten
Egom zedelenmez ama sevdiğim bir kişiden red yemek aşırı derecede kişiyi rahatsız ve huzursuz eden bir durum
Gurur kırıcı olsa da insan bazen sadece kabul etmek zorunda kalıyor
Çokta tın çokta fifi 😂
Reddedilmek, egonuzda her hangi bir değişim yapmaz mı? ne hissedersiniz?
Hiç bir şekilde hissettiğim bir şey olmaz çünkü gerçekten duygum yok
İnanmazsınız belki ama hiç bir şey hissetmiyorum 😁
Olumlu olumsuz hisleriniz mi yok?
Yok yok o manada değil benim gerçekte duygum yok
Hiçbir şey hissetmem yani çünkü insanları sevmiyorum cittiye almıyorum
Anladım, sebepsiz yere olmaz diye düşünüyorum böyle bir şey, bir şeyler yaşanmıştır 🙂
Hemde en güzel şekilde yaşadım 😁
Egom değil belki ama, kalbim zedelenir.
Aga be 🙂
Hiç daha önce reddedildiniz mi?
üzüldüm, hayırlısı olsun hakkınızda, nasip böyleymiş
Kimsenin beni sevmesine ihtiyacım yok.
Hic sorun degildir
Çoktan kabullendim 😄
Edebilirim kimse buna mecbur degil asla
Egom incinmez kendimi değersiz hissederim
Bu konuda master yaptık 😃
Napim ayagina mi kapanayim mk edecez mecbur
Zerre umurumda olmaz
Umurumda olmaz. Kendi bilir. 😎
bu biraz kişisine bağlı
Evet umurumda olmaz
Evet kabulkenebilirşm
Kabullenemem. Bünyeme aykırı.
Başka çare mi var? 😅
Tek taraflı aşk olmaz. Herkes kendi yoluna..
size diem bölümünden ulaştım bakar mısınız
neden kabulleneyim. etmem.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı duyarım
Kabullenirim ama çok zoruma gider
Ben asla kabul edemem
Hangisini?
Hayır, egom zedelenir
Evet kabullenirim
Kabullenirim.
Umrumda olmaz
Çok umurumda olmaz
Evet